Yavrulara Aldıklarımız..

herşey çok güzell işin için bebeler oluncaa zaten böyle oluyoo:)) bizim herif de oğlana bi kamyon almış ama pedallı üstünde 3+ yazıyoa yaa :)) delimisin dedim bunu ne yapsın çocuk ayağını atıyo dinosuna biner gibi binecek ama yetişmiyoki boyu kurtarmıyoo.bindirip gezdiriyoruz ama öyle büüyük bişeyki eve falan sığmaz değiştir bunu dedim ama bakalım nasıl yapcaz deli yaa.eşşek kadar bişey almış minicik çocuğumaa:)

oy oy masallahh kuzulara gule gule kullansın kuzularımız
zuzulu cantaya bayıldım hmınecım
kıyafetler super
gulızcım sızın sallanan fılde cok guzel malesef eylul boyle seylerı hıc sevmıyor

derinim..bizim filin üzerindede 3 yaş yazıyo canımcımm ama benim kuzu beğendi..hatta tam boyuna göre bence..güzel bişise döndürmeseydin canım ya..

çok güzelmiş... netten i aldınız?

hayır tatlım maxi toys tan aldım ben hatta senin aldığın tekmele oyun halısınada baktım 2.oğluşuma almak için heryerde pembesi var getircekler bana çok hoşuma gitti güle güle kullanın sizde en güzeli kızın çok tatlı maşallah

Krikicom harikaymiss cok begendim ama Mert`ede bittim masallah kuzuma nasilda sevmliyaa.

teşekkürler tatlım bütün bebekler harika hepsi birbirinden şirin

gülüzcim çok beğendim filinizi bende burda baktım tüğlü olanlar 60 tl tüğsüz plastik olanlar 45 ama onları pek beğenmedim ben güle güle kullanın çok eğlenmiş eylül hanım

minecim sizinde ciciler çok hoş vallah insanın kız doğurası geliyor ama benden geçti artık allah yasminime kız gülüzümide hayırlısıyla bir erkek bebiş versin tabii tüm isteyenlerede

zeynacım sen koy resmini yaa maksat bakması eğlenceli helede yiğit efeyle çekersen dahada süper zaten hepimiz netten yada ordan burdan görüyoruz bu aldıklarımızı ama yinede buradan bakması yorum yapması eğlenceli oluyor

tşkler ıcırım..her çocuğun ilgisi başka oluyo canımım ya..benim kız yaklaşık 15 gündür koltuğun kenarını oturup de de diyodu..düşecek diye ödüm kopuyodu..bunu aldık rahat ettik...:))

krikotesim tşkler canımcımm..bende netten 45 aldım canımm..ilgilenirsen bi bak canımm..

Son düzenleme:
baktım gülüzim şimdi hepsi burada ya peluş filde inekte birde ayıda indirim varmış salanan at ta yok malesef bende özellikle at istiyorum nedense o hoşuma gidiyıor sizn filde pek hoş duruyor aslında eşim e göstercem o versin kararı daha varmış indirimin bitmesine

canım bende at istiyodum aslında ama dediğin gibi indirimde at yoktu..indirimide kaçırmak istemediğim için aldım gitti fili..ama düşündüğümden güzel çıktı..normalde peluşlar nette 75-80 arası..hele buralarda en az 120 den başlıyo..45 görünce balıklama atladıkk..:))

eylül fıstığı filin çok güzelmiş güle güle kullan bebeğim, sende çok ttalısın maşallah

mert oğlan o ne güzel gülüş öyle maşallah sana lzaımlığında pek şirin

zeynep ceylin senin cicilerde çok güzel cıvıl cıvıl hepsi güle güle kullan tontişim, 2.resimdeki pembe elbisenin yeşili vardı piroşta 2-3 aylıkken giyiyodu çok güzel o elbise:)

piroşum tşkler canımcımm...

ooo derincim sizinkide gerçekten kocamnmışş...

canım baktığın yerdeki fiyatları bilmiyorum ama deveyuku.com da daha uygundu sanki. istersen oraya bir bak.ben epeyce bir araştırdımda ....opuyorumnanaktan

kızlar baştan sona kadar baktım maşallah aldıklarınızın hepsi çok güzel güle giyip kullansın kuzlarımız..
bende lazımlık alacağım ama zeynanınki gibi normal 10 liralık bişey alırım sanırım..
kaç zamandır aklımda bende oğluşlarıma sırt çantası alyım dedim sünger boplu aman büyük bir mağazaya sordum 45 tl vay bana çok birde iki tane alacağım çoook çokk yani..
ama bizim burda bir kırtasiyedede gördüm birde ona bakacağım çok meraklıyım nedense sırt çantalarına..

h.minecim bayıldım aldıklarına ,hepsi çok cici maşşallah ,güzel günlerde giysin yavrun ..

gülizcim ve zeynacım sizlerde güle güle kullanın aldıklarınızı ..

buda yeni aldığımız sallanan filimiz kızlar..kızım çok sevdi..zaten de de yapacak bişiler arıyodu..sonunda aradığını buldu :)))))

tipe bak :)) çok sevmiş belli ..

bizimde hastanenin oyun parkında var bu fillerden ,melis ne zaman gitse direk oraya koşar :)) tekerlekli olanları da arkadan iter ..hafta sonu bende baktım ama almadım ,ben araba almayı düşünüyorum ama istediğim gibi bulamadım ,bakıcam artık ..

güliz güliz internetten baktım pilsan sallanan pelüş at dedim çıktı 80 tl ama hareket sensörlü diyo bu sallandıkça müzük çalar konuşur diyoo sizinkinde varmı öel bişey varsa eşimi ikna edicem adam para yok dio ben sallanan at diyom ay sonuna kadar da atı keser onu yeriz dedi en sonunda ama çokkk istiyooommm

eylülcüm tşkler canımm...evet çok sevdi eylül..ssürekli üstünde de de de :))) ...araba olarak pilsanın çok güzel arabaları var canım..bk istersen..
krikotesim bizimki konuşmuyo..ama konuşanlarıda varmışş..daha doğrusu at gibi kişniyomuş falann:))
istersen sen 1 ay daha bekle canımcımm ayın sonunda atı kesmek zorunda kalmayın :)))))))

Son düzenleme:
buda yeni aldığımız sallanan filimiz kızlar..kızım çok sevdi..zaten de de yapacak bişiler arıyodu..sonunda aradığını buldu :)))))

gülizim harika bu cimcime yaa maşallah kızıma çok sevmiş belli
filiniz de güzelmiş fiyatı da iyiymiş

teyzeleri bunlarda kızıma hafta sonu aldıgımız cicileri

şuküfe bebeğimiz

zuzulu sırt çantamız

oy oy oy benim gelinimin cicilerine bakın hele çok tatlı kendi gibi kuşumun
güle güle giyssin h.minecim iyi günlerde

bu da benim oğlumun sırt çantası bu benimdi normalde ilk çıktığı zaanlarda almıştım böyle çantalar ama bir-iki kere anca kullanmışımdır kazık kadar kız napıcam mikili çantayı heves işte öyle yesyeni kaldırdım duruyordu kısmet oğlumaymış hem siyahlı ve mikili olduğu için erkeğe de gayet uygun
içine bişey doldurup sırtına asınca geri geri gidip düşüyor taşıyamıyor küçük sıpa içi boş takıyorum pek seviyor gezinip duruyor

bu fotolar yazın çekilmiş tabi o zaman daha yürüyemiyordu küçücüktü kuzucum çantasıyla yeni halini çekerim bir ara koyarım yine
çanta benim de işme çok yaradı kısa süreliğine bir yere gideceksek koca çantasını hazırlmıyorum bunun içine bir bez bir önlük ağız bezi falan küçük ıslak mendil atlet,biberon suluk emzik vs.. biraz daha uzun kalaacaksam bir de yedek kıyafet sığıyo yeter

baksanıza miniğime küçücükmüş kuşum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…