Yavrulara Aldıklarımız..

çok tatlıymış piroşumun kıyafetleri, bazen pazardan umulmadık şekilde güzel şeyleri çok iyi fiyata bulabiliyoruz her zaman denk gelmese de iyi oluyor

Piroşum, Gülizim teşekkürler..

Piroşum güle güle giysin zilli tontiş, parlak parlak insanı çatlatın:))

sağol yasminimopuyorumnanaktan

piroşum güle güle giysin ciclerini...

gülizimopuyorumnanaktan

çok tatlıymış piroşumun kıyafetleri, bazen pazardan umulmadık şekilde güzel şeyleri çok iyi fiyata bulabiliyoruz her zaman denk gelmese de iyi oluyor

teşekkürler beyazmeleğim evet cnm bulunuyo bazen gezmek lazım çok:)

piraye name ıt yenibosnadamı nerde oldugunu söyleyebilirmisin aceba

yok cnm bakırköy de capacty nin en alt katında
erkekler içinde çok güzel şeyler var cnm

ay şımbıllı şımbıllı süper bişey pembe olan diğeri de çok şeker:) güle güle giysin piraye... yakıcak ortalığı hanım kız:))

piroş harbiden süper şeyler buluyosunn kızzzz:)) bravoo sana çok beğendim yineee

buğra'ya geçen sene aldığım şort ve tshırtlerin bazıları bu senede oluyo.))))) şaka gibi dimi.ama geçen senede 92 giymiş dombili bu senede giyer gibime geliyo ama belki daha kilo alırmı bilmyiorum.bu ara dişler durdu kilolar başladı gelmeye topağımdaa:)

kızlar merhaba bende bir bakayım neler almış anneler diye meraklanıp geldim, çok hoş bir topikmiş gerçekten bundan sonra bende aranızda olmak isterim,

ay şımbıllı şımbıllı süper bişey pembe olan diğeri de çok şeker:) güle güle giysin piraye... yakıcak ortalığı hanım kız:))

sağol teyzesiopuyorumnanaktan

Piroşumun kreasyonu yine can yakıyor valla.Güle güle giysin kuzum.

sağol çitosumopuyorumnanaktan

piroş harbiden süper şeyler buluyosunn kızzzz:)) bravoo sana çok beğendim yineee

derinim sağol cnm çıkalım bi gün alışverişe birlikte atüst edelim mağazalarızemuszemus

piroşa da oluyor bazı şeyleri:)
ayrıca yeri o topağı bennn

kızlar merhaba bende bir bakayım neler almış anneler diye meraklanıp geldim, çok hoş bir topikmiş gerçekten bundan sonra bende aranızda olmak isterim,

senin aldıkların da çok güzelmiş cnm güle güle giysin bebeğin

OK PİROŞ bakırköye gidince odedigin yeri bulup bakıcam sagol...

bak cnm bak süper şeyler var

evet şekerler bu topik güzel olmuş çitosum ii düşünmüşsün cnmcım bizde şimdilik sadece araba ve ayakkabısınız aldık yaz alışverişlerine yavaş yavaş başlıoruz resimlerimizi ekliim hemen

BU ARABAMIZ

Uploaded with ImageShack.us

BUDA AYAKKABIMIZ

Uploaded with ImageShack.us

ayyyy piroşum valla resimlere bakarken kız çocuğuna özendim resmen inanılmaz şeker şeyler siz buara piroşa çalışmışsınız heralde sölemeden geçemedim : hepsi birbirinden şeker valla hele o kokoş terliklere bayıldım güle güle giysin mink prensesim
ayrıca diğer bebişlerin kıyafetlerinide çok beğendim hepside güle güle giysin ,
yaaa var ya geçen sene mothercareden takım almıştım şortlu thşirtlü 3lü takım hiç giydirmemiştim bu sene bi giydirdim bir ay giyer yada giymez sini,r oldum çok severek almıştım neysem artıkın ya 2. çocuğum erkek olursa ona kısmet yada başkasına
hay allammm yaa tam buraya yazarken arda yataktan düştü bu çocuku tek bırakmaya gelmio hiç gülsem mi ağlasam mı gülesim geldi ömerde gül gül dio başımda beklio net için resmen bu da tuzu biberi oldu neysem yeni resimlerle dönerim aranıza öptümmm hepinizi

Son düzenleme:
kaderim güle güle giyiniz cicilerinizi..
sedacımmm pusetinizi ve ayakkabınızı güle güle eskitiniz canımm..

çok güzelmiş sedoşum güle güle kullanın hem arabanız hem ayakkabılarınız süpper

kaderim güle güle giyiniz cicilerinizi..
sedacımmm pusetinizi ve ayakkabınızı güle güle eskitiniz canımm..

sağol hayatım,
bende yazlık alışverişine başladım artık, buradan eklerim sizlere
birbirmize fikir ediniriz kıyafet konusunda,

sedoşum sağol hayatımmopuyorumnanaktan

bak sen eşek kafalıya yine düştü demek çok yaramaz kız bu oğluşş görüştüğümüzde de melisle piroşu sıkıştırıp vuruyo ya:))

ayakkabısana bayıldım cnm yaa çok yakışır yakışıklıma güle güle giysin

kız bu kaçıncı araba 3. oldu galiba dimi:)) çok güzelmiş ama güle güle kullansın ardam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…