Yatılı misafir...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rujj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rujj

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
905
980
123
8aylık evliyim benım ailem ve akrabalarıma 3 saatlık mesafede oturuyoruz eşimin ailesiyle baya mesafe var aramızda evlendiğimden beri misafir misafir üstüne..
yazın kp geldi 15 günlüğüne onunla kapı bi açıldı benım ailem akrabalarım ankaradan dayım bile gelip kaldı yahu uzak olucaz herkesten derken aynı şehirde olsam bukadar gelmiceklerdi emınım ayda 2ayda bir toplu olarak gelip kalkacaklardı..
Her gelen en az 4-5 gün kalıyor şimdi kv bende 15 günlüğüne annemde geldi kv çok anlayışlı ev işlerinde yardımcı olan bi insan annem herşeyi ayağına beklıyor 3 günde inanılmaz yordu beni hadi eşimin ailesi uzakta görüşemiyoruz uzun kalıyolar benım akrabalarım 3saatlık yoldan gelip onca gün kalmaları maddi manevi çok yıpratıyor eşim etsiz yemek yemiyor zaten ama biz 2kişilk ufak porsiyonlarda yiyen bi çiftiz yemek yapan hanımlar bilir 2kişiyle 4 kişiye yemek yapmak çok farklı oluyor mutfak masrafımız 2bin tutumlu olduğum halde önüne geçemiyorum
İnstagramda hazırladığım sofraları paylaşırdım evliliğimin ilk günlerinde sunum yapmayı çok sevıyorum hiç görüşmediğim kuzenım bile gelip birkaç gün misafırın olucam dedi yahu artık paylaşmıyorum sunum falan..birde sahil kesiminde oturuyoruz millet denize yemeye eğlenmeye geliyor bana parayı sokaktan topluyoruz sanki
Misafiri seviyorum aslında yatılı olmadığı sürece hadi uzağız kalsınlar 3 gün sonrası çok sıkıyor benı sonra başlıyorum günleri saymaya..kv gittikten sonra halam gelmek istiyormuş 3gün kalsa başımın üstünde 2 çocukla 1haftadan aşagı kalmaz eşim dünyanın en iyi insanı hiç para muhabbeti yapmaz ama ay sonunu zor getiriyoruz ben utanıyorum artık eşime karşı..
Evin bereketi diye diye biz bittik resmen :) insanları hiç kıramam gelme diyemem gelmelerindede sıkıntı yok aslında sorun uzun kalmaları öyle çaresiz kaldım bunaldım siz güzel hanımlarla derdimi paylaşmak istedim..

Ev değil, otel kurmuşsunuz mübarek.
İnsanlar ne kadar bencil yahu?
Yeni evli çiftin evinde 3 5 gün ne işleri var?
Gezmeye gitmek yerine size kapağı atıyorlar gibi.
Bundan sonra birileri geleceği zaman bence hayır uygun değiliz demeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Ayy bu ne böyle mıç mıç nefret ederim böyle akraba kalma muhabbetinden.belliki seni sevdiklerinden değil,yeme içme gezmeye geliyorlar.eşinde de baya sabır varmış takdir ettim yani.para mı dayanır psikoloji mi.annem bile asla yatıya kalmaz bizde,ayıp kızım der.bırak halayı amcayı kuzeni yani.en nefret ettiğim düşüncesiz beleşçi akraba modelleri kusura bakma ağır oldu ama

2 bin mutfak masrafı sizin kazanç mutfağa gidiyor hadi kaynanan 15 gün kalabilir sonuçta uzak yerden geliylor ve yine şanslısin yardım ediyormuş kadın galiba eşinin ailesinden ziyade en çok senin akrabalar geliyor kalmaya 3 saatlik mesafede.

Bence ağırlığınızı koymanızın vakti gelmiş benim kuzenimde sahil kesminde bir yerde ama evde yapmadığım işi orda yapıyorum.
Rahat edemiyorum.

Hastalık vs. gibi zaruri bir durum yoksa eğer yatılı misafire karşıyım, bende asla kalmam hiçbir yerde.
Amaç sizi görmek olsa ,gelirler bir iki gün tamam ama bu kadarı fazla.
Size sabır diliyorum bol bol.

Yeni evlilere bu şekilde gelinmez yahu, düşüncesizlik etmişler.

Belki de birer kez gelip, yaşadığınız yeri, evi barkı görüp bir daha da gelmezler akrabalar.. Ama yaşadığınız yer tatil beldesi gibiyse bu durum geçerli olmayabilir..

Bi süre sonra biter gibi geldi bana yine de

Size her gelen ballandıra ballandıra anlattı demek ki evinizi ve yaşadığınız yeri.İyi reklamınızı yapmışlar.

Sizin tarafiniz gelecegi zaman esimin akrabalari var ondan sonra deyin. Esinizin akrabalari gelecegi zaman da bizim taraf geldi ondan sonra deyin. Cat kapi gelirlerse de "biz yarin filanca yere gidicez keske haber verseydiniz" deyin. Baska turlu olacaga benzemiyor.

Oyle yapisik alakasiz gelip uzun kalmalara uyuz olurum bende,direk reddederim birsuru cir cir arkamdan konuslur hiccccc takmiyorumm,evinde cocugundan yakinindan hurmet goremeyen damlar..
adami patlatmadan bir dur de.

sizinkiler resmen abartmis yani hem yeni evlisiniz hemde yeni evli bile olmasaniz sizin ev otelmi. Hadi herkes bireysel olarak kendine senede 1 hafta kaldik ne varki diyordur ama kimsenin aklina hic gelmiyor ailecek pes pese biri geliyor biri gidiyor ayip diye. Direk uygun degiliz suraya buraya gidecegiz deyin almayin misafir nedir oyle ya sabir mi dayanir o ise.

Ne uzak ne yakın oturan kimse bu kadar çok ve üstelik yatılı misafir almıyo bence
Bakmışlar sunumlar mikemmel görünüyo
Eh halası gitti sıra bende
Eh kayınvalide gitti sıra annede derken
Sizin ev otele dönmüş, hemde beleş otel
Açık adres yazda denize vs. gidersek sizin oralara senin beleş otele de uğrayalım bari. Bi biz eksikmişiz anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…