- Konu Sahibi Sevketi_Bostan
-
ALLAH sizdende razı olsun,inşaallah öyle bisiy yapabilirseniz çok iyi olur,hep beraber bi sevaba girmiş oluruz vallahi.
Arkadaşlar,dunden beri yavru bir karga var evimde,hiç bişiy yemiyor,yiyemeyecek kadar da küçük değil sanırım ama yemiyor,sadece su içti biraz,yarında bişiy yemezse sanırım ölecek.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen,internetten araştırdım ama aradığımı bulamadım.Yaşamasını,çaresizce bağırarak yanına çağırdığı ailesine sağsalim kavuşmasını çok istiyorum bu yavrucağın..
Enjektörle sıkamadınmı ağzına
kaçgündür aç nasıl dayanıyor
İnşaallah.. Allah yardımcısı olsun minik kara kızın.. Ne güzel.. Biliyor musunuz ki, insanın en güzeli merhametlisidir. Ne var ki çoğu insan mahrum bu duygudan. Kargaları sevmez çoğu insan. Oysa ki benim en sevdiğim kuştur kargalar. Herkes onları "gak gak" diye gaklıyor sanar halbuki onlar "hakk hakk" diye Allah'ı zikrederler. Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır derler. Canlı olan her varlık bence güzel sözden anlıyor:)
Tamam,ben yarın soracağım kısmetse.Nette olursa yazar zaten.Haber veririm size bu başlık altından birşeyler öğrenebilirsem.
insallah yasar ya cok üzüldüm suan benimde balkonumda 2 tane güvercin yumurtası var annede üstünde oturuyor karısmadım ucana dek ordalar.alıstım hatta sanırım hergün işe gitmeden önce bakıp gidiyorum arada ekmek atıyorum insallah yasar .bencede dogasına bırakmak en dogrusu
Amin sağol,benden çok daha ilgili birsürü insan var eminim,bakın kac kisi kendinden örnek verdi,biz gerçekten çok duyarlı bir toplumuz
Maalesef kara kızımı kaybettim arkadaşlar,hepinize ilginizden dolayi çok çok teşekkürler.Sabah baktığımda ölmüştü,halbuki dün gece bayağı umutlandırmıştı beni.Şimdide,zorlada olsa enjektörle bsiyler vermeye uğraşsaydım gece mece demeseydim diyorum,çok üzüldüm,çok istiyordum yaşatabilmeyi,sevap işliyim derken günaha mı girdim,daha iyisini yapabilirmiydim bilmiyorum,tek tesellim en azından başka bi canlı tarafından parcalanarak ölmemiş olması.Benim gibi bir kişi daha yaşarsa bu durumu,zorlada olsa yedirsin,hiç yememesinden iyiymiş meğer,biraz canı yanarak,korkarak,çırpınarakta olsa bişiyler yutturmak..
Maalesef kara kızımı kaybettim arkadaşlar,hepinize ilginizden dolayi çok çok teşekkürler.Sabah baktığımda ölmüştü,halbuki dün gece bayağı umutlandırmıştı beni.Şimdide,zorlada olsa enjektörle bsiyler vermeye uğraşsaydım gece mece demeseydim diyorum,çok üzüldüm,çok istiyordum yaşatabilmeyi,sevap işliyim derken günaha mı girdim,daha iyisini yapabilirmiydim bilmiyorum,tek tesellim en azından başka bi canlı tarafından parcalanarak ölmemiş olması.Benim gibi bir kişi daha yaşarsa bu durumu,zorlada olsa yedirsin,hiç yememesinden iyiymiş meğer,biraz canı yanarak,korkarak,çırpınarakta olsa bişiyler yutturmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?