''En çok dislike'ı nasıl alırım'' rekor denemesi mi bu yorumlar sghdjhdfhjfSiz kimsnz
Ötede bayılır mısınız rica etsem toz kalkıyor
Yahu herkes mecbur mu baskasiyla yasamayi sevmeye?Valla bilemiyorum ki ben ablama gidince üç ay da kaldım çok ısrar ederdi ben rahatsız olurdum . Anne babam geldi temmuzda ağustosa kadar kaldı . Eşim de çok fazla ısrar etti kalsınlar diye. Kayınvalidem de gelse seve seve çok seve seve ağırlarim niye rahatsız oluyorsunuz ki
sayfalar uzamış hepsini okuyamadım
lakin misafirliği geçtiği açık
net olarak ev işini görümce ile konuşun
ne kadar daha bizim evde yaşayacaksınız hem X de içgüveysi modunda rahatsız olur deyin yani
bir gelin görümce anısı anlatacağım arkadaşımın başından geçen
kız ve abisi birlikte yaşıyor kız üniversitede öğrenci abi memur
abinin kız arkadaşı var o da üniversite okuyor
kız tam 4. sınıfa geçiyor yengenin okulu bitiyor
yenge ailesi ile yaşadığı şehre gitmesin diye abi ve yenge evleniyor yengeye de iş bulunuyor vs vs
kız diyor ki abiye yurda gideyim, arkadaşla eve çıkayım olmaz diyor
yenge yeni gelin olarak kız ve abinin oturduğu eve geliyor
tabii eşya vs alınıyor ama okul açılınca kız da geliyor
ev iki oda bir salon ebeveyn banyosu vs de yok
neyse bir de abi ve yenge salon aman kirlenmesin modunda kızın gece yattığı odası da onların oturma odası
yani kız akşam yemeğinden sonra mutfakta yaşıyor onlar yatarken sesleniyor odasına geçiyor vs vs
o bir sene hem geline hem görümceye kabus oluyor
neyse aradan yıllar geçiyor
bizim kız evleniyor
aynı dönemde abinin tayini çıkıyor ama gelinin çıkmıyor
abi çocukları evi alıp taşınıyor gelin de yeni evli görümcede kalıyor aylarca
çok gülmüştüm kadın intikamını şartlar böyle oluşmuş ve almış diye
Kim size ailecek yaşayın dediYahu herkes mecbur mu baskasiyla yasamayi sevmeye?
Ben baska ulkedeyim annemle babam ziyarete geldiginde bile max 1 hafta kalirlar , daha fazlasinda onlar da sıkılır bende sıkılırım , herkes sevmek zorunda degil maaile yasamayi
Bu konu hep karşıma çıkıyor. Bıktım leopar tayt ve gırgırdanKonu kırmızı gecelik, leopar tayt ve gırgır'a bağlanmaz değil mi?
İçeriğin özüne mi dönseniz kırmızı noktalı çin çin erik kiraz show programına dönüyor konu, he bir ricam daha var didişmeyin üsluplara dikkat edin lütfen.
Bende anlamadim ki adam uyuyormus erkendende duymuyormus konu sahibi seslere gicik olmus ac muzigi esinde ne oluyor derse ben baskalarinin yatak seslerini dinleyemem diyip rahatsiz oldugunu dile getirirsinYeni evli 3 haftadir abisinin evinde nasil sevişiyorlar?
Ayyy anlatsana nasil oldu cekirdek alip geliyorumsiz kafadan ennn az 6 aya hazirlayin kendinizi.
benim bi tanidigim en sonunda coluk cocuk kendisi kendi evinden cikmak zorunda kalmisti, görümce de hala onlarin evinde yasiyor.
Konunun detaylarini simdi okudum.Herkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu düzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede söylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammül etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi
Edit : Arkadaslar konuyu biraz daha aydinlatayim zira sadece konuyu okuyup kafasi karışan arkadaşlar var dun açıkladım konuyu ama altta kaldigi icin cogu kisi gormemis
Eniste beyin evlenmeden önce zaten bir isi vardi pandemiden dolayi issiz kaldi dugun tarihleri felan alindigi icin erteleme olayida olmadi eniste issiz kalınca esimde ona kendi calistigi yerde is buldu hani il degisikligi oldugu icin boyle bir durum soz konusu
Ben anlayissiz bi insan degilim bir uye yazmış belkide maasi almayi bekliyorlar ama en azindan bunu bi dile getirmeleri lazim degil mi iste insan bi plan yapar maasi alalim soyle yapalim yada su zaman gelsin su olsun diye eşyaları zaten memlekette hazir sadece kiralik ev bulup esyalarini getirecekler olay aslinda bu kadar basit ama herkes 3 maymunu oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?