Yatılı görümce

Allah sabır versin gorumcemin 3 hafta bende kaldığını hayal bile etmek istemiorum

sayfalar uzamış hepsini okuyamadım

lakin misafirliği geçtiği açık

net olarak ev işini görümce ile konuşun

ne kadar daha bizim evde yaşayacaksınız hem X de içgüveysi modunda rahatsız olur deyin yani

bir gelin görümce anısı anlatacağım arkadaşımın başından geçen

kız ve abisi birlikte yaşıyor kız üniversitede öğrenci abi memur

abinin kız arkadaşı var o da üniversite okuyor

kız tam 4. sınıfa geçiyor yengenin okulu bitiyor

yenge ailesi ile yaşadığı şehre gitmesin diye abi ve yenge evleniyor yengeye de iş bulunuyor vs vs

kız diyor ki abiye yurda gideyim, arkadaşla eve çıkayım olmaz diyor

yenge yeni gelin olarak kız ve abinin oturduğu eve geliyor

tabii eşya vs alınıyor ama okul açılınca kız da geliyor

ev iki oda bir salon ebeveyn banyosu vs de yok

neyse bir de abi ve yenge salon aman kirlenmesin modunda kızın gece yattığı odası da onların oturma odası

yani kız akşam yemeğinden sonra mutfakta yaşıyor onlar yatarken sesleniyor odasına geçiyor vs vs

o bir sene hem geline hem görümceye kabus oluyor

neyse aradan yıllar geçiyor

bizim kız evleniyor

aynı dönemde abinin tayini çıkıyor ama gelinin çıkmıyor

abi çocukları evi alıp taşınıyor gelin de yeni evli görümcede kalıyor aylarca

çok gülmüştüm kadın intikamını şartlar böyle oluşmuş ve almış diye

İlk atandığım zaman gelin çok yüksek puanla atandı, çok iyi yere tayin oldu diye övünüyorlarmış. Olaylar kavgaya dönüşünce kibirlendi, havalandı, bizi beğenmiyor demeye başladılar.

Annammmm o nasi bir konus başligi dikenlerim tüy tüy oldu puahahahahah

Evliliğe hazırlık sürecinde insanlar ev tutar eşya alır dizer Falan. Hiçbir şey yokken evlenilir mi böyle saçmalık mı olur. Bunlar sadece başkasının evinde sevişmek için mi evlenmişler. Hayretler içerisindeyim

Konuyu yeniden duzenledim eksik yazdığım icin sorun oldu kusura bakmayin
Bence hangi semtte oturmayı istiyorsunuz? Ev bakmaya başlayalım bulamayız falan deyin hem bunlar yeni evli nasıl ilişki falan oluyo nasıl rahat ediyorlar? Hayret bir şey ya bir de görümce rahatsa eşiniz sizden gizliyordur onlar konuşmuşlardır

Bende artik maaş gününü bekleme kararı aldim belki onu bekliyorlardir o kadar bekledim az daha bekleyim sonra zaten oturup konuşurum

Daha neler okuyacak bu gözler
Damat kaçarak evlenmiş gibi
Gerçekten çok saçma bir durum. Nasıl öneri vereceğimi bilemedim

İlk atandığım zaman gelin çok yüksek puanla atandı, çok iyi yere tayin oldu diye övünüyorlarmış. Olaylar kavgaya dönüşünce kibirlendi, havalandı, bizi beğenmiyor demeye başladılar.
Yemin ederim aynısı ya. İlk dönem öyleydi kızlarıyla aram bozulunca ooo gelin kötü gelin havalandı bilmem ne. Madem öyle dedim tam onların tarif ettiği gibi davranıyorum işim olmaz

Görümcenin pek suçu yokmuş sanki abinin iş güzarlığı ama keser döner sap döner muhabbeti efsane

Evet o üye. Can hıraş görümceyi savunmasından belli

Şöyle olabilir. İlk maaşı alsanbile yeterli olmaz. Çünkü eşyaları getirmek masraflı, ev tutmanin depozitosu, abonelikler vs hepsi masraf bu da en az iki üç maaş demek. Eşler arasında muhakkak bu konusuluyordur ve yeni evliler onlar için daha zor bi durum. Sizin için de hiç kolay değil ama şöyle düşünün yeni evlisiniz ve sığıntı gibi bi evde yaşıyorsunuz , eşinize iş bulmuşlar kendi evinizin hayalini kuruyosunuz. Annemle babam da İstanbul'a ilk geldiklerinde halamın yanında kalmışlar üstelik 8 ay. Oldukça uzun bi süre . Annem gunler halamın ona verdiği desteği hiç unutmuyo. Pek anlasamazlar ama annem yine de halama asla toz kondurmaz

Esine; o senin kardeşin ve diğeride enişten ama benim icin bir yabancı adam ve rahat edemiyorum bu sorunu hallet diyip kenara çekileceksin. Elbette bende birilerini is sahibi yapmayi severim ama evlenecek kadar aceleleri varsa planlarinida yapmis olmalari gerekiyordu. Aile büyükleri ve sizlerinde destegiyle bir ev kurulmalı.

Her şekilde çok saçma değil mi?
Eşyalar varsa ev bulmak ne kadar zor olabilir. Allah sabır ve kolaylık versin. Kira yok, fatura yok dert yok. Akıllıca is damat bey için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…