- 18 Temmuz 2015
- 61
- 37
- 8
- 42
Keske 3 gün kalsalar dediğiniz gibi öğrenmek gerek artıkEv değil, otel kurmuşsunuz mübarek.
İnsanlar ne kadar bencil yahu?
Yeni evli çiftin evinde 3 5 gün ne işleri var?
Gezmeye gitmek yerine size kapağı atıyorlar gibi.
Bundan sonra birileri geleceği zaman bence hayır uygun değiliz demeyi öğrenmeniz gerekiyor.
Anneniz nekadar anlayışlı çok saygı duyup imrendım birde benımkındeki rahatlığı görseniz...Ayy bu ne böyle mıç mıç nefret ederim böyle akraba kalma muhabbetinden.belliki seni sevdiklerinden değil,yeme içme gezmeye geliyorlar.eşinde de baya sabır varmış takdir ettim yani.para mı dayanır psikoloji mi.annem bile asla yatıya kalmaz bizde,ayıp kızım der.bırak halayı amcayı kuzeni yani.en nefret ettiğim düşüncesiz beleşçi akraba modelleri kusura bakma ağır oldu ama
Aynen öyle.. Benım akrabalarım daha büyük sorun esımınkıler daha anlayışlı2 bin mutfak masrafı sizin kazanç mutfağa gidiyor hadi kaynanan 15 gün kalabilir sonuçta uzak yerden geliylor ve yine şanslısin yardım ediyormuş kadın galiba eşinin ailesinden ziyade en çok senin akrabalar geliyor kalmaya 3 saatlik mesafede.
İnanın çalışmayı ciddi ciddi düşünüyorum artık sırf bu sorun içinBence calismiyorsaniz eger bi ise girin. Hem maddi olarak rahatlarsiniz. Hemde misafir kabul etmemek icin gecerli bi sebebiniz olur.
Mesela halam çok ev işi yapar bi diğeri ayağına hizmet bekler hepsinin farklı karakterlerı ve istekleri oluyorBence ağırlığınızı koymanızın vakti gelmiş benim kuzenimde sahil kesminde bir yerde ama evde yapmadığım işi orda yapıyorum.
Rahat edemiyorum.
Evet tatil beldesi Deniz yakınYeni evlilere bu şekilde gelinmez yahu, düşüncesizlik etmişler.
Belki de birer kez gelip, yaşadığınız yeri, evi barkı görüp bir daha da gelmezler akrabalar.. Ama yaşadığınız yer tatil beldesi gibiyse bu durum geçerli olmayabilir..
Bi süre sonra biter gibi geldi bana yine de
Karakterimi bi bilseniz öyle yaparsam günlerce aklımdan çıkmaz çok çok üzülürüm sinir bozucuyum bılıyorum bu huyumu kullanıyolar zatenGelmek isteyenlere biz bu hafta şuraya gitmeyi düşünüyoruz falan deseniz?
Bu değil aslında eşimle 5.5 yıldır birlikteyız inanın herşey harika gıdıyor böyle sorunlar çıkıyor işteEvlilik buysa kalsın yav
Eşimden çok ben çekıyorum çilesini esım günün 9 saati işte zaten tüm gün ben evdeyim o maddi olarak ben maneviOyle yapisik alakasiz gelip uzun kalmalara uyuz olurum bende,direk reddederim birsuru cir cir arkamdan konuslur hiccccc takmiyorumm,evinde cocugundan yakinindan hurmet goremeyen damlar..
adami patlatmadan bir dur de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?