ev bulup gosterın bakın burda guzel evler var evlere bakmaya ne zaman cıkacaksınız dersınız ?
ne munasebet ya 3 haftadır sızde yasıyorlar
ınsanlar ne garıp
hayret siz böyle mi düşünüyordunuz? hem ablasına hem çocuklarına destek olmaya çalışan ama eşi yüzünden arada kalmış birine başka türlü yazıyordunuz biraz önce??? erkeğin kardeşi oldumu görümce oldumu olay değişiyor değil mi... ve umarım kısa zamana güzel uğraşlarınız olur gördüğüm kadarıyla zamanınız burada geçiyor
Herkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu düzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede söylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammül etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi
Edit : Arkadaslar konuyu biraz daha aydinlatayim zira sadece konuyu okuyup kafasi karışan arkadaşlar var dun açıkladım konuyu ama altta kaldigi icin cogu kisi gormemis
Eniste beyin evlenmeden önce zaten bir isi vardi pandemiden dolayi issiz kaldi dugun tarihleri felan alindigi icin erteleme olayida olmadi eniste issiz kalınca esimde ona kendi calistigi yerde is buldu hani il degisikligi oldugu icin boyle bir durum soz konusu
Ben anlayissiz bi insan degilim bir uye yazmış belkide maasi almayi bekliyorlar ama en azindan bunu bi dile getirmeleri lazim degil mi iste insan bi plan yapar maasi alalim soyle yapalim yada su zaman gelsin su olsun diye eşyaları zaten memlekette hazir sadece kiralik ev bulup esyalarini getirecekler olay aslinda bu kadar basit ama herkes 3 maymunu oynuyor
Neden herkes 3 haftalık misafirliğe fazla diyor anlamıyorum.Geçici bir durum sonuçta.Onlar sanki rahat mıdır sizde.Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış artık.Kimse kardeşini evinde de ağız tadıyla ağırlayamıyor
hayret siz böyle mi düşünüyordunuz? hem ablasına hem çocuklarına destek olmaya çalışan ama eşi yüzünden arada kalmış birine başka türlü yazıyordunuz biraz önce??? erkeğin kardeşi oldumu görümce oldumu olay değişiyor değil mi... ve umarım kısa zamana güzel uğraşlarınız olur gördüğüm kadarıyla zamanınız burada geçiyor
Hahaha ciddi ciddi üsenmeyip konulara yazdigimi yorumlar negativ cevaplar vermeye ugrasmissin yazik Sana.
Yahu sen daha evin icindeki esine insan oldugunu kabul ettirememissin, neyin kafasindasin.
Belliki zordalar idare edilemezmi yani onlarda çok hoşnut değildirler hangi kadın isterki yeni evli bide başkasının evini. Yarın senin birine misafir olmama garanti varmı
Onların açısından düşününce bence onlarda bu durumdan memnun değillerdir yeni evli bi insanın hayali olamaz maddiyatı halledip zaten taşınırlar fazla abartmıssınız ne var yani insanlık öldümü eşinizin kardeşi sizin kardeşiniz ayni durumda olsa tepkiniz aynimi olurdu onu merak ettim
Üst komşu beyin erkek kardeşi eşi ve 3 çocuğuyla birlikte 1,5 aydır onların evinde kalıyormuş.Zaten artan çocuk seslerinden belli.Sebebini bilmiyoruz ama ev sahibi kadını daha bugün parkta başka bir komşuya “Ev ev üstüne olmaz ama X’e (eşinden bahsediyor) anlatamıyorum,evimin ne düzeni kaldı ne temizliği.Ben mecbur muyum 3 odalı evde 8 kişi yaşamaya,gitsinler diye gözlerinin içine bakıyorum” diye dert yanıyordu.Oysaki gün içinde kadını sık sık “Çocuklaaaaar gelin size kek yaptım börek yaptım” diye seslenirken duyuyoruz.Yüzlerine kek börek çörek arkalarından of aman nerden çıktı bunlar....Zor işler...