- 16 Eylül 2017
- 219
- 63
- 13
- Konu Sahibi papatyalitac
-
Evet doğru giderken elimize bişe alalım maddi yardımı kabul etmezler mutfakta yemekte vs de yardimci oluyorum bebekleri var ona da bakıyorumKendileri davet etmişler sizi yük olarak gördüklerini sanmıyorum ama içinizin rahat etmesi için gittiğiniz günün sabahında alışverişe çıkıp market alışverişi yapabilirsiniz kahvaltılık meyve , sebze vs içimden geldi dersiniz sonuçta sizde yiyeceksiniz.
Giderken küçük hediyeler alabilirsiniz dayınıza gömlek, yengeniz varsa tişört bluz gibi.. kapalıysa eşarp
Onlar yanımızda ise maddi yardim kabul etmezler ama gitmeden elimize bir hediye alıp gidelim mutfak eşyası alsak olur mu?Uzun kalmayın... eve gitmeden çevredeki bi kaç yere bakın pasta börek şeyler alın. Örneğin kahvaltılık poğaça, cola fanta, gezdiğiniz yerlerde çekirdek vs.
Kendileri davet etmişler sizi yük olarak gördüklerini sanmıyorum ama içinizin rahat etmesi için gittiğiniz günün sabahında alışverişe çıkıp market alışverişi yapabilirsiniz kahvaltılık meyve , sebze vs içimden geldi dersiniz sonuçta sizde yiyeceksiniz.
Giderken küçük hediyeler alabilirsiniz dayınıza gömlek, yengeniz varsa tişört bluz gibi.. kapalıysa eşarp
Evet ev islerinde yardim etmeyi dusunuyorum elime de mutfak esyasi tarzi bise mi almaliyim ne alsam ? Ya kek pogaca tarzi bir sey miValla biri benim evime gelse bi yemege gitsek hesabi odemeye kalksalar hakaret sayarim. Misafir misafirligini bilsin bi zahmet.
Haricinde arkadas demis eli bos gitmeyin
Evet zaten öyle bişe beklemezler ama ev işlerine yardım ederim ama elime ne alip gitsem mutfak esyasi gibi mi yoksa pogaca kek gibi seyler miHediye bölümüne katıldım
Ams zaten misafir gelecek diye çoğu kişi alışveriş yapar
Gidip peynir zeytin meyve vs alınca bizimkileri beğenmeyip özel almış algısı da olabilir
Evde yardımcı olabilirsiniz bulaşık toplama çay servisi falan
Ben genelde gittigim yer sehir disiysa bulundugum yerin nesi unluyse onu gotururum. Yaninda evet pastaneden tatli kuru pasta vs. Ev isleribde tabii yardim edilir, zaten oturup dip kose temizlik yapmazlar.Evet ev islerinde yardim etmeyi dusunuyorum elime de mutfak esyasi tarzi bise mi almaliyim ne alsam ? Ya kek pogaca tarzi bir sey mi
Evet zaten öyle bişe beklemezler ama ev işlerine yardım ederim ama elime ne alip gitsem mutfak esyasi gibi mi yoksa pogaca kek gibi seyler mi
Evet doğru bebekleri var ona da bişe alabilirim demiŞirin güzel havlular.
Her türlü memnun eder.
Ya giysi alirim ya da mutfak esyasi olmadi pogaca vb gibi birsey alirimBence giysi vs gibi daha kişisel
Çocuk da varmış
Birer tişört bile olur yani maksat hatırlanmak
Evet olabilir ama o gün pek vaktim olmayabilir bişe almadan gitsem ayıp olur mu kiBen genelde gittigim yer sehir disiysa bulundugum yerin nesi unluyse onu gotururum. Yaninda evet pastaneden tatli kuru pasta vs. Ev isleribde tabii yardim edilir, zaten oturup dip kose temizlik yapmazlar.
Evet bence ayip :)Evet olabilir ama o gün pek vaktim olmayabilir bişe almadan gitsem ayıp olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?