Yataklari Ayirmak Evliliğin ömrünü Uzatiyor_muş

ben gidiyorum pskiyatriste depresyondayım uyuyamıyorum ve kötüyüm ama beni anlaması imkansız 6. yılımızdayız anlamadı anlayamaz bencil biraz öncelik onun keyfinde rahat uyuyamıyomuş ikinci geceden yanlız bıraktı beni ilk gece hiç uyuyamadık da sabaha kadar annesigil yukarda biz aşağıda uyur kalırsak laf olur korkusuyla bekledik sonraki sabah ben yanlız açtım gözlerimi yatakta işi bitince kaçıyo yataktan anlıycağın düzelceğine inanmıyorum kısa kesiyim mübarek gün gıybet olmasın

bu yıl bi şans daha verdim kendime bu yıl da değişen bişeyler olmazsa ayrılmayı teklif etcem canıma yetti oğlum var diye sabrettim herşeye ama olmuyo mutsuz mutsuz bunca zaman Allah ne gösterir bilinmez Allah hayırlı yazılar yazsın ban da herkese de amin

emel üzülme canım demekki o seninle aynı yatakta yatmayı haketmiyor ama sana iyi bir eşse aynı yatakta yatmıyor diyede ayrılınmazki ortada bir çocuk var onuda öyle kabul etmelisin bu tavrını ilk günden koymuş sonradan ortaya çıkmamış yani belki gerçekten uyuyamıyordur bu seni sevmiyor demek değildir sende kendini üzme bu kadar sevgiler

barçmancım sadece ayrı uyumaktan tabiki boşanılmaz başka problemler var onları çözmesi için bir yıl verdim ona bi çabasını görsem o bile yetcek ama o bile yok şimdilik bekliyorum önce kendi sağlığımı düzeltmeliyim ayaklarımın üzerinde dik durabilmeliyim oğlum rezil olmamalı çalışabilcek sağlığa kavuşmalıyım ilk önceliğim bu yani yine de teşekkürler sevgiler

allah yardimcin olsun canim hemen ayrilmayi düsünme bence ortada oglunda var
esinle konus olmasa aklina fikrine güvendigin biriyle konus
esinle konusun sen niye böyleyiz diyemiyorsan
olmasa aile ortaminda konus diyecem ama ayyyy zor konu nasil diyecen diye düsünüyorum ama bence doktor en iyisi daha mantikli cevap veri gibii
barcmanda hakli belkide oda üzülüyordur bu duruma genede konus konusmakla her sey asilir gibi geliyor bana

anlaım canım o zaman başka kesinlikle önce kendi sağlığını düşün çoçuğununda sana ihtiyacı var unutma biz kadınlar istersek herşeyi başarırız merak etme sen allah yardımcın olsun sevgiler

sorunlarımı yazarım gizli değil de bu topiği çok dağıtmış oluruz yoksa ben saklamıyorum başka yerlere yazdım hemen ayrılıcam demiyorum tabi ben kapıdan çok döndüm oğlum karnıma düşmemişti ilkinde sonra 4 aylıktı karnımda sonrakilerin sayısı yok artık hep kafamda boşandım gittim döndüm ona belli etmedim hiç alttan alan salya sümük ağlayan ben oldum barışan ben oldum çok üzüldüğüm halde ama doydum artık almıyo içim son bi yıl dedim kendime öyle oyalıyorum kendimi bende bakalımkaç biryıllar daha beklerim bilinmez Allah ne yazdı hayırlısı olsun

benim annem cok cekmis bir kadin baban annemi cok sevdi ama biraz ihmalkar bir adamdi yani cok safti temiz insandi birde her seye inanir annemde derdiki be adam evliyamisin derdi ama yillarcada bize siz olmasaniz bosanirdim siz olmasaniz diye bizi yani 3cocugu yedi bitirdi simdi diyorumki ömür boyu bir cocuk icin tranva kendimizi sucladik durduk bizim ne günahimiz vardiki en günahsiz olan bizdik keske annem öyle diyecene bosansaydisakin cocuna senin icin kaldim deme ben annemi asla afedemiyorum asla baban rahmetli olali 5yil oldu annemin yanina hic gitmedim sanki biz sucluymusuz gibi her seyi bizim icin katlanmis gibi ama deyil simdi anliyorum annemin cesareti yoktu ayrilmak icin ama suclu cocuklardi

ben asla bilsin istemem oğlumun yaşadıklarımı onun yanında bu konuları konuşmam ben 3,5 yaşında ama herşeyden haberi var zeki bi çocuk o anlar ben mutsuzsam ayrıca onun suçu yok ben istedim onu ben ayrılacağımı yada eşimin birgün beni yanlız bırakacağını tahmin ettiğim bi dönemde karar verdim onu doğurmaya bencilce bi karardı ama evlat sahibiolursam ilerde sarılcak birdalım olur diye düşünüp yaptım onu onun hiçbir suçu yok ben bunu biliyorum yani sağol önerilerin için benim umudum da cesaretimde var ilerisi için Allah yardım eder inşallah

allah yardimcin olsun canim
dualarim senin ve oglunun üstüne olsun allah esina vicdan versin isallah seni burda mutlu oldugun zamanda görmek isterim sevgiyle kallll

Hakikaten konu hızla dağılıyor ama ben de Emel42'ye seslenicem:Zaten şu kilo verme işinde hayranım sana,sen azmettiğin herşeyi başaracak birisin.Ama antidepresanlar,ilaçsız uyuyamamalar falan..Çok üzüldüm valla..Ama olsun..Kilo vermeye devam edecek,süper değişecek benim arkadaşım;onu üzen herkese gereken cevabı verecek,ben inanıyorum.Ha gayret canımcım:1hug:

ya bi evlilikte yatakları bikere ayırdınmı onun gerisi gelir,dargında olsanız asla böyle bişeyi doğru bulmuyorum,bizim dinimizde eşine kızıpta yatağa girmeyen kadına melekler sabaha kadar lenet edermiş,eşlerimiz çok değerli onların kıymetini bilelim.hepinizi öptümmm.Şeniz

sağol canım biliyorum bu işinde üstesinden gelicem Allah dağına göre kar veriyo derdi de veriyo kaldıracak güç de veriyo
inşallah hepsi gelip geçecek desteğin için teşekkürler

bence çok yanlış.bizim dinimizde yok bu arkadaşlar.hatta kocanızdan izinsiz arkanızı dönmeniz bile günah.inanmayanlar araştırabilirler

Bence sacma..hic mi hic katilmiyorum.ayri yattigin an araniza mesafa koyup bir birinizden yavasca soguyorsun fikrindeyim.. ayri yatmaya kalksam kiyamet kopar bizim evde esim kesinlikle izin vermez.. barisik veya kus ayni yatakta yatinmali bence.

Bana Annem hep şu öğüdü verir kızım sen sen ol ne kadar tartışmış kırılmış olursan ol küslüğünü yatağının dışında bırak,yatağını ayırma.Bence büyüklerimiz ne derse doğru çünkü tecrube konuşuyor.Yatakları ayırmak soğukluk yaratır düşüncesindeyim.

mümkün değil yatağımı ayırmam :1closedeyes:
hiç bi şekilde benden ayrı yatamazzzzzz:1hug: evliliğimiz uzamaz bizim kısalır ayrı yatarsak:roflol:

Bence ayri yatinca ömür uzamaz ama aklima bu geldi:
Bir cift ayri yatinca demek ki aralarinda sorun var evlilik iyi gitmiyor demek. Evlilik iyi gitmedigi icinde belki o cift icin evlilik izdirap gibi olur ve bu yüzden zaman gecmiyor yani ömür uzuyor gibi gelebilir :uhm:

Yatakta karı-kocanın arasına seytan bile girememiş ki.. Fransızlarda düşünmüşler heralde nasıl bı haer yapsak dıye bula bula bunu bulmuslar..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…