Yatılı misafir...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rujj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok enteresan gerçekten.

yani aslında bir yandan düşününce, hala teyze gelsin ne güzel diyeceğim de sizde baya akraba varmış.

hani birini almasan darılacak bir durum gibi.

ama yatıya misafir kabul etmeyen o kadar çok kişi var ki, artık darılacak bir mevzu değil.
evler küçük zaten. işin maddiyat boyutu da var.

bence yatılı misafir kabul etmemeye bir yerden başlayın derim. 1. derece akraba dışında kim ararsa arasın yatılı olarak müsait olmadığınızı söyleyin, sizin evi de böyle öğrensinler.

Müsait değiliz kusura bakmayın de söylediğini nasıl anlamak isterse istediği o şekilde anlasın boşver takma ! napalım darılan darılır yoksa işin iş uğraş dur herkes akıllıysa sen daha kurnaz ol ve uyan !

Benimde kayınvalidemler ve görümcelerim uzakta hepsi ayrı ayrı geliyor. Onlar gelmeden dip köşe onlar gidince ayrı temizlik
yatak yorgan ayarla. Yemek özellikle tatlısı tuzlusu ayrı. İki küçük çocuğum var onlar pesinde ağlar yorgunluk uykusuzluk çoook iyi anlıyorum senii

yazıktır ya evlilikten de bir şey anlayamamışsınızdır

8 ayda bunaltmışlar

evliliğin yarısı misafir ağırlamakla geçmiş

Yakinda da otursalar uzakta da, niye kalmaya size geliyorlar? Asevi mi actin darulaceze mi? Ev ev degil iftar cadiri mubarek

3 saatlik mesafede deniz kenarında oohhh mis gibi kapıları var akrabalarının sorumuroyrlar.

Bir de anlamadım senin davet etmeni beklemiyorlar mi? Ne kadar da onların ailesinden olsan eşinin de evi ve saygı duyup davet beklemeleri gerekir.

Halana söyle musait değiliz, musait olunca ben seni çağıracağım hala de.

1 ay sonra ara hangi hafta sonu uygunsuz de. Cuma gelip pazara kadar kalabilirsiniz dersin canım. 2 kişiye böyle yapsan onu kesilir zaten.

Bu tempoya alissaniz iyi edersiniz. Benim amcamın hanım 60 yaşına geldi hala sizin yaşadıklarımız yaşıyor. Yaz gelecek diye korkuyor kadın. Kışın torununa bakıyor yazında bol bol misafir ağırlıyor. Ve genelde hep kendi tarafı bizim taraftan öyle tatil diye giden olmaz hiç. En çok da denizden geldiklerinden evi ve banyoyu kum gölüne geçirmelerine kızıyor. Kadinin stresten yorgunluk tan elinde ayaklarında yaralar çıktı. İnşallah siz bu gidişe bir dur diyebilirsiniz. Eşimin de amcası sahil kenarında oturuyorlar. Yalvariyorlar gelin diye ama ben eşime niye sırf biz tatil yapicaz diye insanları yoruyoruz. Gidelim bi otelde kalalim bir gün de onları ziyarete gideriz diyorum. Ben çok üzülüyorbu durumda olanlara.

Ozaman beni en iyi sİz anlarsınız insan hayır gelmeyin diyemıyor hele birde aşırı vicdanlıysanız sonrasında üzülüyorum birde en büyük hata bende

Nekadar düşüncelisiniz böyle biri beni çağırsa ben bile giderim :)

atalar aglamayan bebege meme vermezler sozunu bu tip durumlar icin soylemislerdir. eger ki isteklerinizi dogrudan muhattaplarina, net bir sekilde soylemezseniz uzgunum ki gelen de cok olur, geldi mi uzun kalan da.

Sana gelmek istiyoruz diyorlar bende geliiin diyorum :).
En büyük hata bende biliyorum bir iki surat yapsam gelcek insanlar değil aslında güzel yemekler huzurlu ev cazip geliyor insanlara olan bana oluyor

bizde küçükler büyüklere gider

büyüklerin ne işi var bu kadar yenievlilikte

hani bebeğin olsa görmeye geldiler diyeceğim de

valla bana kimse bebek görmeye de gelmedi yatılı

İş bulamazsam da yazılı bir kursa, kurum var bütün gün sürüyor dersin :)
Çok küçük bi ilçedeyiz kışın pek kimse yok yaza doluyor..
Spora başlıyorum haftanın 3 günü bahanem olabilir

bizde küçükler büyüklere gider

büyüklerin ne işi var bu kadar yenievlilikte

hani bebeğin olsa görmeye geldiler diyeceğim de

valla bana kimse bebek görmeye de gelmedi yatılı
Ben gidiyorum İzmir'e görüşüyoruz zaten annemlere gittiğimde
Benim evine gelmek istıyolar hep

En büyük hata bende biliyorum bir iki surat yapsam gelcek insanlar değil aslında güzel yemekler huzurlu ev cazip geliyor insanlara olan bana oluyor

Beni de arıyorlar sende kalacağız diye
Ev müsait değil diyorum

H
herşeyi geçtim de annenden nye şikayet ediyosun ki o seni of demeden büyütmüş derdini kahrını çekmş smdi evibe gel s ayagına beklemiş çok mu annem bnm evime gelse ayağına paspas olurum

Böyle yapış yapış akrabalarım bi olmadı gitti ya. Olsaydı da koysaydım lafı :)
Allah çekilmeyecek dert vermesin ne diyim

Yollarını gözlermişsin gibi izlenim bırakıyorsun yazdıklarını gibiysen eh ozaman şikayet etmeye de hakkın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…