Yatılı misafir...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rujj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
CAN MI DAYANIR BU KADAR MİSAFİRE.ÇOK SİNİR BOZUCU.

Keske 3 gün kalsalar dediğiniz gibi öğrenmek gerek artık

Anneniz nekadar anlayışlı çok saygı duyup imrendım birde benımkındeki rahatlığı görseniz...

Hayır demeyi bileceksiniz bunun başka hiçbir çözümü yok,demediğiniz sürece gelmeye devam ederler.Kusura bakmayın,müsait değiliz diyeceksiniz kapatacaksınız muhabbeti,bunun üstünede gelmezler artık herhalde.Ayıp yani bu kadarda.Sizin akrabalarınızada hayret ettim,hiç demiyorlar mı bu kadın evli,kocası rahatsız olur mu acaba bizden,böyle kalıyoruz ama ayıp oluyor diye.

Boşuna dememişler misafirlik üç gündür diye... Yatılı misafir gelirken yanında yiyeceğini de getirir ya da kaldığı süre içerisinde alır bir şeyler, benim gördüğüm, bildiğim böyle, olması gereken budur zaten. Fazlasıyla iyi ağırlıyorsunuz her halde ki, namınız yayılmış :)) Açık açık söyleyin gelmek isteyenlere " bu hafta çok yoğunum, geçen hafta misafirim vardı, etrafı toplamam, temizlemem lazım, toparlanmam uzun sürer, sağolsunlar çok gelen gidenim var, haliyle toparlanamadım daha, sizi daha sonra alsam" gibi uzuun bir cümle kurun mesela. E yalan da değil, anlarlar herhalde artık.

Hayır demezsen, ohoo emeklinizde bile misafir ağırlarsınız

İzmirde yaşıyorsunuz sanırım
Oh hem evde açık büfe keyfi, hem izmirde tatil keyfi

Onlar bencilse, sen de bencil olacaksın.

Yaz gelince daha beter olur söyliyeyim, eğer önlemini almazsan

Bu misafirlikten çıkmış, zorunlu yatıya dönmüş resmen

Otele gideceklerine size geliyorlar
Bedava yemek, bedava sahil

Otele niye para verelim ki diyorlardır

Yazlığı olan insanlarda da durum böyle

Aynen öyle.. Benım akrabalarım daha büyük sorun esımınkıler daha anlayışlı

Bence calismiyorsaniz eger bi ise girin. Hem maddi olarak rahatlarsiniz. Hemde misafir kabul etmemek icin gecerli bi sebebiniz olur.
İnanın çalışmayı ciddi ciddi düşünüyorum artık sırf bu sorun için

Bence ağırlığınızı koymanızın vakti gelmiş benim kuzenimde sahil kesminde bir yerde ama evde yapmadığım işi orda yapıyorum.
Rahat edemiyorum.
Mesela halam çok ev işi yapar bi diğeri ayağına hizmet bekler hepsinin farklı karakterlerı ve istekleri oluyor

Evet tatil beldesi Deniz yakın
Daha önce gelenler de planlar yapıyor birdaha gelmek için

Gelmek isteyenlere biz bu hafta şuraya gitmeyi düşünüyoruz falan deseniz?
Karakterimi bi bilseniz öyle yaparsam günlerce aklımdan çıkmaz çok çok üzülürüm sinir bozucuyum bılıyorum bu huyumu kullanıyolar zaten

Oyle yapisik alakasiz gelip uzun kalmalara uyuz olurum bende,direk reddederim birsuru cir cir arkamdan konuslur hiccccc takmiyorumm,evinde cocugundan yakinindan hurmet goremeyen damlar..
adami patlatmadan bir dur de.
Eşimden çok ben çekıyorum çilesini esım günün 9 saati işte zaten tüm gün ben evdeyim o maddi olarak ben manevi

Anne baba kayınvalide tamamda teyze dayı halanın isi ne ? Müsait değildim diyeceksin başka çare yok. Bak şimdiden başını alamıyorsun taviz tavizi getirir. Hayır demeyi öğrenmelisin başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…