- 26 Ağustos 2020
- 391
- 179
- 18
Yes sekerim elma hafıza güçlendirir derlerdi doğruymuşSu yengesi için eve düşen yıldırım diye konu açan sizdiniz değil mi?
Gelin dediğiniz o evin iki sahibinden biri hatırlamak lazım size sanırım.
Anlayacağınızi sanmıyorum ama yine de şansımı deneyeyim.
e maaşları varsa hiç mi birikmedi evlenmeden önce.eşyalı 1 artı 1 tutulurdu gene de başkasının evinde kalınmazdımaaş almayı bekliyor olabilirler.
Su yengesi için eve düşen yıldırım diye konu açan sizdiniz değil mi?
Konu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek
Bence tahammül etmek zorunda değilsinHerkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu düzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede söylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammül etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi
Sevdiğim kişilerin mutlu olmasından mutsuz oluyorum diye de konu açmıştı arkadaşımız.Su yengesi için eve düşen yıldırım diye konu açan sizdiniz değil mi?
maaş olduğundan da şüpheliyim ben işin için de bir iş var yaşları çok küçük olabilir ya da kaçmış olabilirler.Maaşı bekliyorlardır belki ?
Su yengesi için eve düşen yıldırım diye konu açan sizdiniz değil mi?
Belliki enişte çulsuzun taki maaşı bekliyolardır ne dersiniz ?Gelin dediğiniz kişi o evin hanımı ve en sahibesi.Orasıda otel değil evli iki insanın hayatını kurduğu yuvaları.Tabi ki söz hakkınada sahip olacak.Mecbur mu?Değil.Tamamen vicdanına kalmış bir şey yaptığı.Bunu göz önüne alıp buna göre davranmak,”nasılsa bir şey demiyorlar” diye yayılmamak ve bir an önce kendi yuvalarını kurmaları gerek.
Yani sizde var ya , empati kurun her saniye sizin ne zaman gideceğinizi düşünen bi ev sahibi olmasını ister miydiniz karşınızda?
İllaki gidecek bu adamlar temelli yerleşmediler ya
Evinizi açmış bi iyilik etmişsiniz bari arkasında durun.
Hem ne malum karı koca kendi aralarında bi plan yapıp ev aramadıkları illa size yayın mı yapacaklar ne düşündüklerini.
Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi
Bilmem abi iş vermiş ya o yüzden öyle düşndüm..maaş olduğundan da şüpheliyim ben işin için de bir iş var yaşları çok küçük olabilir ya da kaçmış olabilirler.
Yüzüne sorsun o zaman ?Gelin dediğiniz kişi o evin 'hanımı' yalnız. Kocası tek başına söz sahibi olmuyor bir "ailenin" yaşadığı evde. Elbette kendi evinde kimin kalıp kalmayacağının derdine düşecek.
ben biraz dertlerimden bahsedeyim de sevsin o zaman beniiiDahasi da var. Baskalari mutlulugunu anatinca cok uzulen bir arkadasmis kendisi. Bazilarini anlayaanlayabilecegimi hic sanmiyorum.
Ben elma işte yabanelma.Yes sekerim elma hafıza güçlendirir derlerdi doğruymuş
Konu sahibine yorum yaptım siz kimsiiniz
Gelin dediğiniz kişi o evin hanımı ve en sahibesi.Orasıda otel değil evli iki insanın hayatını kurduğu yuvaları.Tabi ki söz hakkınada sahip olacak.Mecbur mu?Değil.Tamamen vicdanına kalmış bir şey yaptığı.Bunu göz önüne alıp buna göre davranmak,”nasılsa bir şey demiyorlar” diye yayılmamak ve bir an önce kendi yuvalarını kurmaları gerek.
Evlerinde kaldıkları yenge hanımı adam yerine koyup bi açıklama yapabilirler derim. Maaş beklerken a,b,c planlarıda yapılmalı değil mi? Hangi semtte ev tutulacak,tahminen ne kadar sürecek,bu süre kendilerine uyar mı uymazsa başka nasıl bir yol izlenecek.Belliki enişte çulsuzun taki maaşı bekliyolardır ne dersiniz ?
Bende onu diyorum işte bende bu hakkıma dayanarak yorum yaptım siz kimsinizBen elma işte yabanelma.
Forumda herkes birbirine yorum yazma hakkına sahip ya hani, yengenizin mesajlarını karıştırırken site kurallarını okumayı unuttunuz sanırım.
Konu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek
Bence bir maaş değil. Bir maaşla nasıl ev kurulacak mümkün değil. En az 4. 5 maaşHerkes maaşı bekliyorlardır demiş ama bir maaşla ev tutup eşya almak imkansız yani sanmıyorum maaş falan beklediklerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?