Yatılı misafir...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rujj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beleşe tatil bu olsa gerek Rüya gibi ohh Denize yakın yemek içmek hazır oda temizlik hepsi içinde beleş iyiki varsın bizim Saf iyi yüreklim rujj ,da sen bize kızsanda alınmayız küssende aldırmayız sokumlu laf da sokmaya çalışsan duymayız biz bu beleş Tatilden olamayız

Demek ki seni saf olarak görüp bundan faydalanıyorlar , senin işin onlara düşse acaba vefalı davranacaklar mı ?bende sende onlardan istekte bulun bakalım yapacaklar mı , insanlar çok çıkarcı ve vefasız birde akraba ise daha zor

Kışın böyleyse sen bide yazın gör performanslarını biri gşder biri gelir devremülke döner eviniz.
Aklıma yaZlıklarını bırakıp kaçan kantar ailesi geldi

Şakayla karışık siz torun istemiyorsunuz galiba deyin ayıp ya bu kadar da olmaz ki yeni evlisiniz sonuçta...

sen o instagram denilen şeylerden gösterirsen gözlerine sokarsan evini mutfağını mutluluğunu tabiki ortak olmak isteyen olacak...

Hayır demeyi öğren tatlım, Ya da aradıkların da eşinle başka yere gideceğinizi söyleyin direk hayır diyemiyorsan eğer. Zor iş para kazanmak eşin millete yedirmek için kazanmıyor o paraları. Misafir önemlidir ama sizinki onu geeçmiş

Ya zaten bu evde kalmak bana çok saçma geliyor ya.Tamam çok uzak olurlar Yılda 1-2 kere gelir 1 hafta falan kalıp giderler.
Böyle eve doluşmaları ,bilmem kaç gün kalmaları çok saçma.
İzin vermeyin bence.

Empatinize hayran kaldım!!olay tam olarak bu ay yazdan yaza 1 haftalığına gıtcez ne var diyenler var er sen varsın başkası var esımın akrabaları var...
Birde benim akrabalarım inanılmaz kalabalık düşünün 50 tane kuzenım var halalar amcalar teyzeler çok kalabalığız hepsi gelmeye kalksa 1 hafta ölürümm

Hayır demezsen, ohoo emeklinizde bile misafir ağırlarsınız

İzmirde yaşıyorsunuz sanırım
Oh hem evde açık büfe keyfi, hem izmirde tatil keyfi

Onlar bencilse, sen de bencil olacaksın.
Evlenmeden önce İzmir'de yaşıyordum akrabalar İzmir'de ben küçük bir ilçedeyim Deniz çok yakın ondan dolayı

Evlenmeden önce İzmir'de yaşıyordum akrabalar İzmir'de ben küçük bir ilçedeyim Deniz çok yakın ondan dolayı

Hmm o zaman kafa dinlemeye geliyorlar
Hem ilçe, sakinlik,
Hem de sahil kenarı

Onları üzmekten korkuyorsundur ama uzun vadede sen üzülüyorsun

Haha cok tatlısınız

Ya zaten bu evde kalmak bana çok saçma geliyor ya.Tamam çok uzak olurlar Yılda 1-2 kere gelir 1 hafta falan kalıp giderler.
Böyle eve doluşmaları ,bilmem kaç gün kalmaları çok saçma.
İzin vermeyin bence.
Aslında yılda bir iki gelıyorlar ama okadar çoklar ki düşünün anneler 9 babamlar 11 kardeş onlardan başka kuzenlerimi düşünün hepsi değil ama çeyreği gelmek istiyor bu oran bile çok fazla oluyor

Ay ışığı gören geliyo desene resmen yatak kolluyolar boşaldımı doldurmak için ne diyim bacım allah vijdan merhamet versin sizinkilere bi yol bulman lazım böyle ekmek elden su gölden nereye kadar alışverişe yolla kız ceplerinden para çıkarsa gelmezler hazıra dağ dayanmaz ayol ali babanın tekkesimi orası ben okurken şiştim sen nasıl dayanıyosun kolay gelsin ayriyetten allah kurtarsın

tenkyu evet biraz empati gucum yuksektir, zaten sizin yerinize tum akrabalariniza gicik oldum. Yaziktir gunahtir bunlara bir dur deyin bence, 1-2 kere geri cevirirseniz adiniz cikar bizi istemiyor diye birdaha da gelmezmer. Yani azicik yuzleri varsa tabi.
Kaldiki ben karsi degilim yani deniz kenarindaki akrabalari hem ziyaret helde tatil amacli gidilmesine ama bu tarz ziyaretler olsa olsa anne-baba yada kiz kardes-erkek kardes arasinda kanul edilir , gerisini ne insani psikolojisi kaldirir nede ekonomisi.
Bence zaten anne babalr ve kardeslerde yeterince kalabalik olabilir iki tarafida sayarsak. Gerekirse ailelerinizle acik acik konusun bu uzak akraba istilasina bir son versinler.
Anneler teyzeler le babalar halalarla konussun, ayiptir evi tatil koyune cevirdiniz desinler.
Yada daha olmazla X ve Y cocuk dusunuyorlarmis ama akrabalarin onu arkasi kesilmediginden inanin bu sene bir kismet olmamis desinler

rujj ,da akıllı pansiyonu açmayı düşünüyoruz de menfaatçi akbabalara şaka ile karışık kapak olsun onlara diyede bak bakalım gelebiliyorlarmı hem aslında gerçekten akıllıca hem para kazanır hem akrabalar çok özledikce yabancıda değil sizin pansiyonda konaklarlar ama üzgünüm pansiyonu açsan zerre akraban uğramaz gider başka mekanlara ....

Pek çok tanıdığım gelecek misafirler yüzünden yazlık almıyorlar. Yaz tatilinde ev kiralarım, mis gibi 15 gün tatil yaparım hizmetçilikten kurtulurum diyorlar.

Siz de misafir geleceği zaman bişeyler uydurun hastayım iyileşince arayım sizi deyin ama aramayın... ya da biz bursaya gidecektik deyin bi daha ararsalar o zaman gidemedik simdi gideceğiz deyin... alinsinlar anlasinlar gelmesinler...

Ben şiştim okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…