20yillik evlilik tercümemle söyleyim biz fransiz deyil türküz
yok bizim elimiz elimize tenimiz tenimize degmeli ayri yatak ayyy korkuc bir sey olmali yanliz yatacaksam niye evlenimki insan iyi günde kötü günde bir can yoldasi bir arkadas ister simdilik cok mutluyuz ama ilerde esim yada ben ölürsem o yatakta yaniz nasil yatariz diye üzülmüyorum deyil belkide allah bize acir ayirmaz diye düsünüyorum allah kimseyide küs olsa bile ayirmasin ayni yatak küs ol bir degme bir laf küslügüde götürür benceeee ayri yatak ortami gerdikce gererrr
emel kac yillik evlisiniz canim halinede cok öüzüldüm canim senden ayri yatmasinin gerekcesii ney olmasa beraber bir psikiyatra gidin konusun senin halini üzüldünü bilsin belki seni anlar
ben gidiyorum pskiyatriste depresyondayım uyuyamıyorum ve kötüyüm ama beni anlaması imkansız 6. yılımızdayız anlamadı anlayamaz bencil biraz öncelik onun keyfinde rahat uyuyamıyomuş ikinci geceden yanlız bıraktı beni ilk gece hiç uyuyamadık da sabaha kadar annesigil yukarda biz aşağıda uyur kalırsak laf olur korkusuyla bekledik sonraki sabah ben yanlız açtım gözlerimi yatakta işi bitince kaçıyo yataktan anlıycağın düzelceğine inanmıyorum kısa kesiyim mübarek gün gıybet olmasın
bu yıl bi şans daha verdim kendime bu yıl da değişen bişeyler olmazsa ayrılmayı teklif etcem canıma yetti oğlum var diye sabrettim herşeye ama olmuyo mutsuz mutsuz bunca zaman Allah ne gösterir bilinmez Allah hayırlı yazılar yazsın ban da herkese de amin
barçmancım sadece ayrı uyumaktan tabiki boşanılmaz başka problemler var onları çözmesi için bir yıl verdim ona bi çabasını görsem o bile yetcek ama o bile yok şimdilik bekliyorum önce kendi sağlığımı düzeltmeliyim ayaklarımın üzerinde dik durabilmeliyim oğlum rezil olmamalı çalışabilcek sağlığa kavuşmalıyım ilk önceliğim bu yani yine de teşekkürler sevgiler
Hakikaten konu hızla dağılıyor ama ben de Emel42'ye seslenicem:Zaten şu kilo verme işinde hayranım sana,sen azmettiğin herşeyi başaracak birisin.Ama antidepresanlar,ilaçsız uyuyamamalar falan..Çok üzüldüm valla..Ama olsun..Kilo vermeye devam edecek,süper değişecek benim arkadaşım;onu üzen herkese gereken cevabı verecek,ben inanıyorum.Ha gayret canımcım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?