- 21 Şubat 2023
- 205
- 90
- 28
- 28
- Konu Sahibi tommyandgrace
-
Ben terlikleri yıkıyorum makinada gittikten sonra, giymek istemezlerse kendileri terlik getirebilir ya da sıfır terlik almayı teklif ederimEvinize gelen misafire verdiğiniz terlik tek kullanımlıksa veya her misafirden sonra yıkayıp kaldırıyorsanız evet siz kazandınız diyeceğim. Aksi durumda bin tane ayağın giydiği terliği ben giymek istemem çünkü.
Okey o zaman bu noktada size hak verebilirim.Ben terlikleri yıkıyorum makinada gittikten sonra, giymek istemezlerse kendileri terlik getirebilir ya da sıfır terlik almayı teklif ederim
Vah vahKoltuklarım cok yeni. Koltuk yıkattım daha önce maalesef süngerlerine de su girip çekildiği için döşemesinde potluklar kalıyor memnun kaldığım bir uygulama değil özellikle koltuk yeniyse cabuk eskitiyor
Siz çok takıntılısiniz. Ama normaldir eşinizin kardeşi çocukları batar gözünüze.Merhaba, görümcem ve iki kızı geldiler. Ama ben bu yatılı misafir mevzusundan cok irrite oluyorum. Eşim ilk 4 gün dedi, sonra onları geri bırakıcam arabayla 8 gün kalacaklar para almadan cıkamam dedi. Ben de kavga ettim bizim kültürümüzde kimse kimsenin evinde 3 günden fazla kalmaz dedim tamam halledicem ben dedi.
Neyse geldiler. Ama ben cok huzursuzum. Cok titiz takıntılı bi insanım. Terlik veriyorum gerek yok diyorlar giymiyorlar. Halılarıma ve koltuklarıma çıplak ayakla ya da dışardan geldikleri çorapla bastıkça irrite oluyorum. Dün yer yaptım misafir odasına. Biz buraya sığmayız dediler annesine koltuğu açtım koyu renk olan koltuğuma çarşaf serdim yatırdım. Diğeri misafir odasında yatırmıştım sabah bi kalktım yerinden kalkmış bembeyaz koltuğuma çarşafsız yatmış çoook rahatsız oluyorum inanılmaz ben napıcam bilmiyorum eşime söylesem bunları bana trip atacak küsecek ama ben nerdeyse ağlayacak seviyeye geliyorum napıcam bilmiyorum bi akıl verin lütfen
işte bu insanı yonunuzun ne kadar yüksek olduğunun göstergesi. ne olacak yahu atılır halı gider en kötü bu olur yani. bir halı için en yakınım sevdiğim adamın babacığıni üzmeye değer mi? üstelik adam hasta ve yasliymis kiyamam nasıl mahcup oldular kimbilir? sizi tebrik ederim iyi insan olmak çok kolay ve basit. fakat çoğusu bunu yapamıyor. ne mutlu ki siz yapabiliyorsunuz. sevgiler gönlünüze saglikKayınvalidem ve kayınpederim geçtiğimiz ayı tamamen bizde geçirdiler.
Yaşlılar arada alıp misafir ediyoruz.
Kayınpederim 90 yaşında.
Kahvaltıdan sonra fenalaşmış ve bayılmış.
O sırada af buyurun altına kaçırmış.
Oturma odasındaki halının üstüne düştüğü için tüm halı büyük abdeste bulanmış.
BDV’de bazı arkadaşlar bilir düzenli ve titiz biriyim.
Eşim biz hastaneye geldik eve uğrarsan şok olma annem etrafı temizledi ama rulo haldeki halı berbat halde dedi.
Olsun, cana gelmesin mala gelsin dedim.
Hele misafire hiç söz söylenmez bizde.
Dolayısıyla size de biraz esnek olmaya çalışmanızı tavsiye ederim.
Allah razı olsun sizdenKayınvalidem ve kayınpederim geçtiğimiz ayı tamamen bizde geçirdiler.
Kayınpederim 90 yaşında.
Eşim biz hastaneye geldik eve uğrarsan şok olma annem etrafı temizledi ama rulo haldeki halı berbat halde dedi.
Üç değil miydi yaŞu dört günlük dünyada
Tabii ki tamam geçmiş olsun anlattığınız olay uç bir nokta.. ben genel davranıs ev halinden bahsediyorumKayınvalidem ve kayınpederim geçtiğimiz ayı tamamen bizde geçirdiler.
Kayınpederim 90 yaşında.
Bugune kadar kimse gelmedi. Teyzemi çağırdım bayramdan sonra gelecrk o bile 1 gün kalırız dedi nezaketten. Estagfurullah kalın istediğiniz kadar diye ben söyledim ki kalmazlar ailemin yapısı bu.
Ayy sanki ben yazmışım tüm bunları! Gördüğüm kadarıyla linçlemişsiniz. Valla kim linçlerse linçlesin ben de böyleyim. Misal koltuklarıma otobüslü dolmuşlu popolarla oturulması bile sinirimi bozuyor. Her gelene ev kıyafeti veresim geliyor falanMerhaba, görümcem ve iki kızı geldiler. Ama ben bu yatılı misafir mevzusundan cok irrite oluyorum. Eşim ilk 4 gün dedi, sonra onları geri bırakıcam arabayla 8 gün kalacaklar para almadan cıkamam dedi. Ben de kavga ettim bizim kültürümüzde kimse kimsenin evinde 3 günden fazla kalmaz dedim tamam halledicem ben dedi.
Neyse geldiler. Ama ben cok huzursuzum. Cok titiz takıntılı bi insanım. Terlik veriyorum gerek yok diyorlar giymiyorlar. Halılarıma ve koltuklarıma çıplak ayakla ya da dışardan geldikleri çorapla bastıkça irrite oluyorum. Dün yer yaptım misafir odasına. Biz buraya sığmayız dediler annesine koltuğu açtım koyu renk olan koltuğuma çarşaf serdim yatırdım. Diğeri misafir odasında yatırmıştım sabah bi kalktım yerinden kalkmış bembeyaz koltuğuma çarşafsız yatmış çoook rahatsız oluyorum inanılmaz ben napıcam bilmiyorum eşime söylesem bunları bana trip atacak küsecek ama ben nerdeyse ağlayacak seviyeye geliyorum napıcam bilmiyorum bi akıl verin lütfen
Hayat kısa üç günlük ama benim daha çok yaşayasım var anlaşılanÜç değil miydi ya
Allah uzun hayırlı ömürler versinHayat kısa üç günlük ama benim daha çok yaşayasım var anlaşılan
Giderken kılmaları gerekiyor hanımefendinin durumundaEvime ilk kez geldiniz birlikte şükür namazı kılalım diyin. Abdest sırasında ayakları yikanacagi için içiniz rahat eder :)
Bence sen sevmiyorsun onları ondan böyle yapıyorsun boşver diyeceğim bir hafta çabuk geçer eşinin hatrina takılma hiç birşeye temizlenir gider Rabbim başka dert vermesinMerhaba, görümcem ve iki kızı geldiler. Ama ben bu yatılı misafir mevzusundan cok irrite oluyorum. Eşim ilk 4 gün dedi, sonra onları geri bırakıcam arabayla 8 gün kalacaklar para almadan cıkamam dedi. Ben de kavga ettim bizim kültürümüzde kimse kimsenin evinde 3 günden fazla kalmaz dedim tamam halledicem ben dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?