Yavrulara Aldıklarımız..

oovv krikom eklediklerimiz karıştı kıss:)

çok güzel cnm hepsi bayıldım valla güle güle giysin mert bey

piroşum aynı anda eklemişiz umarım senin resimleri bölmemişimdir sende çok cici şeyler almıssın güle güle kullansın piroşum ilk aldığın biberondan bizdede var çok rahat kullanılıyor eğilmeden ayakta içirebiliyorsun suyunuda onun birde organik die modeli çıkmış toprak rengi gibi minik oğlumuda ondan alıcam o biraz el yakıyo ama birerona göre pahalı ama kanserojen madde içermiyormuş tekrar severek kullanın cicilerizi blore süper ellerine sağlık

h.sonu alışveriş yaptık bizde piroşa:)

biberonlarımız;

müzikli atımız

bu benim seneye giymesi için ördüğüm bolero

çamaşırlarımız

bunu elbiselerinin üstüne giyer akşamları:))

alıntı yaptım kızlar karışmıştı krikocuğumunkilerle:)

ayyy devamıda varmış çok güzeller yaaaa çok şıkıdı şeyler almıssın bazı şeyler next ten bende istiyom nextt ne die kapattılar izmirde bilmemmm kaldık kanz la sobee ye ordada çok çabuk tükeniyor herşey çünkü izmirde sadece 2 mağazası var malsef hemen bitiyor bedenler modeller next istiyom bi yere dilekçe mi yazsam aceppp :)))))))))

piroşş bu ne yaaa.adamı çatlatıyon yani burda heee.birde tombalak ayaklara giydirmiş sandaletlerii:)) görünce burda ısırasım geldi zira bende tombik ayak bacak hastalığı varr yirim laa onları benn.hepsi de harikaa güle güle kullansın kokoş hatunn:))

kriko senin cicilerde çok güzeller anacım.o salopedler küçük değilmi yaa bana küçük gibi geldiiler.bende alcam bu sene buğraya yeni ciciler ama daha başlamadık.güle güle giydir canım hepsini iyi günlerde kullanın.

ahh birde kızım olursa inş... bende alcamm neler nelerr.valla hevesim çıktı bi hee:))

yaaaaa banan neeeeeee yaaaaaaaa alsanaalsanasmile
piroş kız hevesim tavan yaptı amabende yapacak durum tabanda
kıskandırmak için yapıyon biliyorum
ama kıskanmıyorum sağlıklı sıhatli günlerde giysin güzel kızım

yaaaaa
pıros cok sanslısın canım
kıymetını bıl
bende ıstıyorum allahım bana da ver bır kız evlat
canım hepsı cok guzeller
senın gıbı zevklı bır annesı oldugu ıcın pırosta cok sanslı
ahhhhh ahhhhh

krıko ne guzel o sortlar yaww
gule gule kullansın mert bey

piroş bunlar ne kız çatlatçanmı sen bizi hemen zeynep ceylin'i alıp alışverişe çıkasım geldi bayıldım nasıl zevkli şeyler bunlar hele parmak arası terliklere bayıldım içindeki agayı hele yiyesim geldi

krikocum sizin cicilerde süper kasım bebekleri yakacak ortalıgı yazın yakacak anneleri sıkı hazıırlık yapıyo

krikom yaz bi dilekçe:))

derinim sağol cnm benimmm, gel ısır piroşun bacaklarını ama bizimki biraz çırpı bacaklı:))

zeynacım hehehe sizi gaza getirmek için yapıyomm evet haadi erkek anneleri yapın bi kız doldurun sonra cicileri:)) sağol cnm....

miniğim sağol cnm 2.si kız olur inş.:)) eminim sende çok güzel şeyler alırsın kızın olsa...

piroşum telefonda da söyledim hepsi harika ya bayıldım nasıl güzel olacak fıstık
h.mine bursa da varmı next mağazası yaaa cuma günü bursadayımmm
aslında piroşa ısmarlarım ama yağmurun ayakları etli ezbere hayatta olmaz
krikocum mertte güle güle kullansın cicilerini canımmm

çırpımı piroşş dalga geçiyon dimi:))) neresi çırpı kızz gayet etli butlu tam bi türk lokumu kıvamında duruyo bu bıdıkk

valla kızlar agzım acık kaldıı harıka seyler bunlar gule gule gıysınn yawrularınızzz cok zevklısınız masallahhhhh

o terlıge bayıldım eylulde komsunun kızınınkını aldı elınden alınca nene dıyo benım yanıı ayagından cıkarmıyor yawrumm cok sevıyor terlıgııı yurumeyıde becebılıryorr sasırdık kaldıkkk kaydirigubbakcemile3

tatlım hepsi 18 ay veya 18-24 ay arası şeyler ben büyük geleceğinden şüpeliyim valla benim oğlan çok minyon içinde bile yüzebilir onların

teşekkürler canlarım herkez kız kıyafetlerine takılmış kalmış bence aradınmı iyi seçimler yaptın mı erkeklere çok şık şeyer var hatta fazla bile şık şeyler yeterki iyi yerlere bakmak lazım çünkü malesef ucuz fiyatlara kız kıyafeti bulabiliyosun hepside çok şirin oluyor ama erkeğe biraz gezmek nerden alcağını bilmek lazım mesela B&G de süper ötesi şeyler var ama indirim sezennu beklemek lazım onda bile el yakıyor gerçi

minecim sağol cnm benim

ahh lavişim yaa o sandaletleri görünce hemen yağmur geldi aklıma sen beğenmiştinya net.te üstü büyük çiçekli ondan vardı ama uyduramazdık senin tontişin ayağına sağol fıstığım ayrıca

ıcırım sağol cnm:)

derinim ne biliyim ya bana çırpı geliyo tipik bi anneyim işte:) maşallahı var aslında çocuğun:))

lavinyacım malesef yok galiba bursada next ben hiç denk gelmedim yada kaçırdım sen neresine geliyosun bursanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…