Yavrulara Aldıklarımız..

krikom dediğn gibi yap bakalım biraz ana kucağı ile idare etsin, baktın arda büyüyor Mert oğlanda koltuğunda oturmaya devam ediyor o zaman alırsınız, ama Mert biraz büyüyünce istemezse o zaman almanıza gerek kalmaz belki
gerçi bu olay güvenlik için yani istemeye istememeye bakılmaması gerek öyle yada böyle oturmaları lazım

cagancukum ben de o takımlarını 2 yaş grubundan buldum çokta büyük değil dimi fotolarda da gördünüz, bazı t-shirtlerini 18-24 ay alıyorum bazılarını 12-18 ay alıyorum kalıbına biçimine göre değişiyor o sarı t-shirtle, beyazlı gri pantolonlu takım 2 yaş için bana çokta büyük gelmedi :uhm:

piroşum bence de al canım sakıncası olacağını sanmam serin yaz gecelerinde de giyer
zaten onlar biraz büyük oluyor sonbaharda da rahatlıkla giyer

nazlımeleğim dimi yaa sizde iki tane var sana yer kalmıyo:)
krikocum bence ikisine de şart oto koltuğu küçük olan da mert gibi sever inş. oto koltuğunu

çağanım,beyazım sağolun alıyım ben evet:)) sonbaharda da giyecek zaten

meleğim bazen 2 yaş bazende 18-24 yada 12-18 alıyorum.kalıbına göre değişiyo.bugün geçen seneki tişörlerine baktım.6-12 çoğu ama onların içinde bile olcak olanlar var.

bızım de usenmekten bır turlu yukleyemedıgımız cıcılerımızın bazıları
kalan kısmı annemın evındeydı cekemedım

mevsımlık sweatlerımız

modellerı aynı sadece renklerı farklı yazlık tshırtlerımız

uzun kollu versıyonu
http://img34.glitterfy.com/10120/glitterfy0033747206D31.gif

mevsımlık ınce montumuz
cok sevdı kendısı gıyıp cıkarabılıyor

sandaletlerımız

son olarak ucaklarımız
http://img34.glitterfy.com/10120/glitterfy0034158130D32.gif http://img34.glitterfy.com/10120/glitterfy0033951383D31.gif

kalimero hepsi çok cici, bayıldım.
renkler de modeller de güzel, sade.

kuzucuğun güle güle kullansın.

Kalimerom güle güle giysin yavru.Özellikle montu beğendim.Hep gülerek giysin tontiş:)

eymen pasanın kaprılı takımına bayıldım gule gule gıysın
mınık ucaklar super
aldıklarınız cokk guzel masallahh gulegule kullansın yawrularınız

mnigim harika hepsi ama gözïm montta kaldi,pasam saglikla giysin insl.

eymen pasa seninkilerde harika gülerek giy insl.

tsk ederım canlarım
ben montu cok begenerek aldım hatta farklı rengın bır beden buyugunu de ıstedım ama yoktu
malum lcw de hemen bıtıyor cesıtler

meleğim bazen 2 yaş bazende 18-24 yada 12-18 alıyorum.kalıbına göre değişiyo.bugün geçen seneki tişörlerine baktım.6-12 çoğu ama onların içinde bile olcak olanlar var.

hmm aynı demekki canım
benim de geçen seneden bazı şeyleri denk geliyor hala daha

miniğim hepsi birbirinden güzel cicilerinizin montu bende görmüştüm burada çok beğenmiştim ama ısrarla kot mont istediğim için almadım

miniğim emrimiz güle güle giysin cicilerini.montunuzda ayrı bi güzelmiş.kısa kollu olanlardan bende aldım çağana.büyükler için olanlarda vardı aynı renkten babasınada aldım takım takım giyecekler.

miniğim, çitosum cicleriniz çok güzel ve rahat güle güle giysin kuzular..
mninğim mont benimde hoşuma gitti.. güzelmiş...
çitosum uyku tulumu iyi olmuş benimkilerde hiç örtmüyor üzerini sık sık kalkıp örtüyorum odamız serin oluyor gece hala ufo yanıyor en küçük ayarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…