Yatılı misafir den bıktım...

Zorunlu gelmedi keyfen geldi bize

Esimle gidiyo çocuk sorun banyo değil gece birde banyo yalıtım evin çok kotu komşulara çok ayıp oluyor su. Gürültüsünden

Niye kaliyolar sizde? Ozelliklede 1 gun deyip 3-4 gun neden kaliyo mesela? Bi isi olur uzar vs o baska ama keyfi mi oluyo bu?

Sizin ev bahaneleriniz hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor
Taşındınız. Hala ev sorun.

Ay okurken bunaldım ben de sevmem hiç yatılı misafir hep arkadaşlarıma da konuşurum sevmediğimi herkes bilir :) Bence surat asın ben hep öyle yapıyorum ahsghjgaj ben strese gireceğime bu kadar o bi kere üzülsün. Hem birazcık üzülür yani dünyanın sonu da olmaz onun için emin olun :)

Keyfen kaliyo okulu dondurmaya geldi okul farklı şehirde daha gitmedi oraya bir gün dedi hala kaliyoe bizde anlamadik
Cocuk geziyor demekki.. isini halletmedende gitmeyecek demek. Valla zor durum.. banyo yapmak filan bence utanilacak seyler degil bir yerde gereksiz uzun kalmak ayip

pardon da herkes sizin gibi olmak zorunda mı? ben de bunu anlamıyorum. bir de sanki dünyanın en büyük suçunu işlemiş gibi tavırlar

Yahu bu nasıl iş? Eşinizin ne biçim ailesi var 2 ayda bir sülaleden biri size yerleşiyor?

Acaba siz de onlara gidip kalıyorsunuz diye mi böyle yapıyorlar ki? Yani ben hiç duymadım böyle saçmalık. Misafir dediğin max 2 gün kalır o da 40 yılda 1 gelir. Eşiniz çok sosyal çok misafir seven biriyse bir daha konuşun misafir geleceği zaman siz ailenize gidin bebeğinizle. Döndüğümde de evi bıraktığım gibi temiz bulmak istiyorum canım deyin bye deyin çıkın gidin. Vallahi çekilecek dert değil. Ben çoktan anamın evine gitmiştim sizin yerinizde olsam ve misafir gidince çağır demiştim.

Mecbur musunuz yahu elin hayatınızda 1-2 defa gçrdüğünüz ailesini, çocuğunu ağırlamaya keyfinizi kaçırmaya. Ama eşinizle çok açık ve net konuşun bir daha sorun olmasın. Şimdi çözmezseniz bu kronik sorun olacak evlilik boyunca sizi takip eder. Siz onun sosyal, misafir severliğini kabul ediyorsanız o da sizin sevmediğinizi kabul edecek ve herkes için mutluluk verici bir sonuç bulacaksınız.

Bu arada ben olsam direk sorardım ‘biz ailece gezme planı yapacağız senin 1 gün kalacağını sanıyordum, ne zaman gideceksin ona göre plan yapayım’ derdim.

Olamayacağınız için sanırsam bu kadar tepki
tepki mi? mesajına verilen cevaba bu kadar anlam yükleme bence cicim o tepkiyse senin bana yazdığın bu cevap nedir? tanımadığım bir insan gibi olmayı istiyormuşum gibi 'olamayacağınız için' yazmış bi de.. tey Allahım

Neyse güldüm geçtim yine öyle yapayım

Neyse güldüm geçtim yine öyle yapayım
Ne kadar da misafir düşmanı insan varmış. Büyüklerimizden ihtiyacı olana kapımızı açmayı, soframızı paylaşmayı öğrendik. Bir gün senin de ona ihtiyacın olabilir bilemezsin.
( suistimal edenler hariç )

profiline bunları yazıp konuyu açan kadını alenen 'misafir düşmanı' ilan etmene biz de gülüp geçiyoruz

Bence dogru soyluyor.
Haftaici calisip haftasonu misafirlere hizmet etmek, kaynananlari haftalarca yatili agirlamak senin hayalindi hep.
Kaynananlara hizmet edemiyorsun diye kiskanma.

Güzel yazmışım ama kabul edin lütfen.
Konu açan için değil tabi ki sadece aynı düşüncede olanlar içinde geçerli.
Rİca edicem yorumumu da paylaşır mısınız orada da bi detay var.

Güzel yazmışım ama kabul edin lütfen.
Konu açan için değil tabi ki sadece aynı düşüncede olanlar içinde geçerli.
Rİca edicem yorumumu da paylaşır mısınız orada da bi detay var.
bi de asistanlığını yapmamı istiyor bayılazaaamm tamam tamam sensin :)) biz hepimiz misafir düşmanıyız :))

en sevmediğim şey. bize de arada bir gelen oluyordu eşimin arkadaşları fılan hele bekarken. deliriyordum resmen sızı cok ıyı anlıyorum. tepkınızı ortaya koyun eşinize , tabı tartışmayın şuan cocuk varken evde. ama yollayı o enerjıyı yanı ne rahat ınsanlar var malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…