Yatili misafirlerin rahatligi

Madem çalışıyorsunuz kalkınca o hazırlasın kahvaltıyı ayrıca salonda 1 e kadar nasıl uyuyabilir kayınpederiniz ne yapıyor bu arada o nerede hiç kalk demiyor mu eşine..

Konu sahibi bu korkunuz,pasifliğiniz neden? Madem kv kendi evi gibi rahat kahvaltısını kendi hazırlasın. İş yaparken bir işte onun eline tutusturun.Bunlari yaptığınız için kocanız size tepki verecek, boşayacak diye korkuyorsanız evliliğinizi gözden geçirin

Allahim insallah benim gelinim olunca ona bunlari yasatmam Amin ,cok uzulurum boyle dusunse benim icin.Kaynanam icin ne kadar rahat kadin elini dahi kaldirmiyor dedim dedim,kaldiginda bende meger kadin hastaymis cidden hali yokmus,damarlari tikanmis,beyin kanamasi gecirdi eltimde felc kaldi.Simdi yatalak..

Cunku sesimi cikaramiyorum insanlara karsi. Bir sey diyemiyorum ama 1 ayi da gecti artik yildim
Ama neden çıkaramıyorsun senin maddi özgürlüğünde var sen bu hayata millete hizmet etmeye gelmedin ki
Bu insanlar niye evlerinde tedavi olmuyorlar sebep ne yaşları da genç

Ama neden çıkaramıyorsun senin maddi özgürlüğünde var sen bu hayata millete hizmet etmeye gelmedin ki
Bu insanlar niye evlerinde tedavi olmuyorlar sebep ne yaşları da genç

yaşla alakası yok bunlar hizmet bağımlısı olmuş. bulmuşlar ses çıkaramayan gelini sırtına binip vuruyolar kırbacı

Onlar artık misafirlikten çıkmış. Misafirlik üç gündür. Düzeninize devam edin, kahvaltınızı saatinde yapın. Kayınvalideniz kalkınca biz yaptık sen canının istediğini yap ye anne deyin.

Son düzenleme:
valla kadınlar klubu benim enerjimi düsürüyoo yaa maden burayı okuyorsunuz dimi daha gelmeden ona göre kendimi ayarlarım zaten kaynanaın gözünden anlarsın sana iyi mi kötü mü

sen orası cocugunun evi bende hizmetciniz ekselansları yaparsan bende olsam hoo hooo cayımı getir diye bagrırım
annen olsa offf anne yeter artık ver su kumandayı dersin ee kaynanaya gelince neden bu hurmet

ooo elli kere kapıları vururum valla madem 8 de kalkıyosun düzeni sen korucaksın sabah 10 da dan diye giricen salano kaynana biraz koltuk cektir yerleri sildir

benim icim rahat etmez de laf sok arkadaslarını cagır baska oda yokmu oturucak kaynananı oraya al anne salon bos kalsın sen zaten uyuyosun de

ama hic ümidim yok senden

Bebek değil ki uyandı diye korkasiniz. Atın makineye camasirinizi. Salonun haricinde boş idaniz varsa oraya taşıyın.

Bu yaşta bir annenin başkasının evinde bu saate kadar yatması gelini bile olsa bizim gelenek göreneklerimizde olacak iş değil.Tabi hasta değilse.Merak ettiğim evinde de aynı şekilde nasıl uyuyor.Dediğinize göre hasta eşi var.O saate kadar eşi kahvaltı vb ne yapıyor.Bunlar eskinin insanları hadi kendi hazırlasın desen.Genelde yapmazlar.Sonra her gün çekilmez.Bir kere o saate kadar yatmak hasta eşe ayıp.Eşe saygısızlık, hayat beraber yaşanır.
Sonra siz evden çalışan insansınız.O saatte kalkan insan artık kahvaltısını kendi hazırlar.Siz neden omletine kadar yapıyorsunuz.Eşiniz mi mecbur kılıyor.Ben olsam şöyle yaparım.Sabah siz kahvaltınızı yaptınız.Masayı derler toplarım temizlerim.Masanın bir köşesinde kahvaltısını tabağını çatalı pişmemiş yumurtasını yerleştiririm.Çalışmaya işime gücüme bakarım. Kalktığında da anne kahvaltınız masada.Afiyet olsun size derim.
Ayrıca çamaşır makinanız nerede.Banyoda değil mi.Rahatça yıkayın çamaşırı bulaşığı.Siz böyle davrandıkça yaptığının normal olduğunu sanmış kayınvalideniz.
Bu arada inanın aile akraba evi dahil ömrümde duymadığım kayınvalide örnekleri burada.Nasıl bir ülkeymişiz biz böyle.

Keyfine cok duskun iste sabaha kadar oturuyor survivor izliyor butun gun de hint dizisi izliyor oturuyor. Bizim ailede de boyle degildir. Aile buyugu gelince cocuklarin yiyemedigi yemekleri yapar buzlugu doldurur. Bunlarda tam tersi

Keyfine cok duskun iste sabaha kadar oturuyor survivor izliyor butun gun de hint dizisi izliyor oturuyor. Bizim ailede de boyle degildir. Aile buyugu gelince cocuklarin yiyemedigi yemekleri yapar buzlugu doldurur. Bunlarda tam tersi
Gelin yapsın kafasında bunlar.
Yani yapma bence.
Yoksa hep bu muameleyi görursun.

Esimin babasi rahatsiz o yuzden bizdeler. Ne zaman gidicek bilmiyorum. Esim kendi hazirlar diyor ama hic de yapmiyor. Bizden bekliyor. Ayrica omletsiz asla yapamazmis kahvalti. Bari kalk omletini kendin yap. 1 saat miy miy kahvalti yapiyor
Çok yoğunum bu hafta de odanda çalış çıkma,

Yerinizde olsam onun keyfine göre değil evin düzenine göre davranırım. Gürültü olacak diye makine çalıştırmamak nedir ya, normal düzeninizde devam etmelisiniz bence. Bir şey diyecek olursa anne öğleden sonra başka işleri planladım bunu şimdi yapmam lazım diyeceksiniz . Bütün işler onu mu bekleyecek. Yerinizde olsam özel kahvaltı da hazırlamam. Anne benim başka işim var her şeyin yerini biliyorsun zaten, biz de yedik, hazırla istediğin gibi diyebilirsiniz. Az yesin de uşak tutsun.

Tv kısmına maalesef çözüm yok. Onlar gidene kadar mutfak ya da uygun olan odada bilgidayardan canlı tv izleme seçeneğini kullanacaksınız. Ben kendi annemle bu şekilde idare ediyorum uzun kaldığı zamanlarda. Rahatı bozulunca işleri biter bitmez gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…