Yani sizde var ya , empati kurun her saniye sizin ne zaman gideceğinizi düşünen bi ev sahibi olmasını ister miydiniz karşınızda?
İllaki gidecek bu adamlar temelli yerleşmediler ya
Evinizi açmış bi iyilik etmişsiniz bari arkasında durun.
Hem ne malum karı koca kendi aralarında bi plan yapıp ev aramadıkları illa size yayın mı yapacaklar ne düşündüklerini.
Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdiĺ
Yemin ederim şu memur oldu değişti lafına ifrit oluyorum. Aynı muhabbet bana da döndü ki hala dönüyordur arkamdan. Bir kere ağzımı açıp şöyle oldu böyle kazandım şöyle puan aldım dememişimdir. Ama karşıda ki neyin ezikliğini yaşıyorsa
Yemin ederim şu memur oldu değişti lafına ifrit oluyorum. Aynı muhabbet bana da döndü ki hala dönüyordur arkamdan. Bir kere ağzımı açıp şöyle oldu böyle kazandım şöyle puan aldım dememişimdir. Ama karşıda ki neyin ezikliğini yaşıyorsa
Annammmm o nasi bir konus başligi dikenlerim tüy tüy oldu puahahahahahHerkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu düzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede söylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammül etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi
Evliliğe hazırlık sürecinde insanlar ev tutar eşya alır dizer Falan. Hiçbir şey yokken evlenilir mi böyle saçmalık mı olur. Bunlar sadece başkasının evinde sevişmek için mi evlenmişler. Hayretler içerisindeyimYani sizde var ya , empati kurun her saniye sizin ne zaman gideceğinizi düşünen bi ev sahibi olmasını ister miydiniz karşınızda?
İllaki gidecek bu adamlar temelli yerleşmediler ya
Evinizi açmış bi iyilik etmişsiniz bari arkasında durun.
Hem ne malum karı koca kendi aralarında bi plan yapıp ev aramadıkları illa size yayın mı yapacaklar ne düşündüklerini.
Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi
Yeni evlenip ev olmaması ne yaenişte kaçarak mı evlendi hayatımda daha saçma bi şey duymadım. Eşinizin ailesi nasıl razı oldu buna.
Bence hangi semtte oturmayı istiyorsunuz? Ev bakmaya başlayalım bulamayız falan deyin hem bunlar yeni evli nasıl ilişki falan oluyo nasıl rahat ediyorlar? Hayret bir şey ya bir de görümce rahatsa eşiniz sizden gizliyordur onlar konuşmuşlardırKonuyu yeniden duzenledim eksik yazdığım icin sorun oldu kusura bakmayin
Bence hangi semtte oturmayı istiyorsunuz? Ev bakmaya başlayalım bulamayız falan deyin hem bunlar yeni evli nasıl ilişki falan oluyo nasıl rahat ediyorlar? Hayret bir şey ya bir de görümce rahatsa eşiniz sizden gizliyordur onlar konuşmuşlardır
Yemin ederim aynısı ya. İlk dönem öyleydi kızlarıyla aram bozulunca ooo gelin kötü gelin havalandı bilmem ne. Madem öyle dedim tam onların tarif ettiği gibi davranıyorum işim olmazİlk atandığım zaman gelin çok yüksek puanla atandı, çok iyi yere tayin oldu diye övünüyorlarmış. Olaylar kavgaya dönüşünce kibirlendi, havalandı, bizi beğenmiyor demeye başladılar.
Görümce siz misinizKonu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek
Görümcenin pek suçu yokmuş sanki abinin iş güzarlığısayfalar uzamış hepsini okuyamadım
lakin misafirliği geçtiği açık
net olarak ev işini görümce ile konuşun
ne kadar daha bizim evde yaşayacaksınız hem X de içgüveysi modunda rahatsız olur deyin yani
bir gelin görümce anısı anlatacağım arkadaşımın başından geçen
kız ve abisi birlikte yaşıyor kız üniversitede öğrenci abi memur
abinin kız arkadaşı var o da üniversite okuyor
kız tam 4. sınıfa geçiyor yengenin okulu bitiyor
yenge ailesi ile yaşadığı şehre gitmesin diye abi ve yenge evleniyor yengeye de iş bulunuyor vs vs
kız diyor ki abiye yurda gideyim, arkadaşla eve çıkayım olmaz diyor
yenge yeni gelin olarak kız ve abinin oturduğu eve geliyor
tabii eşya vs alınıyor ama okul açılınca kız da geliyor
ev iki oda bir salon ebeveyn banyosu vs de yok
neyse bir de abi ve yenge salon aman kirlenmesin modunda kızın gece yattığı odası da onların oturma odası
yani kız akşam yemeğinden sonra mutfakta yaşıyor onlar yatarken sesleniyor odasına geçiyor vs vs
o bir sene hem geline hem görümceye kabus oluyor
neyse aradan yıllar geçiyor
bizim kız evleniyor
aynı dönemde abinin tayini çıkıyor ama gelinin çıkmıyor
abi çocukları evi alıp taşınıyor gelin de yeni evli görümcede kalıyor aylarca
çok gülmüştüm kadın intikamını şartlar böyle oluşmuş ve almış diye
Evet o üye. Can hıraş görümceyi savunmasından belliSu yengesi için eve düşen yıldırım diye konu açan sizdiniz değil mi?
Gelin dediğiniz o evin iki sahibinden biri hatırlamak lazım size sanırım.
Anlayacağınızi sanmıyorum ama yine de şansımı deneyeyim.
Sizin gelin size dünya kaç bucak gösterememiş de burda da görümcelik yapmaya çalışıyorsunuz. Burdakilere sökmez bu efelenmelerAman kardeş burada gelincikler çok üstüne çullanırlar şimdi
Şöyle olabilir. İlk maaşı alsanbile yeterli olmaz. Çünkü eşyaları getirmek masraflı, ev tutmanin depozitosu, abonelikler vs hepsi masraf bu da en az iki üç maaş demek. Eşler arasında muhakkak bu konusuluyordur ve yeni evliler onlar için daha zor bi durum. Sizin için de hiç kolay değil ama şöyle düşünün yeni evlisiniz ve sığıntı gibi bi evde yaşıyorsunuz , eşinize iş bulmuşlar kendi evinizin hayalini kuruyosunuz. Annemle babam da İstanbul'a ilk geldiklerinde halamın yanında kalmışlar üstelik 8 ay. Oldukça uzun bi süre . Annem gunler halamın ona verdiği desteği hiç unutmuyo. Pek anlasamazlar ama annem yine de halama asla toz kondurmazHerkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu düzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede söylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammül etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi
Edit : Arkadaslar konuyu biraz daha aydinlatayim zira sadece konuyu okuyup kafasi karışan arkadaşlar var dun açıkladım konuyu ama altta kaldigi icin cogu kisi gormemis
Eniste beyin evlenmeden önce zaten bir isi vardi pandemiden dolayi issiz kaldi dugun tarihleri felan alindigi icin erteleme olayida olmadi eniste issiz kalınca esimde ona kendi calistigi yerde is buldu hani il degisikligi oldugu icin boyle bir durum soz konusu
Ben anlayissiz bi insan degilim bir uye yazmış belkide maasi almayi bekliyorlar ama en azindan bunu bi dile getirmeleri lazim degil mi iste insan bi plan yapar maasi alalim soyle yapalim yada su zaman gelsin su olsun diye eşyaları zaten memlekette hazir sadece kiralik ev bulup esyalarini getirecekler olay aslinda bu kadar basit ama herkes 3 maymunu oynuyor
Herkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu düzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede söylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammül etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi
Edit : Arkadaslar konuyu biraz daha aydinlatayim zira sadece konuyu okuyup kafasi karışan arkadaşlar var dun açıkladım konuyu ama altta kaldigi icin cogu kisi gormemis
Eniste beyin evlenmeden önce zaten bir isi vardi pandemiden dolayi issiz kaldi dugun tarihleri felan alindigi icin erteleme olayida olmadi eniste issiz kalınca esimde ona kendi calistigi yerde is buldu hani il degisikligi oldugu icin boyle bir durum soz konusu
Ben anlayissiz bi insan degilim bir uye yazmış belkide maasi almayi bekliyorlar ama en azindan bunu bi dile getirmeleri lazim degil mi iste insan bi plan yapar maasi alalim soyle yapalim yada su zaman gelsin su olsun diye eşyaları zaten memlekette hazir sadece kiralik ev bulup esyalarini getirecekler olay aslinda bu kadar basit ama herkes 3 maymunu oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?