Yavrulara Aldıklarımız..

devrancım sana 2008 kasım annelerinde cevap veriyimm mi bu soruyu canım ??? inşallah oraya bakarsın
tüm bebeğenen arkadaşlarıma teşekkürler kasım bebekleri çok güzell kasım annelride çok zevkli hepimiz çok güzel şeyler seçiyoruz şanslı bu veletler

piroşum sağol canım valla ben erkek annesi olarak hiç o konudan şikayet etmedim herzamn oğluma çok güzel şeyler aldım hep güzel giydirdiğime inanırım renk uyumuna dikkat ederim erkek kıyafetleride bence çok güzel şeyler var ama nereye bakçanı bilmek lazım kızlara heryerden bulabiliyon o konuda kız anneleri biraz daha şanslı

Son düzenleme:
devrancım cevabın 565 inci sayfada canımcım

beyaz meleğim bende alayım o askılardan iyi akıl ettin gülüm sağol o kırmızılı şortta çok büyük geldi üstünden düşüyo canım çok sıkıldı bu gidişle doğum gününde başka bişi giydircem ne alsam bol geliyo 12-18 ay almama rağmen hep çuval gibi askı işe yararda canım nerden alcam ben onu daha önce hiç görmedim sen nerden almıştın

Hepinize teşekkür ederim canlarım.

Evet derincim ca yı seviyorum ben de.Hem de ucuz oluyor ama bu sezonu çok sevdiğimi söylemiyeceğim.Önceden daha hoş şeyler oluyordu.

Yasminim batu hep uyku tulumuyla yattığı için alışık.Bi de zaten çok bol uyku tulumu rahat dönüyor.

çitosum ve krikitosum cicileriniz çok güzel.küçük paşalar sağlıcakla giyerler inşallah.

çitosum , krikotesim ve cağancukumm..cicileriniz çok güzel kızlar..güle güle güzel günlerde giysin totişler...

cagancukum hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın paşam
telefonunu yerim ben onun

Cagancuk güle güle giysin tontiş cicilerini.Ayakkabılar çok hoşuma gitti.Kırmızı lacoste Anılın da var.Çok şekerler...

Canlarım Anılın yazlık badisi yoktu.Dün alıyım dedim.Yazlıklar gelmeye başlamış.Bir adet yazlık takım aldım.Orda eşofman takımı gördüm indirimde 2 tane.Bugün alsam mı.Sonbahar için.Bayağı kaliteli ve 15 milyon:)

Yasooo çok güzelmiş hepsi de takıma bayıldım bennn.Nerden aldın kaça aldın?

Yasooo çok güzelmiş hepsi de takıma bayıldım bennn.Nerden aldın kaça aldın?

Tontişim geçen eşofman almıştım ya Papyon çocuk, Zafer çarşısı yanı.Ordan 20 milyona aldım.Bodyler 5er milyon, malı iyi ama.Ayakkabılar vardı, 55 milyın dedi.Bugün de aldığım eşofmanlara benzer 2 kırmızı takım var, sonbaharda giydiririm ve indirimde 15 milyon, alıyım diyorum..

ay çok güzelmiş hepsi bayıldım bayıldım güle güle giysin Anıl'cığım
yasminim al tabi serin gecelerde giyer dediğin gibi sonbaharda da giyer, hatta kışın eviniz sıcak oluyorsa kış başlangıcında bile giyebilir

ahretim zevkli hatunsun kıı..çok güzell..takımınıza bayıldımmm..güle güle giysin anıl paşa..

çağancım çok güzel boncuğumun cicileri şapkası çok tatlıı güle güle giysin hepsini

yasminim çok güzel anıl tontişinin cicileri de takımı süpermiş ama güle güle giysin bebişim

Piroşum, Gülizim teşekkürler..

Piroşum güle güle giysin zilli tontiş, parlak parlak insanı çatlatın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…