Yavrulara Aldıklarımız..

Ayyyyyyyyyyy bayildim hepsine..Mertimin,Anilin Pirosun,eylülün ,okyanusun cicileri harika..

ama itiraf etmeliyim kizlarinkina bittimya..güle güle giyerler insl.

bu arada pirosum name it tr de varmi bilmiyordum?Burada cok ünlü bi markadir cokta kalitelidir kiyafetleri
Denize aldigim bicok sey onca yikamaya ragmen yeni gibi duruyor,görünce ismini yazayim istedim.

Saphişim, Gülizim güle güle kullansın yavrular.

Saphişim bizde de o küplerin yuvarlaklarından var.Tişört daha da güzel.

Gülizim sarı çiçekli elbiseye bittim.Çok şanslısınız...

yaaa hepsi çok güzell:)))) bende istiyoom şu tşörtlerden yaa ana oğulu yok mu kiii

çileğim teşekkürler cnm, name it geçen yıldan beri var galiba tr de ama bana yakın mağazası yeni açıldı süper şeyler var gerçekten bayılıyorum bende:))

safişim çok güzel okinin cicileri tişörtlerinize bayıldımmm ben yaa güle güle kullanın cnm

gülizim cnm yine süper şeyler almışsınnn hepsi harikaaaaaa çizgili tulum çok güzel yaa bende uğrayayım lcw ye ne zamandır gitmedim, güle güle giysin eylül fıstığımmm

teşekkürler bacılar opuyorumnanaktan

gülizim muhteşem şeyler almışsın yine Eyloşa çok yakışacak kuzumaa yaaa yanında olup ısırcan onu aslında da çok uzağız işte

çileğim,,yasminim, derincim, piroşum, sapişim ve sevgili dünürüm çok teşekkür ederiz....

Bu kız anneleri beni bir gün orta yerimden çaat diye çatlatıcak valla.Hepsi yine çok güzeller gülizim güle güle giysin eylül..

gülizim çok güzellermiş hepsi yaa waikikiye bakıcam bende bugün vaktim olursa bakalım neler bulucam

Canlarım dün eve gittiğimde Anıl beni o kadar güzel karşıladı ki sevgisinden göğsüm patlayacak gibi oldu.Onunla biraz sevişince, yemeğe koyuldum, eşimde yardım ediyo.Baktık domates yok.Ben alıp geleyim dedim, Anılı oyuncaklarının yanına götürdüm.Baktım eşeleniyo tavuk gibi.Yavrumun küçük oyuncakları babaannede kalmış.Ambo diyip duruyo, ambulans yani.Neyse kandırıp onu domates almak için evden çıktım.Marketten işim bitince, soluğu da oyuncakcı da aldım.Aşağıdaki oyuncakları aldım.Küçük şeyler ama oğlum çook sevdi:))

Saphişim teşekkür ederim.Ufak tefek şeyler ama Anıl çok seviyo.Özellikle uzun ambulansı.Tepesindeki düğmeye basınca ambulans sesi çıkarıyo:)

cicilerimizi beğenen annelere teşekkürler gülizim sende çok güzel şeyler almıssın canım lcw de güzel şeyler bulanlara hayranım erkek kıyafetlerinde ben pek beğenemiyorum nedense ama bu hafta içi gidicem bakıcam bende yeni sezonda belki bulurum güle güle kullanın sizde

okiciğimin cicilerini dün gördüm bende hatta oğluşum yapboza bayıldı hep elindeydi parmaklar birde tekerlek buldu kendine taktı parmağa oyalandı ev dışında eğlencek şeyler buluyo sıpacan evdee dünyaları serdik önüne sıkılıyo genede sizde güle güle kullanın cnm sapişim

yasmincim oyuncaklar çok güzel bende istiyom çünkü benim oğlanda çok seviyor arabaları evdekilerden sıkıldı bi tane tırı var şimdi onla oyalanıyo yakında onuda atar ambulansınız çok güzel kısa zamanda bende değişik arabalar alayım yawruma arabakolik çünkü mert te sizde iyi günlerde kullanın canım anılım güzel güzel oynasın

Krikocum sağol.Anılda deli oluyo, aaba diye.Bu arabalar sayesinde hepsini biliyo.Geçen arabadaydın.Uzaktan ambulans sesi geliyo.Ambu diyo:)))

çitos, melek, minik, krikotesim çok teşekür ederiz teyzeleri..
ayrıca kız isteyenlere allah gönüllerine göre versin diyorummm...amin deyiniz lütfen benim dualarım geçer ona göre :))))
yasminim anılın oyuncakları çok güzelmişş..güle güle oynasın paşa..

demek ambuuu haa yerim seni ben yerim yerim anıl bey
oyuncaklar şahane çok tatlı hepsi birbirinden güzel güle güle oynasın paşam

az önce gittim waikikiye var bir sürü şey, fena değil ama askılılar henüz gelmemiş tam yazlıklar için erken tabi
kızlar için varda askılı falan erkekler için yok
bizim buranın sıcaklarında da ancak askılı giyilebilir kısa kollu tshirtler bile yakıyor bazen hatta sadece çıtçıtlı bady ile vakit geçirdiği oluyor napalım çok sıcak
bir tane buldum kolsuz hemen aldım bir tane de takım alıcam az önce almadan çıktım şimdi almaya karar verdim gidip alıp gelicem birazdan bu aylık limitimi doldurmuş olurum heralde
o ana-kız şeylerinin ana-oğlullarını yapmamışlar :çok üzgünüm: bende baba-oğul alırım babalar gününde yaparlar heralde zemuszemus

yasminim çokkkk güzel oyuncaklarrr arabaları piroşta seviyo bizimki naniii diyo ambulansla itfaiye ye:)
güle güle oynasın anılım oyuncaklarıyla bende alıyım böyle değişik arabalar çok güzeller dikkat çekici hepsi

Anılın oyuncakları çok güzelmişşşş.Ambulans filan uzak tut çocuğu şekerim dr olmaya filan heveslenmesin sonra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…