- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Yatılı misafir bende sevmiyorum. Aileler dışında da evimde de kimse kalsın istemiyorum.Daha önce konu açmıştım bebeğim küçük 4 kişi 4 5 gün yatılı kaldı diye ev müsait değildi şimdi taşındık ev müsait üç artı Bir ama ben yatılı misafir sevmiyorum Zaten bütün gün oturmuyorum yoruluyorum ev işi bebis vs ..
Birde yatılı misafir zor rahat edemiyorsun bı kere evinde .. neyse bu seferde gelen tek kişi ama skldm Cidden. . bir gün kalıp gideceğim demiş üç gündür bizde eşimin akrabası 21 yaşında genç bekâr oğlan .. Eve yerleşti ssnki banyoda lifi dış macunu vs koymuş duruyor geçen gece birde banyo yaptı ev ses yalıtımı kötü bütün komşular duyuyorlar banyo sesini ve yatak odası yanında banyo ve su sesinden uyunmuyo .. eşim demiş yap çekinme çocuk bı iki sene öncede gelip 4 gün kalmıştı 4 gün hergun banyo yapmıştı ben olsam cekinirdim başkasının evinde .. birde karo koca çiftin yanında bı hafta tek klmazdim asla .. evi çok uzak şehirde okulu dondurcaakmis ondan gelmiş okulu başka şehirde buraya uçakla geldi ee bugünde gitmiyor haftasonu okul kapalı degilmidir üniversite haftasonuda bizde kesin ..
Gerçekten yoruldum artık misafir çekmekten istemiyorum kardeşim yatılı misafir sevmiyorum
Eşime dedim bir gün kalacaktı hani üç gündür bizde bende bilmiyorum diyor ee ne kadar daha kalacak bizde bilmiyoruz . Ve sinir olmaya başladım.. çocuk iyi biri sorun yok tek sorun benim rahat edememem .. uyuyamıyorum bile gece doğru düzgün kaç gündür Zaten benim oğlan yedi aylık gece sürekli uyaniyo bu aralar çok yorgunum gerçekten yorgun ...
Ne zmn gtcegini nasıl öğrenebilirz ??
Eşiniz ne diyor peki? Memnun mu bu durumdan?Çocuk hala bizde 5 gün oldu geleli
Çocuk hala bizde 5 gün oldu geleli
“Covid var, bebeğimiz küçük…” diyecek ve kabul etmeyeceksiniz kimseyi, gerçekten inanılır gibi değil bu rahatlık. Açıkça sorarım ben olsam, “ne zaman ayrılacaksın bizim de bir seyahat planımız var.” derim. Eşime de tavrımı net koyarım, pandemi dönemi yaşantısı bu değil.Daha önce konu açmıştım bebeğim küçük 4 kişi 4 5 gün yatılı kaldı diye ev müsait değildi şimdi taşındık ev müsait üç artı Bir ama ben yatılı misafir sevmiyorum Zaten bütün gün oturmuyorum yoruluyorum ev işi bebis vs ..
Birde yatılı misafir zor rahat edemiyorsun bı kere evinde .. neyse bu seferde gelen tek kişi ama skldm Cidden. . bir gün kalıp gideceğim demiş üç gündür bizde eşimin akrabası 21 yaşında genç bekâr oğlan .. Eve yerleşti ssnki banyoda lifi dış macunu vs koymuş duruyor geçen gece birde banyo yaptı ev ses yalıtımı kötü bütün komşular duyuyorlar banyo sesini ve yatak odası yanında banyo ve su sesinden uyunmuyo .. eşim demiş yap çekinme çocuk bı iki sene öncede gelip 4 gün kalmıştı 4 gün hergun banyo yapmıştı ben olsam cekinirdim başkasının evinde .. birde karo koca çiftin yanında bı hafta tek klmazdim asla .. evi çok uzak şehirde okulu dondurcaakmis ondan gelmiş okulu başka şehirde buraya uçakla geldi ee bugünde gitmiyor haftasonu okul kapalı degilmidir üniversite haftasonuda bizde kesin ..
Gerçekten yoruldum artık misafir çekmekten istemiyorum kardeşim yatılı misafir sevmiyorum
Eşime dedim bir gün kalacaktı hani üç gündür bizde bende bilmiyorum diyor ee ne kadar daha kalacak bizde bilmiyoruz . Ve sinir olmaya başladım.. çocuk iyi biri sorun yok tek sorun benim rahat edememem .. uyuyamıyorum bile gece doğru düzgün kaç gündür Zaten benim oğlan yedi aylık gece sürekli uyaniyo bu aralar çok yorgunum gerçekten yorgun ...
E sormadınız mı hala ne zaman gideceğini. İşim gücüm planlarım var benim lütfedip ne zaman gitmeyi planladığını söyler misin diyin artık.Çocuk hala bizde 5 gün oldu geleli
Yarın gidiyormuşE sormadınız mı hala ne zaman gideceğini. İşim gücüm planlarım var benim lütfedip ne zaman gitmeyi planladığını söyler misin diyin artık.
O da ypck bsy yok diyo yarn gtckms ogrendikEşiniz ne diyor peki? Memnun mu bu durumdan?
Yarın gidiyormuşYahu alt tarafı dönüş ne zaman diye soracaksınız. Neden çekiniyorsunuz?
O habersiz izansız günlerce kalmaya çekinmiyor, siz neden tek bir soruyu soramıyorsunuz?
İşini halletti mi bariO da ypck bsy yok diyo yarn gtckms ogrendik
Yok başka şehirde okulu dondurmaya daha yeni gidecek bize öylesine geldi sırf keyif için işi filan yok burdaİşini halletti mi bari
Nasıl öğrendiniz?Yarın gidiyormuş
Banyoda duş almak neden komsulari rahatsız ediyorki anlamadim. Açıkça sorun ozamanDaha önce konu açmıştım bebeğim küçük 4 kişi 4 5 gün yatılı kaldı diye ev müsait değildi şimdi taşındık ev müsait üç artı Bir ama ben yatılı misafir sevmiyorum Zaten bütün gün oturmuyorum yoruluyorum ev işi bebis vs ..
Eşimin kardeşi ile dün gezmeye çıktılar ona kendisi muhabbet ederken söylemişNasıl öğrendiniz?
Pcok su sesi oluyo birde gece birde başkasının evinde banyo yapmak bence çok rahatlıkBanyoda duş almak neden komsulari rahatsız ediyorki anlamadim. Açıkça sorun ozaman
bize de çocuğu üniversite kazandı diye ödül olarak tatile gelmişti 10 senedir annemlerin görüşmediği eski komşumuzBize de hep gezmeye gelmek istiyorlar. Ve tabii ben gezdirip yedirip içireceğim. Memleketimde görsem selam vermeyeceğim insanlar böyle taleple gelince tuhaf oluyor
Anne baba haricinde 1-2 günden fazla yatılı misafir çekemem. Kaldı ki 3+1 ev yatılı misafir için müsait falan değildir. Hiç sevmem böyle tipleri gitsin otelde kalsın. Eşiniz sorsun muhabbet eder gibi eee hallettin mi işini vs diye. Bence hata biraz da sizde kabul etmemeniz gerekli misafir.Daha önce konu açmıştım bebeğim küçük 4 kişi 4 5 gün yatılı kaldı diye ev müsait değildi şimdi taşındık ev müsait üç artı Bir ama ben yatılı misafir sevmiyorum Zaten bütün gün oturmuyorum yoruluyorum ev işi bebis vs ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?