Yatılı görümce

Ev arayan kişiler bellidir.

Bunlar maaş almayı, maaşla eşya almayı falan bekliyorlar herhalde.

Ev sahibi içinde zor, yeni evlenen bir damadın kadının ailesinin evine yerleşmesi de evlendiği kişi için çok zor.

Kaçarak evlenmedilerse evlilikten önce planlanması gereken bir durum bu.

Burada mesela görümce gelin değil erkekteki rahatlık.

Usulen acıklama yapacak o zaman. Abi yenge durum bu en kısa süre de kendimizi toparlıcaz size de yük oluyoruz diye. Gevşeklik yapmanın lüzumu yok.
Emin olun abinin durumdan haberi vardırda konu sahibi sorun cıkartacak biriyse onu düşünerek söylemiyordur

Konu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek

Ya bir de nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum hiç..abi de olsa sonuçta elin evi..bilenler bilir 8 ay kaldım abimlerde bebeklerine baktım,evin bakıcısı ve yardımcısından bir farkım yoktu yengemle abla kardeş gibiyizdir ama yine de sofraya otururken,ekmeğe uzanırken bile bi çekingenlik olurdu içimde..1 aylık evli çift bi de ha..inşallah tez zamanda düzen kurar giderler..evet yaptığınız şey büyük sevap ama böyle de olmaz.

Konu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek
Su yengesi için eve düşen yıldırım diye konu açan sizdiniz değil mi?

Gelin dediğiniz o evin iki sahibinden biri hatırlamak lazım size sanırım.

Anlayacağınızi sanmıyorum ama yine de şansımı deneyeyim.

Benim bildiğim bu işler evlenmeden önce yapılıyor. Bunlar evlenmemiş ki daha ev yok ortada, nikahlanmışlar sadece. Hayır kendileri nasıl rahat ediyor acaba o da bir soru işareti, insan yeni evliyken eşiyle yalnız kalmak ister rahat etmek ister ne enteresan yahu komik ama trajikomik resmen. Allah size de yardım etsin, inşallah bir an önce kendi düzenlerini kurup giderler evlerine

geline mi kalmış onun derdine düşmek
Gelin dediğiniz kişi o evin hanımı ve ev sahibesi.Orasıda otel değil evli iki insanın hayatını kurduğu yuvaları.Tabi ki söz hakkınada sahip olacak.Mecbur mu?Değil.Tamamen vicdanına kalmış bir şey yaptığı.Bunu göz önüne alıp buna göre davranmak,”nasılsa bir şey demiyorlar” diye yayılmamak ve bir an önce kendi yuvalarını kurmaları gerek.

Son düzenleme:
Maaşı bekliyorlardır belki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…