- 17 Ağustos 2011
- 25.858
- 164.601
- 798
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ben de ya gece 2 gibi banyo yaparım ya da sabah 8.30 gibi. Her seferinde de müzik açarım mutlaka. Umarım komşularım ayıp diye düşünmüyordur. Neden ayıp olsun ki? Ayrıca 4 günün dördünde de yıkanması çok doğal değil mi? Yıkanmasa 'kokuyor' dersiniz.Yok bina on beş yıllık ve aşırı ses oluyo banyo yaparken nedense yalıtım çok kotu üst kat banyo yapınca bile baya duyuluyor .. ses. Gidiyo banyo yapmak değil gece birde sesten dolayı milleti rshstdiz etmek ayıp bence
Konudan sapmamak adına ikili tartışmadan kaçınacağım. Sadece şunu söyleyeceğim. Evlilik kurumunu bilmeyen, misafir ağırlarken eşine sormayan, bebeği rahatsız olur mı diye düşünmeyen koca evlenmeseydi. Kocanın da istememesi lazım normalde. Evde genç erkek dolanıyor her gece yarısı yıkanıyor kocanın illa son dakika mı aklına gelmesi lazımdı? Normal mi bu kocanın kafası da? Her gün Müge anlına Fulya Öztürk’te izliyoruz neler dönüyor. Gayet de modern bir insanım ama bu tarz bir misafiri başta kabul etmez, koca isterse de kendisi ağırlasın der hiçbir şey yapmazdım.Siz de abartmadiniz mi? Bir onceki yorumunuzda da konu açan insanin eşine hakaret ettiniz resmen, buna ne hakkiniz var? Eve genç erkek girip cikiyor desinmiş komşular bu ne demek yani?
Sizin hayat tarz, dusunce yapiniz boyle demek ki ama baskalarina hakaret ederek olmaz ben bile rahatsiz oldum okurken sikayette ettim o yorumunuzu bilmiyorum konu sahibi ne tepki verdi ama...
Konu, kadinin yatili misafir istemiyor olmasi. Siz adama hakaret edip ahlaktan vs bahsediyordunuz.
Ne kadar doğru bir tespitİnsanlar rahata alışır. İyilik görevin olur. Birini 10 kere kabul edersein hastayım diye bir reddetsen sen herkesi kabul ediyormuşsun bir ben mi fazla geldim der küser. Sonra asla evinde kalamayacağı akrabaya şikayet eder.
Konudan sapmamak adına ikili tartışmadan kaçınacağım. Sadece şunu söyleyeceğim. Evlilik kurumunu bilmeyen, misafir ağırlarken eşine sormayan, bebeği rahatsız olur mı diye düşünmeyen koca evlenmeseydi. Kocanın da istememesi lazım normalde. Evde genç erkek dolanıyor her gece yarısı yıkanıyor kocanın illa son dakika mı aklına gelmesi lazımdı? Normal mi bu kocanın kafası da? Her gün Müge anlına Fulya Öztürk’te izliyoruz neler dönüyor. Gayet de modern bir insanım ama bu tarz bir misafiri başta kabul etmez, koca isterse de kendisi ağırlasın der hiçbir şey yapmazdım.
ben bunu ciddi anlamda yapmıştım ve işe yaramıştı, hatta blöf yaptığımı zannettiği için beni annemdeyken arayıp şoklara girmişti.En baştan kabul etmemeniz gerekiyor. Eve gelene git demek olmaz çünkü. Bence bir cinnet herşeyi çözer. Eğer rızanız olmadan eşiniz kabul ediyorsa bu kişileri ciddi bir kavga etmenin zamanı gelmiş demektir. Bir daha yatılı misafir çağırırsa annenizin evine gidin misafirler dönene kadar. Ciddiyim yapın bunu.
walla bu erkekler bir sekilde aradan siyriliyor her durumda vay canina yakız kaynanan ne alaka?
Sakat değil, düşkün değil "ne zaman gideceksin" diye sormak neden ayıp olsun anlamıyorum. Hayır onun şuan yaptığı ayıp değil de misafire ne zaman gideceksin demek mi ayıp? Eşiniz bir muhabbet esnasında "var mı memleketinde seni özleyen kız mız ne zaman dönüyorsun?" Gibilerinden sıkıştırı versin araya soruyu. Birine yatılı misafirliğe gidilince o misarifin ne kadar kalacağı ne zaman gideceği bellidir; bunun bilgisini misafir verir. Iki günlügüne size geldim şu okul işini dondurup dönücem, işlerimi halledemedim bir gün daha misafiriniz olucam kusura bakmayın gibi. Eğer bu bilgileri vermiyorsa burda sorun misafirdedir. Ayıp olacak diye ezilip büzülmeyin, herkesin kendi evi kendi düzeni. Madem yatılı misafir istemiyorsunuz eşinize bundan sonra yatılı misafir kabul etmediğinizi söyleyin, birisi gelicem kalıcam dediği an yalanı hazır olsun bir zahmet.E gitsin o zaman keyfine bizde kalıyor
Ahahhah oğluna laf edemeyen anasına çatıyorAradım kaynanmla kavga ettim basliycm oglununda misafirininde diye tepem atti
Tabii cnm... Genç erkekler öyle şeyler yapınca duş alırlar zaten, yoksa temizlik için duş alınmaz. Pis gezsin ne o öyle her gün duş almak, hatta koksunBiz de misafir olduk öyle sürüsüyle de kalmadık. Her gün yıkanan genç erkeğin ne yaptığını biliyorsunuzdur zaten…
Ya sizin uslubunuz ne kötü...abarttikca abarttiniz... Kocanın ne gavatligi, çocugun bilmem neligi kaldı.Komşular sormaya başladı genç erkek eve girip çıkıyor desin. Bu ne ya? Ahlak nerede kaldı? Genç adam gezmeye gelmiş dalta.ak yıkanıyor ediyor ne bu ya ıyyy midem bulandı. Daha da gitmiyorsa babasına söylesin kocanız karıma ayıp oluyor diye.
Valla ben ben sınav senemde yoldan misafir döndüren insanım yatılı misafir hiç sevmem. Her şey çok pahalı bir de bu devirde misafirliğe gitmeye utanır insan.
Aynen her kelimenize katılıyorumYa sizin uslubunuz ne kötü...abarttikca abarttiniz... Kocanın ne gavatligi, çocugun bilmen neligi kaldı.
valla böyle seylerde ben netimdir faceye insagramda watsaba yaz yatılı misafir kabul etmiyoruz bu kadar basit kocan seni sallamadıgı icin her gelene gel diyo cünkü hizmet etmeye alısmıssın kusura bakmaDaha önce konu açmıştım bebeğim küçük 4 kişi 4 5 gün yatılı kaldı diye ev müsait değildi şimdi taşındık ev müsait üç artı Bir ama ben yatılı misafir sevmiyorum Zaten bütün gün oturmuyorum yoruluyorum ev işi bebis vs ..
Birde yatılı misafir zor rahat edemiyorsun bı kere evinde .. neyse bu seferde gelen tek kişi ama skldm Cidden. . bir gün kalıp gideceğim demiş üç gündür bizde eşimin akrabası 21 yaşında genç bekâr oğlan .. Eve yerleşti ssnki banyoda lifi dış macunu vs koymuş duruyor geçen gece birde banyo yaptı ev ses yalıtımı kötü bütün komşular duyuyorlar banyo sesini ve yatak odası yanında banyo ve su sesinden uyunmuyo .. eşim demiş yap çekinme çocuk bı iki sene öncede gelip 4 gün kalmıştı 4 gün hergun banyo yapmıştı ben olsam cekinirdim başkasının evinde .. birde karo koca çiftin yanında bı hafta tek klmazdim asla .. evi çok uzak şehirde okulu dondurcaakmis ondan gelmiş okulu başka şehirde buraya uçakla geldi ee bugünde gitmiyor haftasonu okul kapalı degilmidir üniversite haftasonuda bizde kesin ..
Gerçekten yoruldum artık misafir çekmekten istemiyorum kardeşim yatılı misafir sevmiyorum
Eşime dedim bir gün kalacaktı hani üç gündür bizde bende bilmiyorum diyor ee ne kadar daha kalacak bizde bilmiyoruz . Ve sinir olmaya başladım.. çocuk iyi biri sorun yok tek sorun benim rahat edememem .. uyuyamıyorum bile gece doğru düzgün kaç gündür Zaten benim oğlan yedi aylık gece sürekli uyaniyo bu aralar çok yorgunum gerçekten yorgun ...
Ne zmn gtcegini nasıl öğrenebilirz ??
Siz eşinizle ciddi bir konuşma yapmak zorundasınız artık. Yoksa sizin misafirlerin ardı arkası kesilmeyecek. Otel gibi kullanılmaya başlandı sizin ev.Biz kalmadik kimsede bende anlamadım
bu cocuk gitsin bu konuyu konuscm yeter artık diye zaten
Oglununda kafasını yedimAhahhah oğluna laf edemeyen anasına çatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?