Yatılı görümce

Sevg06

Günaydın Gittim Ben
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
251
728
18
37
Herkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu düzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede söylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammül etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi

Edit : Arkadaslar konuyu biraz daha aydinlatayim zira sadece konuyu okuyup kafasi karışan arkadaşlar var dun açıkladım konuyu ama altta kaldigi icin cogu kisi gormemis

Eniste beyin evlenmeden önce zaten bir isi vardi pandemiden dolayi issiz kaldi dugun tarihleri felan alindigi icin erteleme olayida olmadi eniste issiz kalınca esimde ona kendi calistigi yerde is buldu hani il degisikligi oldugu icin boyle bir durum soz konusu

Ben anlayissiz bi insan degilim bir uye yazmış belkide maasi almayi bekliyorlar ama en azindan bunu bi dile getirmeleri lazim degil mi iste insan bi plan yapar maasi alalim soyle yapalim yada su zaman gelsin su olsun diye eşyaları zaten memlekette hazir sadece kiralik ev bulup esyalarini getirecekler olay aslinda bu kadar basit ama herkes 3 maymunu oynuyor

Son düzenleme:
evini kurmadan evlenenlere sinir oluyorum evlilik oyuncak mı?

Yeni evli ve 3 haftadır kardeşinin evinde çok ilginç

Yani sizde var ya , empati kurun her saniye sizin ne zaman gideceğinizi düşünen bi ev sahibi olmasını ister miydiniz karşınızda?
İllaki gidecek bu adamlar temelli yerleşmediler ya
Evinizi açmış bi iyilik etmişsiniz bari arkasında durun.
Hem ne malum karı koca kendi aralarında bi plan yapıp ev aramadıkları illa size yayın mı yapacaklar ne düşündüklerini.
Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi

Usulen acıklama yapacak o zaman. Abi yenge durum bu en kısa süre de kendimizi toparlıcaz size de yük oluyoruz diye. Gevşeklik yapmanın lüzumu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…