- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Sevketi_Bostan
-
Arkadaşlar,dunden beri yavru bir karga var evimde,hiç bişiy yemiyor,yiyemeyecek kadar da küçük değil sanırım ama yemiyor,sadece su içti biraz,yarında bişiy yemezse sanırım ölecek.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen,internetten araştırdım ama aradığımı bulamadım.Yaşamasını,çaresizce bağırarak yanına çağırdığı ailesine sağsalim kavuşmasını çok istiyorum bu yavrucağın..
Aynısını biz de yaşadık. Biraz kanatları büyüsün, kendi uçabilsin, kedilere yem olmasın istemiştik. Ama 3. günün sabahı yavrucuk ölmüştü. Bizimkine yumurta sarısı vs. vermiştik ama yememişti. Mutlaka doğal ortamına dönmesi lazım. Solucan, böcek vs. gibi şeylerle beslenmesi gerekiyor sanırım. Bizim sunduğumuz şartlar onu bunalıma da sokuyor olabilir. Tavsiyem kedilerin olmadığı bir yere doğaya bırakın, aksi takdirde zaten ölecek. Çok yaşaması mümkün değil.
Bir de bu mevsimde o kadar çok yuvadan düşmüş yavru karga var ki etrafta, bir şekilde başlarının çaresine bakıyorlar. Geç olmadan kedilerin olmadığı ağaçlık bir yere bıraksanız çok iyi edersiniz.
Belkide bilerek yemiyordur. Üzüntüden intihar ediyorlarmış yaa öyle bişey mi acaba. Evet zorla mı soksanız acaba ağzına bişeyler.. yaralı mı ki
Ağzını acabilsem neler neler tıkıcam boğazına ama elime bile alamıyorum çırpınıyo,çok korkuyor.Dolayısıylada yarardan çok zarar vericem diyede zorlamak istemiyorum hayvancağızı.
Veterinere götüremez misiniz acaba?
tatlım hiç bişey yapamıyosun sokağpabırak bencede yüksek bi yere yabani hayvan ne de olsa böle daha çok zarar veriyosun ona yüksek bi yere bırak ya da anlayan biri varsa ona ver yemeğinide yanına bırak orda yer belki
İnşaallah yarın konumu,yavruyu kaybettim cümleleriyle kapatmak zorunda kalmam.
Sagol,anlayan birini bulsam zaten bes dk tutmaz verirdim,bi tanıdığim bulmuş sokakta,o getirdi zaten sen anlarsın diye,hayvanlarla çok ilgiliyimdir cunki,ama buna çare bulamadim.Yüksek bi yere koysam dengesini saglayamaz düşer,yoksa yuvasından düşmezdi zaten.Yani eni sonu ya dışarda ölecek ya da yanımda galiba ki bunu düsünmek bile istemiyorum.
Sagol,anlayan birini bulsam zaten bes dk tutmaz verirdim,bi tanıdığim bulmuş sokakta,o getirdi zaten sen anlarsın diye,hayvanlarla çok ilgiliyimdir cunki,ama buna çare bulamadim.Yüksek bi yere koysam dengesini saglayamaz düşer,yoksa yuvasından düşmezdi zaten.Yani eni sonu ya dışarda ölecek ya da yanımda galiba ki bunu düsünmek bile istemiyorum.
peynir denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?