Yatılı misafir mevzusu.

Bende kimsenin yaptığı temizliği beğenmem( ama kendi evimde)

Burada derdini anlatan kadınlara arkanda ailen yok mu boşan falan diyoruz ama düşünüyorum 1 hafta misafirliğe katlanamayan yengeler/enisteler varmış, insanın başına kötü birşey gelse eve hiç almayacaklar demek

Böyle ev ortamında hanımefendinin eşi ve çocukları da huzursuzdur ben mutlu olduklarını sanmıyorum, bizde de bir tane var şimdi biraz biraz törpüledi kendini Allah im düşman başına vermesin gerçekten benim evime geldiğinde kendi evinde elim ayagim dolanıyordu hiçbir şeyi beğenmez o bezi oraya mi sürdün ayağını yıkamadan mi geldin elini nereye sürdün korkunç anlatamam bende normalde titiz insanımdir evim asla kirli ve dağınık olamaz her gelen över beğenir.
İnsanlar evine gitmek istemediği için yatılı gelenler bana gelirdi hala da öyle sonra da küser bana niye gelemiyorsunuz diye misafiri bile tuvalet sonrası takip eder düşünün yani. İnsanlar oturmaya elini bir yere sürmeye korkuyor. En önemlisi çocuklar bu tarz anneler çok baskın büyütüyor çocuklar sindirilmiş oluyor sürekli evde temizlik yapan çocukları kısıtlayan bir anne. Konu sahibi de bu şekilde belli ki, bence tedavi olması şart eşi ve çocukları için böyle hayat gecmez

Eve girer girmez bende çorap çıkarırım çocuğuma da öğrettim o da alışmış cikarir hemen eşimde aynı şekilde ama evin kuralını misafir bilmez böyle birşey de istenmez ne kadar ayıp. Misafirliğe gideceksen eşim için çorap götürürüm işten gelicem ayıp olmasın der ama herkesten bunu bekleyemezsin

Benim annem babam aynı memleketli dediğiniz gibi baba evinde nadirdi yatılı misafirimiz ama evlendim eşim de ben de ailelerimizden farklı ilde yaşıyoruz o kadar sık ki yatılı misafirim ki birçoğu da yabancı değil anne baba kardeş onlar gelmeden bi dip köşe gittikten sonra yine dip köşe yapıyorum bitti gitti yani onlar benim ve eşimin ailesi terini , halıya bastıklarını falan hesap etmiyorum sizinki gerçekten normalin üstünde bence üzerine gitmeniz lazım

Yatılı misafir sevmem -kendimde kalmam- uzak şehire yerleştigimde tek sıkıntım bu olacak diye korkup erteliyorum sürekli.
Disarda giydiğim kıyafetlerle koltuğa oturmam, kıyafetleri makinaya atar duş alırım. Pandemiden sonra daha hassaslaştim artık rutin haline geldi diğer türlü içim rahat etmiyor. Bazı konularda çok abartı hareketleriniz var ağlamamak için zor tutmak gibi. Ama yinede misafirliğe gelen insanların dikkat etmesi gerekir beyaz koltugada carsafsiz yatılmaz. Eşinizin bırakacak olması saçma geldi, demek ki onlar onceden konuşmuşlar muhtemelen sizin yeni haberiniz oluyor. Gelen nasıl gideceğini düşünüp öyle gelse daha iyi olurdu.

Son düzenleme:
Aynı arkadaşıma başka bir görüşmemizde " ne pis pasaklı kadınsın, git yıkan 4 gündür yıkanmamışsın bitlenecek kafan" demiştim ciddi ciddi. "Amaan" deyip geçmişti. Umursamadı bile
1 fon cektirirler, 1 hafta kullanirlar. Terlik giymeyen, sık sık corap degistirmeyen kisilerin ayakalarina bak (nasir, catlak ne ararsan bulursun) hem hijyen degil hem ayak sagligi. Pedikur dahi yaptirdigimiz da yere basmayiz, pedikur terligimizi giyeriz. Kendi evinde ne yaptigini beni baglamaz ama ben benim evimde istemem

Sen sorunlusun bu tabiki obsesiflik. Eşimin arkadaşları biz ilk evlendiğimizde ev ziyaretine geldiler bir tanesi yanlışlıkla yemek takımımın koltuğuna sigara düşürdü şu an orası yanık ve delik. Güldüm ve geçtim anı oldu diyorum gerçekten de öyle bakıyorum. Ben mükemmel biriyim diye söylemiyorum bunu ama hayatı eşyalarım için mi yaşayacağım ? Koltuk almıyorum ve üstüne oturamıyorum böyle bir saçmalık var mı yav. Niye koltuk alıyorum o zaman müze mi benim evim

Bu arada memleket Yukarı Saksonya herhalde. Türkiye’de hiç böyle bir örf adete denk gelmedim çünkü. Sizinki kültür değil, olsa olsa tercihtir.
Benim kuzenim de eşinin ailesine bizim adetlerde asla gelini köye götürmek yoktur, bizde el öpmek yoktur filan diyordu bi kaç kere denk geldim aynen kardeşim aynen Tokatta kesinlikle el öpme geleneğimiz yok re

Öfff pislik ama bu kadarı ya, küflenmiş sarmısak gibi kokar zaten evine alasın gelmez ki.

Zor zor ebeveyn agırlamakta zor
Sürekli yere düşürdüğü ilacı topla
Kuruyemısi topla tuvalet banyo yıka

Dikkatsiz cok dikkatsiz
Uyarınca da alıngan

Zor vesselam ailende olsa

benim ayaklarım hep nasır olur ve çatlak vardır. Düşünün diğer kadınlar 50 günde bir giderken pediküre ben 2 haftada 1 gitmek zorundayım yoksa emmi ayağı gibi olur pisliğimden değil oldum olası ayak derim sertleşmeye meyilli.

Çok takintilisin bende kimsenin evinde terlik giymem evimde terliksiz gezmem ama gelene illa terlik giyin demem çok takintilisaniz onlar gidince çağırın yıkamacı yikasin ayrıca misafir sevmem ne ya sizin aileniz gelse dört dönersiniz yanlış anlamayın ama tedavi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…