Yatılı görümce

Bence görünce zaten olayın farkındadır

Yani eşi gelecek diye konu sahibinin üstünü değiştirdiğini vs görüyor

Bence bir süre kalalım sonra başka iş buluruz modunda olabilir enişte

Zira iştede bağımlı olmak vs döküntü

Evlenir evlenmez aynı evde yaşamak zorunda degillerdi. Nikâh yapılır, herkes annesinin babasının evine gider, iş bulunur daha sonra ev tutup eve çıkılırdı. Bu şekilde size yük olmaktan başka bir ise yaramıyorlar çünkü. 3 hafta olmuş, daha ne kadar kalacakları belli değil, kimse gitmekten ev bakmaktan bahsetmiyor bile. İlerleyen dönemlerde yine sokağa çıkmak yasakları gelirse bunlar kışı sizin yanınızda geçirirler benden söylemesi. Siz bir an once eşinizle konuşun

Yahu herkes mecbur mu baskasiyla yasamayi sevmeye?
Ben baska ulkedeyim annemle babam ziyarete geldiginde bile max 1 hafta kalirlar , daha fazlasinda onlar da sıkılır bende sıkılırım , herkes sevmek zorunda degil maaile yasamayi

Burda tek suçlu abi. Yazık hem gelin hem görünce çok zorluk çekmiştir. Üstelik kız evde diken üstünde durmuş gibi hissettim. Kendine ait odası bile olamamış sanki

Yahu herkes mecbur mu baskasiyla yasamayi sevmeye?
Ben baska ulkedeyim annemle babam ziyarete geldiginde bile max 1 hafta kalirlar , daha fazlasinda onlar da sıkılır bende sıkılırım , herkes sevmek zorunda degil maaile yasamayi
Kim size ailecek yaşayın dedi sağlıklı günler dilerim size

diğer yorumları okumadım.ama yeni evlilerse zaten düğünde takılan altınlar paralar vardır 3 4 gün içinde çok rahat ev tutulup taşınılırdı. bazı kızlarda manyakça bi abi sevgisi var. görümceniz de hem abisine hem eşine çok düşkünse bir taşla iki kuş vurmuştur kancayı sizin eve takarak.

Bu konu hep karşıma çıkıyor. Bıktım leopar tayt ve gırgırdan

siz kafadan ennn az 6 aya hazirlayin kendinizi.

benim bi tanidigim en sonunda coluk cocuk kendisi kendi evinden cikmak zorunda kalmisti, görümce de hala onlarin evinde yasiyor.

İnsanlar çok rahat geliyorlar bana. Paran pulun işin gücün yok. Nikahı düğünü falan da ertelemek istemedin anladık. O zaman bir müddet kendi başının çaresine bakarsın, icap ederse bekar hayatına devam edersin, iş bulur para biriktirir sonra karı koca ev tutarsın. Niye bu beraber yaşayacağız zorlaması. İnsan kendi hayatının sorumluluğunu almadan evlenmemeli.

Yeni evli 3 haftadir abisinin evinde nasil sevişiyorlar?
Bende anlamadim ki adam uyuyormus erkendende duymuyormus konu sahibi seslere gicik olmus ac muzigi esinde ne oluyor derse ben baskalarinin yatak seslerini dinleyemem diyip rahatsiz oldugunu dile getirirsin
Oh mis biz uyuyalim gorumce is basinda deyip bir de laf vurun
siz kafadan ennn az 6 aya hazirlayin kendinizi.

benim bi tanidigim en sonunda coluk cocuk kendisi kendi evinden cikmak zorunda kalmisti, görümce de hala onlarin evinde yasiyor.
Ayyy anlatsana nasil oldu cekirdek alip geliyorum

Saka yaptim

Ay ne kadar üzücü Allah yardim etsin
Umarim ev arkadasinin deildir

Yeni evli çift ben onların da rahat kalmak istiyceklerini düşünüyorum. Tüm gün evde misiniz belki de gün içinde sağı solu arastiriyolardir ya da ellerine para geçmeden eve bakamiyolardir

Ya 3 haftadir nasil yanyana sakin sakin yatiyorlar
Yada nasil abinin evinde
Tovbe tovbe

Konusmaniz lazim cunku destek olunacak bir durumda ztn konusurlar yok konusmuyorlarsa herseyi isitmelilerki sizde evinizi ev bilin

Konunun detaylarini simdi okudum.
Bence onlarin tasinma dusuncesi yok. Memleketinde is bulana kadar sizin evinizde para biriktirmeyi dusunuyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…