2 bin mutfak masrafı sizin kazanç mutfağa gidiyor hadi kaynanan 15 gün kalabilir sonuçta uzak yerden geliylor ve yine şanslısin yardım ediyormuş kadın galiba eşinin ailesinden ziyade en çok senin akrabalar geliyor kalmaya 3 saatlik mesafede.
Ozaman beni en iyi sİz anlarsınız insan hayır gelmeyin diyemıyor hele birde aşırı vicdanlıysanız sonrasında üzülüyorum birde en büyük hata bendeBenimde kayınvalidemler ve görümcelerim uzakta hepsi ayrı ayrı geliyor. Onlar gelmeden dip köşe onlar gidince ayrı temizlik
yatak yorgan ayarla. Yemek özellikle tatlısı tuzlusu ayrı. İki küçük çocuğum var onlar pesinde ağlar yorgunluk uykusuzluk çoook iyi anlıyorum senii
Nekadar düşüncelisiniz böyle biri beni çağırsa ben bile giderim :)Bu tempoya alissaniz iyi edersiniz. Benim amcamın hanım 60 yaşına geldi hala sizin yaşadıklarımız yaşıyor. Yaz gelecek diye korkuyor kadın. Kışın torununa bakıyor yazında bol bol misafir ağırlıyor. Ve genelde hep kendi tarafı bizim taraftan öyle tatil diye giden olmaz hiç. En çok da denizden geldiklerinden evi ve banyoyu kum gölüne geçirmelerine kızıyor. Kadinin stresten yorgunluk tan elinde ayaklarında yaralar çıktı. İnşallah siz bu gidişe bir dur diyebilirsiniz. Eşimin de amcası sahil kenarında oturuyorlar. Yalvariyorlar gelin diye ama ben eşime niye sırf biz tatil yapicaz diye insanları yoruyoruz. Gidelim bi otelde kalalim bir gün de onları ziyarete gideriz diyorum. Ben çok üzülüyorbu durumda olanlara.
8aylık evliyim benım ailem ve akrabalarıma 3 saatlık mesafede oturuyoruz eşimin ailesiyle baya mesafe var aramızda evlendiğimden beri misafir misafir üstüne..
yazın kp geldi 15 günlüğüne onunla kapı bi açıldı benım ailem akrabalarım ankaradan dayım bile gelip kaldı yahuuzak olucaz herkesten derken aynı şehirde olsam bukadar gelmiceklerdi emınım ayda 2ayda bir toplu olarak gelip kalkacaklardı..
Her gelen en az 4-5 gün kalıyor şimdi kv bende 15 günlüğüne annemde geldi kv çok anlayışlı ev işlerinde yardımcı olan bi insan annem herşeyi ayağına beklıyor 3 günde inanılmaz yordu beni hadi eşimin ailesi uzakta görüşemiyoruz uzun kalıyolar benım akrabalarım 3saatlık yoldan gelip onca gün kalmaları maddi manevi çok yıpratıyor eşim etsiz yemek yemiyor zaten ama biz 2kişilk ufak porsiyonlarda yiyen bi çiftiz yemek yapan hanımlar bilir 2kişiyle 4 kişiye yemek yapmak çok farklı oluyor mutfak masrafımız 2bin tutumlu olduğum halde önüne geçemiyorum
İnstagramda hazırladığım sofraları paylaşırdım evliliğimin ilk günlerinde sunum yapmayı çok sevıyorum hiç görüşmediğim kuzenım bile gelip birkaç gün misafırın olucam dedi yahu artık paylaşmıyorum sunum falan..birde sahil kesiminde oturuyoruz millet denize yemeye eğlenmeye geliyor bana parayı sokaktan topluyoruz sanki
Misafiri seviyorum aslında yatılı olmadığı sürece hadi uzağız kalsınlar 3 gün sonrası çok sıkıyor benı sonra başlıyorum günleri saymaya..kv gittikten sonra halam gelmek istiyormuş 3gün kalsa başımın üstünde 2 çocukla 1haftadan aşagı kalmaz eşim dünyanın en iyi insanı hiç para muhabbeti yapmaz ama ay sonunu zor getiriyoruz ben utanıyorum artık eşime karşı..
Evin bereketi diye diye biz bittik resmen :) insanları hiç kıramam gelme diyemem gelmelerindede sıkıntı yok aslında sorun uzun kalmaları öyle çaresiz kaldım bunaldım siz güzel hanımlarla derdimi paylaşmak istedim..
Sana gelmek istiyoruz diyorlar bende geliiin diyorum :).3 saatlik mesafede deniz kenarında oohhh mis gibi kapıları var akrabalarının sorumuroyrlar.
Bir de anlamadım senin davet etmeni beklemiyorlar mi? Ne kadar da onların ailesinden olsan eşinin de evi ve saygı duyup davet beklemeleri gerekir.
Halana söyle musait değiliz, musait olunca ben seni çağıracağım hala de.
1 ay sonra ara hangi hafta sonu uygunsuz de. Cuma gelip pazara kadar kalabilirsiniz dersin canım. 2 kişiye böyle yapsan onu kesilir zaten.
Çok küçük bi ilçedeyiz kışın pek kimse yok yaza doluyor..İş bulamazsam da yazılı bir kursa, kurum var bütün gün sürüyor dersin :)
Ben gidiyorum İzmir'e görüşüyoruz zaten annemlere gittiğimdebizde küçükler büyüklere gider
büyüklerin ne işi var bu kadar yenievlilikte
hani bebeğin olsa görmeye geldiler diyeceğim de
valla bana kimse bebek görmeye de gelmedi yatılı
Sana gelmek istiyoruz diyorlar bende geliiin diyorum :).
En büyük hata bende biliyorum bir iki surat yapsam gelcek insanlar değil aslında güzel yemekler huzurlu ev cazip geliyor insanlara olan bana oluyor
herşeyi geçtim de annenden nye şikayet ediyosun ki o seni of demeden büyütmüş derdini kahrını çekmş smdi evibe gel s ayagına beklemiş çok mu annem bnm evime gelse ayağına paspas olurum8aylık evliyim benım ailem ve akrabalarıma 3 saatlık mesafede oturuyoruz eşimin ailesiyle baya mesafe var aramızda evlendiğimden beri misafir misafir üstüne..
yazın kp geldi 15 günlüğüne onunla kapı bi açıldı benım ailem akrabalarım ankaradan dayım bile gelip kaldı yahuuzak olucaz herkesten derken aynı şehirde olsam bukadar gelmiceklerdi emınım ayda 2ayda bir toplu olarak gelip kalkacaklardı..
Her gelen en az 4-5 gün kalıyor şimdi kv bende 15 günlüğüne annemde geldi kv çok anlayışlı ev işlerinde yardımcı olan bi insan annem herşeyi ayağına beklıyor 3 günde inanılmaz yordu beni hadi eşimin ailesi uzakta görüşemiyoruz uzun kalıyolar benım akrabalarım 3saatlık yoldan gelip onca gün kalmaları maddi manevi çok yıpratıyor eşim etsiz yemek yemiyor zaten ama biz 2kişilk ufak porsiyonlarda yiyen bi çiftiz yemek yapan hanımlar bilir 2kişiyle 4 kişiye yemek yapmak çok farklı oluyor mutfak masrafımız 2bin tutumlu olduğum halde önüne geçemiyorum
İnstagramda hazırladığım sofraları paylaşırdım evliliğimin ilk günlerinde sunum yapmayı çok sevıyorum hiç görüşmediğim kuzenım bile gelip birkaç gün misafırın olucam dedi yahu artık paylaşmıyorum sunum falan..birde sahil kesiminde oturuyoruz millet denize yemeye eğlenmeye geliyor bana parayı sokaktan topluyoruz sanki
Misafiri seviyorum aslında yatılı olmadığı sürece hadi uzağız kalsınlar 3 gün sonrası çok sıkıyor benı sonra başlıyorum günleri saymaya..kv gittikten sonra halam gelmek istiyormuş 3gün kalsa başımın üstünde 2 çocukla 1haftadan aşagı kalmaz eşim dünyanın en iyi insanı hiç para muhabbeti yapmaz ama ay sonunu zor getiriyoruz ben utanıyorum artık eşime karşı..
Evin bereketi diye diye biz bittik resmen :) insanları hiç kıramam gelme diyemem gelmelerindede sıkıntı yok aslında sorun uzun kalmaları öyle çaresiz kaldım bunaldım siz güzel hanımlarla derdimi paylaşmak istedim..
Sana gelmek istiyoruz diyorlar bende geliiin diyorum :).
En büyük hata bende biliyorum bir iki surat yapsam gelcek insanlar değil aslında güzel yemekler huzurlu ev cazip geliyor insanlara olan bana oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?