çok teşekkürler nazlımeleğim o gömleği sobeden aldım kumaşlarıda var bende bu keten olanı ben bitek alttan çıtlı gömlek sobeede gördüm bu zamana kadar ama istanbulda tekstil daha çok sen belki bulursun başka yerlerde beğenmene sevindim tatlım içime siniyo siz beğenince
keşke bende o kırmızılıdan bulabilseydim birtek bu vardı bedenine uygun ya bide lacivert pantolan varya çok büyük geldii 12-18 ama belinden düşüyo kemer yeride yok şalvar gibi oldu oğluma ancak kışın giyer oda kış için biraz ince :sinifsinif:
güle güle giysin bütün minikler cicilerini hepsi birbirinden şıkmış allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin inşallah beyazmelegim araba koltugunu nekadara aldınız nasıl kullanışlımı bende almayı düşünüyorumda birde krikitoscum merte iştah şurubumu kullanıyosun benim oglumunda pek iştahı yokta doktor tavsiyesi ilemi başladın aceba bıldırcın yumurtası denedinmi hiç oda iştah açıyormuşta ben cesaret edip başlayamadım yedirmeye başlayan varmı aceba arkadaşlar bikere sormuştum şimdi tekrar soruyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?