- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Amcasının oğlunun ogluEşinizin neyi oluyor bu adam?
Zorunlu gelmedi keyfen geldi bizeValla yatılı misafiri severim ama bu sekilde bende hic hoşlanmam yani tanımadığınız etmediğiniz insanın yanında rahat olamazsınız ki hele kucuk bebekle kosturma halindeyken. Tamam zorunlu gelmiş oda belli ama kaç gün kalıcam diye geldiysen o kadar kalır gidersin kardeşim yani..
Esimle gidiyo çocuk sorun banyo değil gece birde banyo yalıtım evin çok kotu komşulara çok ayıp oluyor su. Gürültüsündensiz gece hiç banyo yapmaz mısınız? Şaşırdım
banyo değil de çocuğa tahammülünüz azalmış
net sorun ne zaman gitmeyi düşünüyorsun benim de kardeşim kuzenim vs gelecek ona göre derim ben olsam
bide eşiniz işte değil mi nasıl rahat ediyor ve ediyorsunuz eşiniz yokken
Sizin ev bahaneleriniz hiç bitmeyecekmiş gibi geliyorYok bina on beş yıllık ve aşırı ses oluyo banyo yaparken nedense yalıtım çok kotu üst kat banyo yapınca bile baya duyuluyor .. ses. Gidiyo banyo yapmak değil gece birde sesten dolayı milleti rshstdiz etmek ayıp bence
Keyfen kaliyo okulu dondurmaya geldi okul farklı şehirde daha gitmedi oraya bir gün dedi hala kaliyoe bizde anlamadikNiye kaliyolar sizde? Ozelliklede 1 gun deyip 3-4 gun neden kaliyo mesela? Bi isi olur uzar vs o baska ama keyfi mi oluyo bu?
Cocuk geziyor demekki.. isini halletmedende gitmeyecek demek. Valla zor durum.. banyo yapmak filan bence utanilacak seyler degil bir yerde gereksiz uzun kalmak ayipKeyfen kaliyo okulu dondurmaya geldi okul farklı şehirde daha gitmedi oraya bir gün dedi hala kaliyoe bizde anlamadik
pardon da herkes sizin gibi olmak zorunda mı? ben de bunu anlamıyorum. bir de sanki dünyanın en büyük suçunu işlemiş gibi tavırlarBütün yaz hafta içi çalışıp hafta sonları misafir ağırladım. 2 haftadır da kaynanam ve kaynım bende.. Sizin kadar tepki göstermedim herhalde
Çocuk tabi ki gider 1-2 gün sonra. Demek ki mecbur kalmış size gelmiş. Bu kişi sizinde kardeşiniz olabilirdi.
Yoruluyorsunuzdur muhakkak ama hepimiz aynıyız hem çalışıp hem evde iş güçle uğraşıp misafir ağırlıyoruz.
Olamayacağınız için sanırsam bu kadar tepkipardon da herkes sizin gibi olmak zorunda mı? ben de bunu anlamıyorum. bir de sanki dünyanın en büyük suçunu işlemiş gibi tavırlar
Evet bencede gece birde saçma bı ton saat varken fazla rahatlık bencede .. gerçektn bebekle dahada zor misafir ağırlamak daha yeni gitti otekiler iki ay oldu üstüne eşimin yıllardır küs olduğu babasının eşi ve çocuğu da gelecekti ev taşıyoru müsait degiliz demiş eşim .. ev tsdimasak onada ayıp olcak diye gel diyecekti o kadında yüzsüz yine arar yakında gelicem diye o da en a dört beş gün kañiyor gelince .. ne alaka isek .. eşime dedim bana bak bahane bul ayıp degilmi diyo ee tasinirken taşınıyoruz müsait degiliz dedin ayıp mı oldu istersen ev taşırken çağırsaydin ayıp olmazdı belki iyice delirdin dedim .. çıldırmak üzereyim artık misafirden ya yeter etti gerçekten
okul yaşadığınız şehirde sanmıştım ben. o zaman ayrı.. kesin ve net bir dille eşinizle konusmanız lazım yoksa daha coook bu durumlarla uğraşırsınız gibiZorunlu gelmedi keyfen geldi bize
tepki mi? mesajına verilen cevaba bu kadar anlam yükleme bence cicimOlamayacağınız için sanırsam bu kadar tepki
Neyse güldüm geçtim yine öyle yapayımtepki mi? mesajına verilen cevaba bu kadar anlam yükleme bence cicimo tepkiyse senin bana yazdığın bu cevap nedir? tanımadığım bir insan gibi olmayı istiyormuşum gibi 'olamayacağınız için' yazmış bi de.. tey Allahım
Ne kadar da misafir düşmanı insan varmış. Büyüklerimizden ihtiyacı olana kapımızı açmayı, soframızı paylaşmayı öğrendik. Bir gün senin de ona ihtiyacın olabilir bilemezsin.Neyse güldüm geçtim yine öyle yapayım
tepki mi? mesajına verilen cevaba bu kadar anlam yükleme bence cicimo tepkiyse senin bana yazdığın bu cevap nedir? tanımadığım bir insan gibi olmayı istiyormuşum gibi 'olamayacağınız için' yazmış bi de.. tey Allahım
Güzel yazmışım ama kabul edin lütfen.Ne kadar da misafir düşmanı insan varmış. Büyüklerimizden ihtiyacı olana kapımızı açmayı, soframızı paylaşmayı öğrendik. Bir gün senin de ona ihtiyacın olabilir bilemezsin.
( suistimal edenler hariç )
profiline bunları yazıp konuyu açan kadını alenen 'misafir düşmanı' ilan etmene biz de gülüp geçiyoruz
işte duygularımın tam karşılığıBence dogru soyluyor.
Haftaici calisip haftasonu misafirlere hizmet etmek, kaynananlari haftalarca yatili agirlamak senin hayalindi hep.
Kaynananlara hizmet edemiyorsun diye kiskanma.
bi de asistanlığını yapmamı istiyor bayılazaaammGüzel yazmışım ama kabul edin lütfen.
Konu açan için değil tabi ki sadece aynı düşüncede olanlar içinde geçerli.
Rİca edicem yorumumu da paylaşır mısınız orada da bi detay var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?