yiğit arda güle güle giysin çok tatlı minik kıyafetleri özlemişim yawww minicik daha bi şirin oluyolar
aman aman yiğit arda nın cicleri ne tatlı öyle yaa ayy minicik o daha ne de yakışır kuzuya
krikom vardı cnm yanlış hatırlamıyosam hatta çok beğenmiştim kızlar için narçiçeği erkeklere de mavisi vardı zaradaydı sanırım
Kaderim gerçekten küçük bebek kıyafetleri çok şirin.Güle güle giyinsin yavruş..
Krikitosum artık bişi almazsın, maşallah canım ya.Hepsi de çok şık.Merto da çok şirin olmuş.Güle güle giysin diyecem ama ağlıyo:))
ay yok beee ,inanmayın ,her hafta benden borç alıyo ,50 versene 100 versene ,borcu bini aştı o hala alışveriş yapıyo benim paramla ,ödemiyoda geri kaydirigubbakcemile3en sonunda beni mecbur bıraktın piroş söylemeye kusura bakma ama olmuyo :)))))))
şaka bi yanada herdaim söylerim zevkli hatunsun ,allah bilmişte sana kız vermiş ,neyse küçülenleri bizim burda şoparlar var verde giysinler ,zaten zara takılırlar hep sempatiksalakcinni
ya piroşum valla gebertecem seni heee senden özeniyorum bende alıyorum dünyayııı:))
hepsi muhteşem ya bayıldım resmen
yalnız ben yağmura sandalet tarzı bişey bulamadım ya aslında buldum ama yağmura olmadı ayağı çok etli kuzumun :))
zaraya bende baktım paraya kıyıp bende bi bluz aldım:))
krikom mertin cicileride çok güzel güle güle giysin ama mert pek mutlu değil giydirmek için kuzuyu oyunundan etmiş gibisin ki ağlıyor kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?