Yavrulara Aldıklarımız..

sağolun kızlar
sağol piroşum valla 3. oldu arabası ama diğerlerini verdim başkalarına bu daha rahat ve kullanışlı geldi bana ikinci bebişede kalır işte özledim valla biara ayarlayında buluşalım

araştırmalardan sonra istediğim gibi içime sinen puseti aldık bugün,h.sonu için indirime girdi,çok uygun fiyatı ve bu fiyata daha iyisi bulunmaz,almak isteyenlere duyurulur.

pusetin resmini çekmedim ama bugün şans eseri baliçi gördük ve foto çekildik,kızı Ayşeyle birlikte

süper ciciler hepsi bayıldım ,bütün yavrular güle güle giysin ,piroşumun cicileri kankisiyle aynı ,çatpa dan aldık bizde aynılarından :)) kardeş kardeş giyerler atatürk parkında :)))

safişim şu duru okyanusun oturduğu pusetmi yoksa başka mı aldığın

baliçte izmirdemiymiş allah allah iyi etmişsin foto çekilmişsiniz hatıra

evet canım oturduğu puset yeni aldığım..
baliç te inanılmaz kibar ve beyefendi bir insanmış yalnız,nasıl mütevazi anlatamam

güle güle kullanın sapişim gayet kullanışlı görünüyor kızım nerde gördün baliçi ben zaten görsem bile tanımazmışım kaydirigubbakcemile3

hehehehe giyerler kankiler atatürk parkında eylülüm:))

safiş çok güzelmiş okyanusun puseti ne güzelde çıkmış maşallah

Yaw Piroşum nerden buluyosun bunları.Çok güzel yaaa.Bu arada Zara baby takılıyosun.Define mi buldunuz:)))

piroş kıyıyo valla paraya hiç acıması yok:)) güzel şeyler alıyosun şimdi allah için ama çok para harcamıyomusun piroş kız hakkaten:)) ben hem güzel hem azcık keseye uysun istiyorum:)) yazık oluyo bide hemen küçülüveriyo yaww.senin eşinde iyi maşşalah.benimki kızar öyle çok pahalı şeyler alamıyorum(

yasminim derinim sağolun:))

ya eşim bişey demez genelde ama arada diyo tabi, haklısınız valla kızlar bu kadar harcamasam çokkk iyi olur ama dayanamıyorum görünce alıyorum,eşime dedim ben en iyisi artık çocuk mağazalarına girmiyim olmuyo böyle girince alıyorum engelleyin beni yaa

krikitosum sağol canım,Agora'da gördük kız baliçi :)) ay ben de bakmam bile insanlara,benim futbol delisi kociş gördü :))
piroşum sağol şekerim,güzel gülüşlü minnoşumuzunda cicileri çok güzelmiş.ayakkabıların çok benzeri,önü tamammen simli olanı var bizde de ama küçüldü artık,vermeye kıyamadım,hatıra saklıyorum :)

safişim sağol cnm bende başta başka beğenmiştim 2 mağazasına gittim zaranın ama numarası yoktu bunu beğendim sonra:)

verme kıs okinin cicilerini kimseye belki 1 tane daha kızın olur:)

Son düzenleme:

akşam alışverrişten aldığım 3 lü yazlık takımımız ve spor ayakkabımız

aldığımız cicileri sizinle paylaşmak istedim

piroşun cicileri herzaman ki gibi çok hoş güle güle kulllanın valla bizim burda zara baby alsancakta var oda bana uzak kalıyo arabayla gitsek park etmek sorun gidemiyorum ama çok şık şeyler var eğer bende beğenirsem kıyarım valla paraya aklım kalır çenem düşer alamazsamda o yüzden kocişimde al hatım der garibim bu çne çekilmez al gitsin diyo :)))

bende açık ayakkabı arıyorum erkek için varmıydı piroşum gözün takıldımı gidiyimmi zaraya???

yiğit arda güle güle giysin çok tatlı minik kıyafetleri özlemişim yawww minicik daha bi şirin oluyolar

aman aman yiğit arda nın cicleri ne tatlı öyle yaa ayy minicik o daha ne de yakışır kuzuya

krikom vardı cnm yanlış hatırlamıyosam hatta çok beğenmiştim kızlar için narçiçeği erkeklere de mavisi vardı zaradaydı sanırım

Kaderim gerçekten küçük bebek kıyafetleri çok şirin.Güle güle giyinsin yavruş..

Krikitosum artık bişi almazsın, maşallah canım ya.Hepsi de çok şık.Merto da çok şirin olmuş.Güle güle giysin diyecem ama ağlıyo:))

teşekkürler yasminim eğer dayanabilirsem almam bu ay iyi alışveriş yaptım parça parça ee hediyelerde geldi bi yazlık ayakkabı istiyorum onuda bakıcam zarada varmış bakarım orayada yara yapmaması önemli ondan dandik bişi almak istemiyorum birz bakarım

mert giydirdim die kızıyo bana çıplak kalcakmış ananesine şikayet ediyodu kıyafeti çekiştirip sevmedi galiba cicilerini :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…