Yavrulara Aldıklarımız..

Miniğim sizin cicleri yeni gördüm.Hepsi çok şıkmış güle güle giysin kuzum.

Nazlımeleğim teşekkürler .Uyku tulumu olmadan olmuyor .Batuhan üstünü çok açıyor.Kışın kullandığımız biraz kalındı bu daha inçe bir kumaştan yaz için aldım.

çitosçum bütün ciciler harika ama ben 3lü takıma bayıldım çok seviyorum erkeklerde böle önü açık gömlek güle güle giysin batuşumuz
bende hala gece uyku tulumu giyidiriyorum ince var biizmde mert te hiç örtünmüyor öğlen bile 5 dkda bir örtüyorum bunların keşke pikesini de yapsalar ne süper olur

çitosum batuşumun herşeyi pek bir güzelmiş güle güle giysin oğluşum iyi günlerde
uyku tulumunu dün akşam bende düşündüm kışın giydikleri çok kalın gelmeye başladı terliyor, giydirmeden yatırıyorum gece eli ayağı buz gibi oluyor bi bakayım bende bulabilirsem düşüneyim

bu gömleği biliyosunuz zaten geçen hafta almıştım sapişimle buluşmaya giydirdim resim eklemek için kırmızı ayakkabımızı bekliyordum beklenen ayakkabı bugün gelmiş :))

bu şortun resimlerini ekledim sizce bu takım böle olmuş mu ???? kuzenimin doğum gününde giydirilirmesi yakışırmı????

bu ayakkabıyı uzun süredir bekledim hep gittiğimde tükendi dediler sonunda taa uzun uğraşlar sonucu bugün aldım öle çok şık değil ama rengini sevdim işte bide fiyatı çok komik bi rakam 12 tl :))))

buda hemen giydirdim denemek amaçlı biraz büyük geldi 12-18 ay arası ama değiştirmeme kararı aldım bütün yaz giysin en azından izmirde yaz uzun nasılsa

bu takımda çok hoşuma gitti kumaşı çok ince yazın çok rahat eder mert oğlan

buda evde giymesi için aldım 5 tl yaa pazardan alsam ancak bu kadar ucuza olur kumaşıda çok güzel tek kaldığı için indirime rafına koymuşlardı :))))

bunuda öle indirim reyonundan ev de giymek için aldım

seneye kış için aldığım bişi buda renkleri çok hoşuma gitmesede seneye için hazır indirimde yakalamışken aldım kadın aklı işteee :))))))

arada bi soru sordum ???? alt yazıları okursanız sevinirim sizde pantolan daha mı yakışır o güne dışarda kutluycakmış çünkü ???????????

ayyy çok güzel oğluşumun cicileri..kırmızı ayakkabıyla ilgili de gözün aydın tatlım :))) Bu arada bak sen de ne kadar güzelşeyler bulmuşsun lcw den..Hepsi çok güzel güle güle giysin Mertom..o gömlekte bence büyük değil,12-18 ay almışsın zaten,bir beden küçüğü 6-12 ay,onu alacak değilsin ya değiştirip te hayatım.gayet güzel değiştirme sakın

krikom hepsi çok çok güzelmiş güle güle giysin Mert'im

bu arada bence şortla gömlek takım çok hoş olmuş, altınada o kırmızı ayakkabıyla inanılmaz tatlı olur amaaa bence o günün hava durumuna göre değişir, yaz geldi gelmesine ama akşamları serinliyor hala burası orayı bilmiyorum ama orasıda öyledir benziyor havası birde rüzgar varsa pantolon giydirmen daha uygun olur.
o gün baktın hava güzel,ılık o zaman bence şortu giydir çok tatlı olacaktır eminim

ısırırım onu ben kaydirigubbakcemile3
bu arada gömlek çokta sırıtmıyor, Eymen'in de var öyle kıyafetleri 1-2 tane dediğin gibi ben geçen sene Ekim sonuna kadar kısa kollu giydirdim üstüne ince bir ceketle yetiyordu, o yüzden burada yaz uzun en iyisini yapmışsın

çitosum sapişim beyazmeleğim teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim

sapişim bu zamana kadar lcw den pek bişi beğenmezdim yada dikkatli bakmazdım galiba ne kadar uygun fiyatlı şeyler var arada güzlelleri yakalıyorsun tabi beben bulmak çok büyük mesele hemen tükeniyor mertin doğum gününde pelinden gelen gömlek var 6-12 ay arası haladaha geliyor bol bile ilk önce yine öle alayım dedim ama dediğim gibi yaz uzun yazın bide kilo alır uzar falan hep böle minik kalcak değil ya paşam iştah maması işe yarar falan büyük aldığım iyi oldu :)))))

beyazmeleğim kuzenimin doğum günüü 17 mayıs bide dışarda ama gündüz yapıcakmış annesi piknik gibi bişi olucak yaniii yanıma kotunuda alırım olmadı onu giyidriim zeten kırmızı dikişli kotumuzda var ben kırmızı seviyom yaa erkeğe yakışıyo dimi kızada güzel şeyler buluyorum kırmızıda helede beyaz çocuğa çok yakıştırıyorum kırmızı rengi :)))))

Kırmızı bende çok severim valla favori renklerim arasındadır erkektede kızdada ama ne kısmetse eymene hep mavi yeşil falan buluyorum beğendiğim modellerin kırmızısı olmuyor, kırmızılarında modelini beğenmiyorum

krikocum hepsi çok güzeller ya güle güle giysin mertoo...
ama en çok gömlek ve kravatınız hoşuma gitti..birde ayakkabınız çokta uygunmuş... bende bulsam öyle bir gömlek alacağım iyi olur yazın beli yanıda açılmaz..
ayrıca meleğim gibi bende şortla yakıştırdım ee gündüzde olacaksa sorun olmaz hem yanında kotunuda götürecekmişin oda kırmız çizgiliymiş serin olursa onu giydirirsin..
bu arada en sondaki uzun kolludan bizimde var bizimki tam senlik kırmızı çok ta yakışıyor ya bende severim erkek çocuklarında kırmızıyı nedense çokta yakıştırıyorum......

çok teşekkürler nazlımeleğim o gömleği sobeden aldım kumaşlarıda var bende bu keten olanı ben bitek alttan çıtlı gömlek sobeede gördüm bu zamana kadar ama istanbulda tekstil daha çok sen belki bulursun başka yerlerde beğenmene sevindim tatlım içime siniyo siz beğenince
keşke bende o kırmızılıdan bulabilseydim birtek bu vardı bedenine uygun ya bide lacivert pantolan varya çok büyük geldii 12-18 ama belinden düşüyo kemer yeride yok şalvar gibi oldu oğluma ancak kışın giyer oda kış için biraz ince :sinifsinif:

güle güle giysin bütün minikler cicilerini hepsi birbirinden şıkmış allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin inşallah beyazmelegim araba koltugunu nekadara aldınız nasıl kullanışlımı bende almayı düşünüyorumda birde krikitoscum merte iştah şurubumu kullanıyosun benim oglumunda pek iştahı yokta doktor tavsiyesi ilemi başladın aceba bıldırcın yumurtası denedinmi hiç oda iştah açıyormuşta ben cesaret edip başlayamadım yedirmeye başlayan varmı aceba arkadaşlar bikere sormuştum şimdi tekrar soruyorum?

krikocum bak şu pantolon askıları var yaa onlardan al süpper oluyor, rahat rahat giydirirsin pantolonu hiçte kötü olmaz, geçen sene bir akrabamız öyle bir pantolon almıştı Eymen'e büyük geliyordu ama diğer seneye bıraksam küçük gelecekti, kışlıktı yazında giyemezdi senin dediğin gibi pantolon askısı aldım fıstık gibi rahat rahat giydi oğlum paçalarda potluk ve boyda sorun yoksa ki boyda da olsa bile paçaları kıvırırsın neyse rahat edersin bence tavsiye ederim

canım ben 175'e aldım oto koltuğunu çokta memnunum valla iyiki almşım diyorum Eymen küçükğün içinde oturmuyordu çok sıkılıyordu artık bunu çok sevdi camdan seyretmesi çok hoşuna gdiyor, ayrıca 3 kademe yatak ayarı var uykuya geçerse biraz yatıyor iyi oluyor, 5 noktadan kavrayan emniyet kemeri var, yan kısımlarda kafayı koruyan başlıklar var valla içim rahat yani oğlum da mutlu bende tavsiye ederim kesinlikle
bir de 9-25 kg yani 6 yaşına kadar kullanılabilir yazıyor Eymen 6ya kadar oturmaz sanmıyorum ama en azından 4 yaşına kadar bile otursa benim için kardır yani

ben bıldırcın yumurtası veriyorum yaklaşık 1-2 aydır haftada 2 tane falan yiyor,hergün yedirmiyorum ama haşlanmış olarak haftada 2 kere yiyor çokta seviyor

Krikom, Çitosum güle güle giyinsin bebişler cicileri.

Krikitosum ayakkabılar çok hoş gerçekten.

Çitosum sen de çok zevklisin.Herbiri ayrı ayrı çok hoş.Yalnız uyku tulumuna takıldım.bEBİŞ NASIL DÖNÜYO GECE BU UYKU TULUMUYLA..

çitos güle güle kullancın cicileri.sende benim gibi ca cımısın:)) ben orda buluyorum güzel şeyler.kriko seninkilerde çok güzel iyi günlerde kullasın mert bey.bende kırmızı hastasıyım yalnız.evde farkettimki buğranın çoğu şeyi kırmızı:)) ama çook yakışıyo yaa.

çitosum batuhanın cicilerine bayıldım çok güzellerrrrr hele en baştakiler çok tatlı güle güle giysin kuzu

krikom mert oğlanınkilerde süper yaa birde erkeklere güzel şeyler yok dersiniz:)) ayakkabıları da çok güzel fiyatı hele süpermiş güle güle giysin mert kuzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…