Yavrulara Aldıklarımız..

Gülizim, Piroşum, Meleğim, Çitosum teşekkür ederim.

Çitosum aynı fikirdeyim, öğretmen olsun:)

buu oğlumun oto koltuğu

çok sevdi koltuğunu, pencereden dışarı seyretmesi çok hoşuna gitti

sandalet ayakkabılarımız viyak viyak ötüyor bastıkça evde nereye gittiğini buluyorsun ama kafamızda şişiyor kafamçokkarıştı kendi ses çıkıyor diye bayıldı ama kaydirigubbakcemile3

çıtçıtlı badylerimiz

herşeyiniz çok güzelmiş canım güle güle kullansın yakışıklı kuzum.oto koltuğuna da kurulmuş kral gibi

t-shirt'ümüz çok sevdim bunu da, çok spor tatlı bişey

işte dün almak isteyipte vazgeçtiğim sonradan dayanamayıp aldığım takım çok hoşuma gitti yaa

özellikle bu bermudası çok tatlı, kumaşı da öyle güzelki yumuşacık tam yazlık hiç yakmayacak

evet safişim sanırsın padişah, bir kuruluşu var ki bir de dışarıdakilere selam veriyor ell sallıyor başbakan kaydirigubbakcemile3

bu da şortlu takımımız

böyle işte

herşeyi çok güzel tatlım yaz kıyafetleri daha bi süper serin serin giysin eymen kuzusu koltuğunuda muhteşem tatlım allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin içinde iyi uykular diliyorum çünkü mert oto koltuğunda uyumayı pek sever :))))

krikitosum kız bak lcw den eymenin giysileri,hem de çoook güzel bence.lcw de bulamıyom diyorsun ya kankiş

sağolun kızlar

evet krikocum üstelik burada lcw'de fazla çeşit yok İzmir'de daha neler vardır kimbilir

beyazmeleğim çok güzel eymenin cicileri akkabıkıları süper:))
geçen yıl görmüştüm bende bunlardan ama küçüklerdi tabi o zaman bende alıyım bari bu yaz croccs tarzı bişey
ayrıca meleğim iyiki almışsın o takımı çok güzelmiş gerçekten çok rahat eder eymen kuzusu onlarla güle güle giysin hepsiniii

kızlar bebişler koltuğunda otururken siz öndemi oturuyorsunuz yoksa arkada yanında mı
ben önde oturuyorum da merak ettim

sağol piroşum al tabi sende ben bayıldım çok tatlı bişey
Duru Okyanus'ta da vardı pembesinden onunki bilekten bağlamalıydı

valla takımı aldığımı hiç pişman olmadım dediğim gibi birde kumaşına bir dokunsan kayıyor resmen elinin altında bu kadar umuşak olmaz yaa insanın üstünde yok gibi yani

kızlar bebişler koltuğunda otururken siz öndemi oturuyorsunuz yoksa arkada yanında mı
ben önde oturuyorum da merak ettim

ben de önde oturuyorum, bazen yanına çağırıyor Eymen huysuzluk ediyor o zaman geçiyorum yanına, onun dışında genellikle öndeyim zemuszemus

Beyaz meleğim güle güle kullansın cicişleri.Kız bu arada acaba alsam mı malsam mı deyip ne çok şey alıyorsun oğluna..Hepsi çok zevkli güle güle giysin yavrukuş..

Piroşum önceden yanında oturuyordum.UYuyunca öne geçiyordum.Artık hep önde oturuyorum.O da sıkıntı çıkarmıyor.

çitosum he valla benim kararsız bir yapım var,özellikle bişey alma konusunda ay alsammı almasammı, ya da onu mu alsam bunu mu alsam vs...

ama öyle öyle alıyorum sanırım kaydirigubbakcemile3

ya ben piroşa mevsimlik mont almak istiyorum ince bişey aslında var mevsimlik birsürü ama tam istediğim gibi değil
artık geçtimi zamanı alsam mı almasam mı
almasam daha mantıklı da almak istiyorum işte((
napıyımmmm

güliz, meleğim cicileriniz güzelmiş güle güle giysin bıdıklar..
gülizim kırmızı olan sondaki bendeona bittim gerçi hepsi çok güzel ya..
memeğim sende iyiki almışın bak gerçekten çok güzel ve rahat bişeye benziyor..
yasminim sizinde oyuncaklar süper tam benim kaana göre keremde seviyor ama kaan bayılıyor böyle renkli güzel değişik arabalara..tabi ses çıkaranıda daha bi makbul onun için..

piroşum bende önde oturuyorum.. bazen durmuyor kerem koltuğun birini bagaja koyup arkaya geçiyorum kucağıma alıyorum.. bizde iki olunca zaten istesemde binemem arkaya yer kalmıyır.. hehehehehehe...

bende önde oturuyorum çoğu zaman zaten mert te oto koltuğunu çok seviyor aldığım en mantıklı şey çünkü kucak sevmiyor mert ama bazen kısa yolculuklarda arkaya geçiveriyom elimi tutmayı çok seviyor orada otururken
nazlıcım valla bide çok yer kaplıyor bu oto koltukları işiniz zor dahada uzun süre kullanılması gerekiyor bakalım biznicekelrmi okadar uzun süre bizde ikincisi olunca acaba onada alsak mı yoksa ilk ana kucağınla 7 ay idare edip sonra hangisi kucakta durursa öle mi idare etsek diyoz alsak iyi olur karar veremdik bakıcaz duruma göre artık öbürünün huyu suyu nasıl olur bilmem ki

yasmincim anılcık güle güle oynasın arabalarıyla.
meleğim cicileriniz çok güzelmiş yazın serin serin giysin eymenim.bende bugün gittim balıkesire.alışveriş merkezinin içindeki lcw ya baktık çağana göre pek bişey bulamadım.2 yaştan başlıyo orası.2 tane tişört bide şapka aldım.wenicedende yazlık bi mont aldım çok yakıştı sıpama koyarım biara.ama seninkilerden yoktu bayıldım takımlarınıza.

valla bende bugün yeni aldım daha canım.geç değil bence yazın serin gecelerde falan giyerler işe yarar heralde.bide benimki büyük biraz sonbaharda falanda giyer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…