- Konu Sahibi Dolunay3536
-
Kalıyor mu kalmıyor mu,
kaldığı için şikayet edip sonra da kalmıyor demişsiniz,karıştı kafalar,
ayrıca kv hayrı olmadı bari bunda olsun demeniz de ilginç
iki çalışan insana kreş,bakıcı parası çok gelmemeli.
Ne demek ogullarinin zeminini saglam hazirlasalardi? Anlamadim.Ben kimseye trip felan atmıyorum çocuğuma bakıyolar diye her ay ev alışverişinide yaparım ihtiyaçları olduğunda parada veririm görümcemlede sorunum yok zaten ben görümcemle iyi anlaşırım sadece ben görümceme bak demiyorum zorlamıyorumda çocuğumu ben kaynanama emanet ediyorum bu evliliği kurarken hiç bi faydaları olmadı bari çocuğuma baksınlar oğullarının zeminini zamanında sağlam kursalardı bende bi anne olarak çalışmazdım bende meraklı değilim çocuğumu bi yaşından beri bırakıp çalışmaya
Kalıyor mu kalmıyor mu,
kaldığı için şikayet edip sonra da kalmıyor demişsiniz,karıştı kafalar,
ayrıca kv hayrı olmadı bari bunda olsun demeniz de ilginç
iki çalışan insana kreş,bakıcı parası çok gelmemeli.
Bakıcıya guvenemiyorsun krese vermek istemiyorsun ama çocuğuna bakmak için sende kalan gorumcenden rahatsız oluyorsun öyle mi ?
başlık YATILI GÖRÜMCE olunca ,sonra da farklı beyan gelince,kafalar karışıyor,Siz yanlis okuyosunuz galiba evde kalmiyo dedim.evt hayri olmadigi icin senelerdr mobilya su bu borc ödúyorum krese vercek param olsa evde oturur cocuguma bakarim...
Ben kimseye trip felan atmıyorum çocuğuma bakıyolar diye her ay ev alışverişinide yaparım ihtiyaçları olduğunda parada veririm görümcemlede sorunum yok zaten ben görümcemle iyi anlaşırım sadece ben görümceme bak demiyorum zorlamıyorumda çocuğumu ben kaynanama emanet ediyorum bu evliliği kurarken hiç bi faydaları olmadı bari çocuğuma baksınlar oğullarının zeminini zamanında sağlam kursalardı bende bi anne olarak çalışmazdım bende meraklı değilim çocuğumu bi yaşından beri bırakıp çalışmaya
Ne demek ogullarinin zeminini saglam hazirlasalardi? Anlamadim.
Sen de evlenmeseydin saglam zeminli olmayan adamla o zaman.zengin koca bulsaydin calismak zorunda olmasaydin zorla mi evlendirdiler?
Gorumceni istemiyorsan bakici tut.
Ne sis yansin ne kebap..oh valla.
Peki..Bakin onu derken ben elbet herkes evlenirken mobilyasi gelinligi ne alinmasi gerekiyosa alinmistir ama benim olmadi biz esimle sifrdan basladik ben hamileyken canim birsey cektiginde alamiyodm ki kaynanamlarda yardim etmiyodu annemler yardim ediyodu ben zegin koca meraklisi deilim laflarinizi tartarak konusun kisacasi esimle biz savastik borc ödüyorz kiradayiz bu anlamda zemin dedim gelinligimin kredisini ben ödedim birakin kizimada baksin bi zahmet
Merhaba arkadaşlar. Ben çalışan bi anneyim üç yaşında kızım var sabahları erken işe gidiyorum kızıma kaynanam bakıyo normalde ama şu son günlerde görümcem bizde kalıyo kızıma bakmak kaynanam diyo git orda kal diye kendi rahat etsin diye ya tamam bizim için kalıyo ama ben istrmiyorum sevmiyorum birini evimde kalmasını hadi bir kere olur ama hergün rahat edemiyorum ben. Eşime diyoru böyle olcaksa ben işi bırakıyım diyom ama tek kişi çalıştıkmıda geçinemiyoruz cok arada kaldım...
Bak demediysen gönüllü değilsen sizle konuşmadan nasıl evinde kalıp çocuğuna bakabiliyorBakin ben görümcemi zorlamiyorum cocuguma bak diye ben kaynanama bırakıyordm zaten sabahları götürüpte bırakıyodum görümcem ben bak demdigim icin evt evimde kalmasndan rahatsiz oluyorum
Hiç de bakmak zorunda değil.siz bu düşüncelerinizi kadına bu kadar belli ediyorsanız o da kendi bakmak yerine kızını yolluyor işte .eğer görümcenizi de istemiyorsanız o zaman kreşe vereceksiniz yada bakıcı tutacaksınız.Bakin onu derken ben elbet herkes evlenirken mobilyasi gelinligi ne alinmasi gerekiyosa alinmistir ama benim olmadi biz esimle sifrdan basladik ben hamileyken canim birsey cektiginde alamiyodm ki kaynanamlarda yardim etmiyodu annemler yardim ediyodu ben zegin koca meraklisi deilim laflarinizi tartarak konusun kisacasi esimle biz savastik borc ödüyorz kiradayiz bu anlamda zemin dedim gelinligimin kredisini ben ödedim birakin kizimada baksin bi zahmet
Hem çocugunuza bakıyo hemde kalmasını istemiyosunz . Neden rahat edemiyosunuz kaynın olsa anlayacamda bayan görümcen. Kendi kız kardesiniz yada anneniz baksa boyle demezsiniz. Ayrıca agbisinin evi tabikide kalabilir. Bazen hem cinslerimi gerçekten anlayamıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?