- 16 Eylül 2017
- 219
- 63
- 13
- Konu Sahibi papatyalitac
-
Tamam tesekkurlerBence pasta ya da tatlı alın giderken. Hediye olarak da ben olsam mutfak esyasını tercih etmezdim. Mesela bize birisi oyle bi hediye getirdiginde hic memnun olmuyoruz cunku mutfağımz küçük ve inanın koyacak yerimiz yok. Onun yerine bebege hediye alabilirsiniz bence. Biz cocuklr bi yere gittigimizde çocuğa bir seyler alıp gidiyoruz en uygunu o oluyor. Kıyafet ya da oyuncak tarzı, hem cok seviniyor cocuklar.
Önceki konumu okuyan bilir ben size kısaca açıklayayım misafir olduğum hele ki yatılı misafir olduğum eve rahatsızlık vermek istemem dayımlara gideceğiz akrabalarımızı ziyaret edip biraz da değişiklik olsun diye ama çoğu insan yatılı misafir sevmiyor onlarda bizi davet etti ben yinede yük olmak istemiyorum ne yapmalıyım onlara yük olmamak onlara kolaylık sağlamak için (maddi yardım kabul etmezler yani lokanta da falan biz ödeyelim desek)
Reklam girer mi bilmiyorum ama,Madam coco da indirimli cam eşyalar var.Örneğin hani mutfakta içine şekerleme kurabiye vb koyulan kapaklı kaplar var,onlardan ben birkaç tane aldım,gittğim yere götüryorum,çok beğeniliyor,sonuncuyu geçen akşam götrdüm,yoksa resmini atardım,Çifti 25 tl,bir bakın derimEvet zaten öyle bişe beklemezler ama ev işlerine yardım ederim ama elime ne alip gitsem mutfak esyasi gibi mi yoksa pogaca kek gibi seyler mi
Oo ayip etmisler bizde oyle seylerin lafi olmazAmcamlara yatılı gitmiştik 5 günlük giderken buzdolabını doldurduk , bir de dönerken doldurduk aburcuburdan kahvaltiligina kadar ..
Gider ayak amcamın söylediği söz " 5 günde 7 damacana su icildi "oldu.
O gün bugündür kimseye yatılı gitmiyorum çünkü eşime karsi çok kötü duruma düştüm
Amcamlara yatılı gitmiştik 5 günlük giderken buzdolabını doldurduk , bir de dönerken doldurduk aburcuburdan kahvaltiligina kadar ..
Gider ayak amcamın söylediği söz " 5 günde 7 damacana su icildi "oldu.
O gün bugündür kimseye yatılı gitmiyorum çünkü eşime karsi çok kötü duruma düştüm
Bizde de olmaz da , onda oluyormuş demek ki ....Oo ayip etmisler bizde oyle seylerin lafi olmaz
Önceki konumu okuyan bilir ben size kısaca açıklayayım misafir olduğum hele ki yatılı misafir olduğum eve rahatsızlık vermek istemem dayımlara gideceğiz akrabalarımızı ziyaret edip biraz da değişiklik olsun diye ama çoğu insan yatılı misafir sevmiyor onlarda bizi davet etti ben yinede yük olmak istemiyorum ne yapmalıyım onlara yük olmamak onlara kolaylık sağlamak için (maddi yardım kabul etmezler yani lokanta da falan biz ödeyelim desek)
Öyle misafir sevmem bende ya gicik oluyorum cocuguna sahip cikmayanaBen başkasının evinden kalmam. Kim olursa olsun kalmam. Gelip Bende kalmalarını da istemem. Artık insanlar çok değişti. Çocuklu kadın evime misafir geliyor. İnsan çocuğuna dur demez mi. Çocuk iki üç eşyamı kırdı yine de dur demedi annesi. Ya da kimisi hijyenik değil elini yıkamayan çorapla tuvalete giren vs vs. Ben mi çok takıntılıyım bilmiyorum
Evet zaten öyle bişe beklemezler ama ev işlerine yardım ederim ama elime ne alip gitsem mutfak esyasi gibi mi yoksa pogaca kek gibi seyler mi
Evet olabilir ama o gün pek vaktim olmayabilir bişe almadan gitsem ayıp olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?