- 4 Eylül 2017
- 195
- 114
- 23
- 35
- Konu Sahibi Dolunay3536
-
Bakıcı tutamaz mısınız? Valla çocuğunuza illaki onlar baksın istiyorsanız katlanmak durumundasınız bence. Tepki verirseniz bakmayabilirler ve de nankörlükle suçlanırsınız.
Kaç gündür sizde? Kendisi bekar mı?
Genç bir kızsa bu kadar rahatsız olmanıza gerek yok sonuçta kızınıza bakıyor. Aranız mı kötü bişey yaşamışsanız ondan gözünüze de batıyor olabilir ama iyilik yapıyor bence takılmayın.
Eminim gorumcenizde bayilarak kalmiyordur
Bakıcıya güvenemiyorum..kreşe vermek istiyorum çok pahalı...
Evet bekar... geçen hafta 5.gün kaldı hafta sonu evdeydim kaynanam yine kal dedi...
Boşverin ya zararsız sonuçta :) rahatsız edici olabilir sizin açınızdan ama başka çare var mı kızınızın yanında birisi var ve evinizde bakılıyor bu bikere kızınızın psikolojisi için de iyi birşey.
Siz bence kv ye taktınız :))
Tek maaşla geçinemiyor, çalışmak zorunda kalıyorsanız pek ses etmeye hakkınız yok bence. Onlar da eminim sizin çocuğunuza bakmaya bayılmıyorlardır herkesin bir hayatı var. Kim ister ki yeğen bakmak için abisinin evine yerleşmeyi. Bencillik ediyorsunuz.
Aynen...kızı evde kalmasın diye elinden geleni yapıyo...☺
Benim ev olmasa kendi evi hariç başka yerlerde kalıyo zaten yapcak birşey yok kendisini seviyorum zaten sadece evimde kaşınmasından rahatsızım kaynanamla aramız on dakka bende kendim götürmesini bilirim ama birşey diyemiyorum..
Hem karnın doysun hem pastam dursun, yok öyle dünya. Para kazanayım, çocuğuma baksınlar, beni rahatsız etmesinler, evine gelmesinler falan filan.
Çok istiyorsanız kreşe vereceksiniz yada kar zarar hesabı yapıp sineye çekeceksiniz.
Burası sayesinde torunum olursa asla bakmama kararı aldım. Hem çocuk bakıp hem de trip çekemem ben.
Kayınvaliden inadına mı yapıyor acaba kızını yollayarak? Başka yerlerdede kalıyor yazdığınız için sordum.
Kalıyor mu kalmıyor mu,Bayılarak kalıyor canım bizde kalmassa evde kalmıyo zaten bi bahane buluyo kaynımlarda kalıyo bacısınsa kalıyo kuzeninde kalıyo ama evde kalmıyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?