Yavrulara Aldıklarımız..

krikotesim çok güzel ciciler almışsın mert paşaya..güle güle giysin canımm

Mertimin cicilere direkt bayıldım ve alttan çıtçıtlı gömlek bimiyordum ben,öğrendiğim iyi oldu.Güle güle giysin minnoş prensim
piroşumun cicileri de harikaaaa güle güle giysin kuzucum.Pınarım ben parmak arası almaya cesaret edemiyorum acıtır parmaklarını diye ama bayılıyorum almak istiyorum.Bir de hala yeni biberon mu alıyon yavrum sen,ben suluğun bile üstünü çıkarıp bardak olarak kullanıyorum.Biberonları da kullanıyorum ama memelerini parçalıyor benimki dişleriyle,ben de anladım ki artık yeni biberon ve biberon emziği almayacağız :) atlet külot takımlar durunun da var hiç giydirmiyorum ben.Geçen yaz bir kaç kez giydirdim sadece.annemde artık atlet külot giydirelim diyor ama çıtçıtlı badilerle beli açılmadığı için ben çok rahatım.Bir de külotlar bezlerle rahat olmuyor.çıplak popoya da giydiremiyoruz.sen nasıl yapıyorsun canım?

safişim sağol cnm benimm

cnm piraye süt delisi olduğu için bize biberon şart suyu artık bardakla içiyo bibeondan istemiyo ama dediğim gibi süt için lazım cnm yedek filan
eczanede ki kız bıktı benden yine biberon alcaksın diyo:)

atlet külot geçen sene giydirmiştim cnm arada bi sorun olmamıştı çıtçıtlı kadar rahat değil tabi ama evde alt üstü giyer gezer diye düşündüm:)

valla havalar düzelsin leventte salı pazarı var.oraya bakarım bi.kardeşim ordan dünyanın şeyini almış.sosyete pazarı diye geçer aslında herşey çok pahalı ama bebek kıyafeti satan bi adam var baya uygunmuşş görcezz:))

evet canım burası da öyle bugün bulduğumu yarın bulamıyorum

oy oy oy sabah sabah gözüm gönlüm açıldı ya ne gzel şeyler yüklemişsiniz, tüm kadınlarda olduğu gibi bende de alışveriş isteği tavan yaptı biranda
inşallah önümüzdeki günlerde bizde bir alışveriş yapıcaz
piroşumun kıyafetlerine bayıldım, hepsi birbirinden güzel, bütün erkek annelerinde olduğu gibi hemen bir kız doğurasım geldi
duru okyanusumun kıyafetleri gözümden kaçmış benim gülizin alıntısıyla gördüm çok güzelmiş eşofmanları ayakkabıları

krikitosum mert'imin de kıyafetleri çok çok güzelmiş yazlık bende alıcam izmirden nerden aldın cicim onları sen, izmire gelicez galiba bende bi bakayım oralara

ay kızlar piroş ve kriko çok şeker şeyler almışınız güle güle giysin kuzular..
piroşum bayıldım ciclerinize anam bende kız istiyom yaa ama iki kudurk var ne olacak şimdi..
krikom senin kuzunun cicileride güzel bende bilmiyordum çıtçıtlı gömlek bakayım bir mağazalara...
bizde yazlık kıyafet çok gçen yaz memleketteydim doğum hediyesi yapan çok oldu hemde büyük almışlar rahat giysinler diye bir ara koyarım resimleri..
ama şimdi kuzulara keten yumuşak bir pantalon almak istiyorum yazlık ayakkabıyla..
tabi belleri açılmasın diye çıtçıtlı atletde almam lazım...

bütün bebişlerin cicileri çok güzel ,yasmin ,kriko ve piroşcum güle güle günlerde giysinler inş.

piroşum sen bu kızı ikoncan yapmışın ,valla bu cicilerin büyükleri olsa ben bile giyerim yani o derece beğendim ..

beyazmeleğim,nazlımeleğim, eylülüm çok teşekkür ederizopuyorumnanaktan

erkek anaları siz alın beğendiklerinizi yollayın piroşa hevesiniz geçerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

PİRAYE bitirdin sen beni var yaaaaaaaaa.Onlar nasıl güzel kıyafetler hepsi birbirinden şık..Ayrıca piroşun oynamasına bayıldım on numara..Sen bu kızı 18 yaşında satarsın aha da yazıyorum şuraya:)))

krikitosum mert'imin de kıyafetleri çok çok güzelmiş yazlık bende alıcam izmirden nerden aldın cicim onları sen, izmire gelicez galiba bende bi bakayım oralara

canım göztepe sahilinin hemen arka yol üzerinde kanz ve sobee var ikisi ortak kıyafetler sen gel tatlım buraya görürüm ben seni lafımı olur daha nerelere götürürüm

çitosum sağol cnmmm
ayy deme öyle yaa 25 ten önce vermem kızımı ıııı cıkkk olmaz

El şeklinde tahta yap-boz aldm kızıma

şu renkli küplerden ben de alayım dedim

yeni kotu

kızımın anneler günü tişörtü

bu da benim anneler günü tişötüm,kızımla takım giyeceğiz lcw de anneler günü için eülenceli tişörtler yapmışlar,çok şekerler,tavsiye ederim.anneme aldım ve hatta ablam da aldı kendine,annem ve ben,kızım ve ben tişörtleri bunlar süperler

çok güzelmiş yaaa safişim bayıldım hem oyuncaklarınıza hem kıyafetlerinize oğlum ve ben de yaptılar mı acaba :çok üzgünüm: kızım ve ben'i ben de gördüm geçenlerde ama oğlum ve ben yok heralde, ben babalar gününü bekleyeyim oğlum ve ben yaparlar belki babasıyla oğluna alırım birer tane

saphiracım oyuncaklarınız süper.ama tişörtleriniz dahada süper.bayıldım keşke kızımda olsaydı dedim.bende beyaz melek gibi babalar gününü bekliyenlerdenim

safiş yapbozunuz, küpleriniz ve tişörtleriniz çok güzel yaa..güle güle kullanın..
ne güzel düşünmüşler o tişörtleri ama niye biz oğlan annelerini düşünmemişler.. kızdım bak.. bende babalar gününü bekleyim bariii...

sapişim okimiz güle güle oynasın oyuncaklarını...annem ve ben tişörtlerinden hafta sonu bizde aldık..benimde çok hoşuma gitti...kızımla takım olalım dedik..sizde iyigünlerde giyiniz..dur bende koyayım ciclerimizin fotolarını:)

teşekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan oğlanlar için var mı dikkat etmedim kızlar ama tekrar o tarafa gidersem sorarım

Bunlarda bizim cicilerimiz.bazılarını teyzemiz almışş. bazılarınıda dayanamadık biz aldık :)))

bunlarda kızım ve ben ciclerimizz

bunlarda oyuncaklarımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…