- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
sen o instagram denilen şeylerden gösterirsen gözlerine sokarsan evini mutfağını mutluluğunu tabiki ortak olmak isteyen olacak...8aylık evliyim benım ailem ve akrabalarıma 3 saatlık mesafede oturuyoruz eşimin ailesiyle baya mesafe var aramızda evlendiğimden beri misafir misafir üstüne..
yazın kp geldi 15 günlüğüne onunla kapı bi açıldı benım ailem akrabalarım ankaradan dayım bile gelip kaldı yahuuzak olucaz herkesten derken aynı şehirde olsam bukadar gelmiceklerdi emınım ayda 2ayda bir toplu olarak gelip kalkacaklardı..
Her gelen en az 4-5 gün kalıyor şimdi kv bende 15 günlüğüne annemde geldi kv çok anlayışlı ev işlerinde yardımcı olan bi insan annem herşeyi ayağına beklıyor 3 günde inanılmaz yordu beni hadi eşimin ailesi uzakta görüşemiyoruz uzun kalıyolar benım akrabalarım 3saatlık yoldan gelip onca gün kalmaları maddi manevi çok yıpratıyor eşim etsiz yemek yemiyor zaten ama biz 2kişilk ufak porsiyonlarda yiyen bi çiftiz yemek yapan hanımlar bilir 2kişiyle 4 kişiye yemek yapmak çok farklı oluyor mutfak masrafımız 2bin tutumlu olduğum halde önüne geçemiyorum
İnstagramda hazırladığım sofraları paylaşırdım evliliğimin ilk günlerinde sunum yapmayı çok sevıyorum hiç görüşmediğim kuzenım bile gelip birkaç gün misafırın olucam dedi yahu artık paylaşmıyorum sunum falan..birde sahil kesiminde oturuyoruz millet denize yemeye eğlenmeye geliyor bana parayı sokaktan topluyoruz sanki
Misafiri seviyorum aslında yatılı olmadığı sürece hadi uzağız kalsınlar 3 gün sonrası çok sıkıyor benı sonra başlıyorum günleri saymaya..kv gittikten sonra halam gelmek istiyormuş 3gün kalsa başımın üstünde 2 çocukla 1haftadan aşagı kalmaz eşim dünyanın en iyi insanı hiç para muhabbeti yapmaz ama ay sonunu zor getiriyoruz ben utanıyorum artık eşime karşı..
Evin bereketi diye diye biz bittik resmen :) insanları hiç kıramam gelme diyemem gelmelerindede sıkıntı yok aslında sorun uzun kalmaları öyle çaresiz kaldım bunaldım siz güzel hanımlarla derdimi paylaşmak istedim..
Empatinize hayran kaldım!!olay tam olarak bu ay yazdan yaza 1 haftalığına gıtcez ne var diyenler var er sen varsın başkası var esımın akrabaları var...sizinkiler resmen abartmis yani hem yeni evlisiniz hemde yeni evli bile olmasaniz sizin ev otelmi. Hadi herkes bireysel olarak kendine senede 1 hafta kaldik ne varki diyordur ama kimsenin aklina hic gelmiyor ailecek pes pese biri geliyor biri gidiyor ayip diye. Direk uygun degiliz suraya buraya gidecegiz deyin almayin misafir nedir oyle ya sabir mi dayanir o ise.
Evlenmeden önce İzmir'de yaşıyordum akrabalar İzmir'de ben küçük bir ilçedeyim Deniz çok yakın ondan dolayıHayır demezsen, ohoo emeklinizde bile misafir ağırlarsınız
İzmirde yaşıyorsunuz sanırım
Oh hem evde açık büfe keyfi, hem izmirde tatil keyfi
Onlar bencilse, sen de bencil olacaksın.
Evlenmeden önce İzmir'de yaşıyordum akrabalar İzmir'de ben küçük bir ilçedeyim Deniz çok yakın ondan dolayı
Haha cok tatlısınızBeleşe tatil bu olsa gerekRüya gibi ohh Denize yakın yemek içmek hazır oda temizlik hepsi içinde beleş iyiki varsın bizim Saf iyi yüreklim rujj ,da sen bize kızsanda alınmayız küssende aldırmayız sokumlu laf da sokmaya çalışsan duymayız biz bu beleş Tatilden olamayız
Aslında yılda bir iki gelıyorlar ama okadar çoklar ki düşünün anneler 9 babamlar 11 kardeş onlardan başka kuzenlerimi düşünün hepsi değil ama çeyreği gelmek istiyor bu oran bile çok fazla oluyorYa zaten bu evde kalmak bana çok saçma geliyor ya.Tamam çok uzak olurlar Yılda 1-2 kere gelir 1 hafta falan kalıp giderler.
Böyle eve doluşmaları ,bilmem kaç gün kalmaları çok saçma.
İzin vermeyin bence.
Ay ışığı gören geliyo desene resmen yatak kolluyolar boşaldımı doldurmak için ne diyim bacım allah vijdan merhamet versin sizinkilere bi yol bulman lazım böyle ekmek elden su gölden nereye kadar alışverişe yolla kız ceplerinden para çıkarsa gelmezler hazıra dağ dayanmaz ayol ali babanın tekkesimi orası ben okurken şiştim sen nasıl dayanıyosun kolay gelsin ayriyetten allah kurtarsın8aylık evliyim benım ailem ve akrabalarıma 3 saatlık mesafede oturuyoruz eşimin ailesiyle baya mesafe var aramızda evlendiğimden beri misafir misafir üstüne..
yazın kp geldi 15 günlüğüne onunla kapı bi açıldı benım ailem akrabalarım ankaradan dayım bile gelip kaldı yahuuzak olucaz herkesten derken aynı şehirde olsam bukadar gelmiceklerdi emınım ayda 2ayda bir toplu olarak gelip kalkacaklardı..
Her gelen en az 4-5 gün kalıyor şimdi kv bende 15 günlüğüne annemde geldi kv çok anlayışlı ev işlerinde yardımcı olan bi insan annem herşeyi ayağına beklıyor 3 günde inanılmaz yordu beni hadi eşimin ailesi uzakta görüşemiyoruz uzun kalıyolar benım akrabalarım 3saatlık yoldan gelip onca gün kalmaları maddi manevi çok yıpratıyor eşim etsiz yemek yemiyor zaten ama biz 2kişilk ufak porsiyonlarda yiyen bi çiftiz yemek yapan hanımlar bilir 2kişiyle 4 kişiye yemek yapmak çok farklı oluyor mutfak masrafımız 2bin tutumlu olduğum halde önüne geçemiyorum
İnstagramda hazırladığım sofraları paylaşırdım evliliğimin ilk günlerinde sunum yapmayı çok sevıyorum hiç görüşmediğim kuzenım bile gelip birkaç gün misafırın olucam dedi yahu artık paylaşmıyorum sunum falan..birde sahil kesiminde oturuyoruz millet denize yemeye eğlenmeye geliyor bana parayı sokaktan topluyoruz sanki
Misafiri seviyorum aslında yatılı olmadığı sürece hadi uzağız kalsınlar 3 gün sonrası çok sıkıyor benı sonra başlıyorum günleri saymaya..kv gittikten sonra halam gelmek istiyormuş 3gün kalsa başımın üstünde 2 çocukla 1haftadan aşagı kalmaz eşim dünyanın en iyi insanı hiç para muhabbeti yapmaz ama ay sonunu zor getiriyoruz ben utanıyorum artık eşime karşı..
Evin bereketi diye diye biz bittik resmen :) insanları hiç kıramam gelme diyemem gelmelerindede sıkıntı yok aslında sorun uzun kalmaları öyle çaresiz kaldım bunaldım siz güzel hanımlarla derdimi paylaşmak istedim..
Empatinize hayran kaldım!!olay tam olarak bu ay yazdan yaza 1 haftalığına gıtcez ne var diyenler var er sen varsın başkası var esımın akrabaları var...
Birde benim akrabalarım inanılmaz kalabalık düşünün 50 tane kuzenım var halalar amcalar teyzeler çok kalabalığız hepsi gelmeye kalksa 1 hafta ölürümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?