- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Cunku sesimi cikaramiyorum insanlara karsi. Bir sey diyemiyorum ama 1 ayi da gecti artik yildimkonu sahibi neden bu kadar çaresiz hissediyorsun
Cevap verdiii çok üzülüyorum çünkü bazı konu sahiplerine hem kiziyorum hem üzülüyorumAzmine hayran kaldım
Cevap verirse dürt beni
Ama neden çıkaramıyorsun senin maddi özgürlüğünde var sen bu hayata millete hizmet etmeye gelmedin kiCunku sesimi cikaramiyorum insanlara karsi. Bir sey diyemiyorum ama 1 ayi da gecti artik yildim
Ama neden çıkaramıyorsun senin maddi özgürlüğünde var sen bu hayata millete hizmet etmeye gelmedin ki
Bu insanlar niye evlerinde tedavi olmuyorlar sebep ne yaşları da genç
valla kadınlar klubu benim enerjimi düsürüyoo yaa maden burayı okuyorsunuz dimi daha gelmeden ona göre kendimi ayarlarım zaten kaynanaın gözünden anlarsın sana iyi mi kötü müEsimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
kayinvalidem her gun oglen 1 e kadar uyuyor. Kalkiyor hemen kendine gelemezmis sonra kahvalti hazirliyorum 1-1.5 saat kahvalti yapiyor. Evde ne duzen kaldi ne bir sey 1 aydir. Salonda yatiyor o yuzden daha cok sorun oluyor.
Ben sabah 8 de kalkiyorum esim de ben de evden calisiyoruz ama saat 1 e kadar evde rahat davranamiyorum makine calistiramiyorum ses olucak diye. Allah askina misafir kaldigin evde bu kadar rahat davranilir mi?
Tv de hep ona ait sadece survivor izliyor butun gun ve gece. Kanal bile degistiremiyoruz evimden sogudum. Koca uclu koltukta kendisi oturuyor tek basina. Insan misafir kaldigi eve birazcik uyumlanmaz mi? 8 de kalksin demiyorum ama bari 10 da kalk yani
Onlarin oldugu sehirde duzgun ozel hastane yok ondan. Istanbula gelip tedavi oluyorlarAma neden çıkaramıyorsun senin maddi özgürlüğünde var sen bu hayata millete hizmet etmeye gelmedin ki
Bu insanlar niye evlerinde tedavi olmuyorlar sebep ne yaşları da genç
Evet biz odamiza gectikKonusu sahibi kanepe aldınız mı ? Merak ettim . Umarım çözülmüştür o konu .
Keyfine cok duskun iste sabaha kadar oturuyor survivor izliyor butun gun de hint dizisi izliyor oturuyor. Bizim ailede de boyle degildir. Aile buyugu gelince cocuklarin yiyemedigi yemekleri yapar buzlugu doldurur. Bunlarda tam tersiBu yaşta bir annenin başkasının evinde bu saate kadar yatması gelini bile olsa bizim gelenek göreneklerimizde olacak iş değil.Tabi hasta değilse.Merak ettiğim evinde de aynı şekilde nasıl uyuyor.Dediğinize göre hasta eşi var.O saate kadar eşi kahvaltı vb ne yapıyor.Bunlar eskinin insanları hadi kendi hazırlasın desen.Genelde yapmazlar.Sonra her gün çekilmez.Bir kere o saate kadar yatmak hasta eşe ayıp.Eşe saygısızlık, hayat beraber yaşanır.
Sonra siz evden çalışan insansınız.O saatte kalkan insan artık kahvaltısını kendi hazırlar.Siz neden omletine kadar yapıyorsunuz.Eşiniz mi mecbur kılıyor.Ben olsam şöyle yaparım.Sabah siz kahvaltınızı yaptınız.Masayı derler toplarım temizlerim.Masanın bir köşesinde kahvaltısını tabağını çatalı pişmemiş yumurtasını yerleştiririm.Çalışmaya işime gücüme bakarım. Kalktığında da anne kahvaltınız masada.Afiyet olsun size derim.
Ayrıca çamaşır makinanız nerede.Banyoda değil mi.Rahatça yıkayın çamaşırı bulaşığı.Siz böyle davrandıkça yaptığının normal olduğunu sanmış kayınvalideniz.
Bu arada inanın aile akraba evi dahil ömrümde duymadığım kayınvalide örnekleri burada.Nasıl bir ülkeymişiz biz böyle.
Kendisi hurrem sultan heralde. Kahvalti hazirlayinca incileri dokuluyormusNe zaman gidecek?
Niye sizde kalıyor? Kendi evi yok mu?
Niye kendi kahvaltısını kendi hazırlamıyor? Eşiniz ne diyor bu duruma?
Gelin yapsın kafasında bunlar.Keyfine cok duskun iste sabaha kadar oturuyor survivor izliyor butun gun de hint dizisi izliyor oturuyor. Bizim ailede de boyle degildir. Aile buyugu gelince cocuklarin yiyemedigi yemekleri yapar buzlugu doldurur. Bunlarda tam tersi
Çok yoğunum bu hafta de odanda çalış çıkma,Esimin babasi rahatsiz o yuzden bizdeler. Ne zaman gidicek bilmiyorum. Esim kendi hazirlar diyor ama hic de yapmiyor. Bizden bekliyor. Ayrica omletsiz asla yapamazmis kahvalti. Bari kalk omletini kendin yap. 1 saat miy miy kahvalti yapiyor
Yerinizde olsam onun keyfine göre değil evin düzenine göre davranırım. Gürültü olacak diye makine çalıştırmamak nedir ya, normal düzeninizde devam etmelisiniz bence. Bir şey diyecek olursa anne öğleden sonra başka işleri planladım bunu şimdi yapmam lazım diyeceksiniz . Bütün işler onu mu bekleyecek. Yerinizde olsam özel kahvaltı da hazırlamam. Anne benim başka işim var her şeyin yerini biliyorsun zaten, biz de yedik, hazırla istediğin gibi diyebilirsiniz. Az yesin de uşak tutsun.Esimin babasi rahatsiz hastane isleri icin annesi ve babasi bizde kaliyor.
kayinvalidem her gun oglen 1 e kadar uyuyor. Kalkiyor hemen kendine gelemezmis sonra kahvalti hazirliyorum 1-1.5 saat kahvalti yapiyor. Evde ne duzen kaldi ne bir sey 1 aydir. Salonda yatiyor o yuzden daha cok sorun oluyor.
Ben sabah 8 de kalkiyorum esim de ben de evden calisiyoruz ama saat 1 e kadar evde rahat davranamiyorum makine calistiramiyorum ses olucak diye. Allah askina misafir kaldigin evde bu kadar rahat davranilir mi?
Tv de hep ona ait sadece survivor izliyor butun gun ve gece. Kanal bile degistiremiyoruz evimden sogudum. Koca uclu koltukta kendisi oturuyor tek basina. Insan misafir kaldigi eve birazcik uyumlanmaz mi? 8 de kalksin demiyorum ama bari 10 da kalk yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?