Yatılı misafir den bıktım...

Yatılı misafir bende sevmiyorum. Aileler dışında da evimde de kimse kalsın istemiyorum.
Bebek olmasa bile haklısınız.
Ama nasıl sorulur bilemedjm. Ne derseniz deyin git der gibi olacak.

“Covid var, bebeğimiz küçük…” diyecek ve kabul etmeyeceksiniz kimseyi, gerçekten inanılır gibi değil bu rahatlık. Açıkça sorarım ben olsam, “ne zaman ayrılacaksın bizim de bir seyahat planımız var.” derim. Eşime de tavrımı net koyarım, pandemi dönemi yaşantısı bu değil.

Banyoda duş almak neden komsulari rahatsız ediyorki anlamadim. Açıkça sorun ozaman

Bizim eve de eşimin tarafından özellikle kardeşi ve kuzenleri, uzaktan tanıdıkları, köyden vs çok kalmaya geliyordu. Evleri 15 dk uzaklıkta olmasına rağmen, kardeşi 10 gün bizde kaldı. O dönem bebeğim olmamasına rağmen ben bile çok rahatsız olmuştum.
Sizi çok iyi anlıyorum. Ben direkt eşime kimsenin yatılı kalmasını istemediğimi söyledim başta kavgası oldu bu mevzunun ama sonradan eşimde rahatsız oldu ve bana hak verdi zaten. Herkesin ayağını kestim kabul etmedim soğuttum, kötü olan ben oldum ama başka bir çözüm bulamadım ne yapayım.
Bu misafiriniz de gittikten sonra eşinizle konuşup, kabul etmeyin bir daha kimseyi. Virüsü bahane edin.

Ayol fazla fazla parasını verip kaziklandigimiz koskoca otellere bile girerken şu gün çikicaz diyoruz, insanlar ona göre müşteri alacak almayacak, yemek yatak ayarlayacak diye...Avuçiçi kadar evlere keyfen çöküp günlerce ev ahalisini rahatsız etmek üstüne de ne gün gideceğini söylememek en hafif tabirle görgüsüzlük, bu konuda konu sahibinin ve eşinin ayıp olur diye net tepki koyamamasi ise en hafif tabiriyle ezikliktir. Kimse kusura bakmasın, evimin huzuru , çocuğumun sağlığı herkesten herşeyden önemlidir. İşi olan versin parasını otelde kalsın. Zira ben öyle yapıyorum. Israr kıyamet olmazsa kimsenin evinde kalamam. O da en fazla 1 gecedir. Fazlası mümkün değil.

yatılı misafir sevmemek hakkınız ama sorun çocuk değil eşiniz
huyunuzu biliyor madem davet etmeseydi
banyo yapmanın nesi kötü anlamadım yapmasa da ne pis insan dört gün bir duşa girmedi derdiniz
şöyle hayatta hiç başkasına muhtaç olmayacak işi düşmeyecek gibi davranan insanlara ayar oluyorum

Bize de hep gezmeye gelmek istiyorlar. Ve tabii ben gezdirip yedirip içireceğim. Memleketimde görsem selam vermeyeceğim insanlar böyle taleple gelince tuhaf oluyor
bize de çocuğu üniversite kazandı diye ödül olarak tatile gelmişti 10 senedir annemlerin görüşmediği eski komşumuz evimiz de düz apartman dairesiydi. neyin kafasını yaşıyor bu insanlar anlamıyorum

Anne baba haricinde 1-2 günden fazla yatılı misafir çekemem. Kaldı ki 3+1 ev yatılı misafir için müsait falan değildir. Hiç sevmem böyle tipleri gitsin otelde kalsın. Eşiniz sorsun muhabbet eder gibi eee hallettin mi işini vs diye. Bence hata biraz da sizde kabul etmemeniz gerekli misafir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…