Yavrulara Aldıklarımız..

mert kuzusu ağloooo(piroş ağlıyo yerine böyle diyoda:))
noldu bebişim? ne güzel kapmışsın birbirinden güzel hediyeleri niye mutsuzsun:)

krikom çok güzelmiş hepsi bayıldımmm

ayy ayy ağlamasın bu kuzucuklar kıyamam onlara teşekkürler piroşum düşünmüşler almışlar bende çok sevindim

ay yok beee ,inanmayın ,her hafta benden borç alıyo ,50 versene 100 versene ,borcu bini aştı o hala alışveriş yapıyo benim paramla ,ödemiyoda geri kaydirigubbakcemile3en sonunda beni mecbur bıraktın piroş söylemeye kusura bakma ama olmuyo :)))))))

şaka bi yanada herdaim söylerim zevkli hatunsun ,allah bilmişte sana kız vermiş ,neyse küçülenleri bizim burda şoparlar var verde giysinler ,zaten zara takılırlar hep sempatiksalakcinni

ya piroşum valla gebertecem seni heee senden özeniyorum bende alıyorum dünyayııı:))
hepsi muhteşem ya bayıldım resmen
yalnız ben yağmura sandalet tarzı bişey bulamadım ya aslında buldum ama yağmura olmadı ayağı çok etli kuzumun :))
zaraya bende baktım paraya kıyıp bende bi bluz aldım:))
krikom mertin cicileride çok güzel güle güle giysin ama mert pek mutlu değil giydirmek için kuzuyu oyunundan etmiş gibisin ki ağlıyor kuzucuk

bende parmak arası alayım dedim beyefendiye giymedi ayağına:)) denemek bile istemedi nasıl çekiyo ayağını beni itiyodu bi görseniz:)) tamam dedim gününde değilsin yada bu model seni açmadı.babası da erkek adam barnak arası giyer mi heeç dedii:)) başka modeller var ama nextte bakacaz artık bi ara:))

mertin kıyafetleri de kendi kadar tatlıymış maşallahhh ağzını yerim senin sıpagettii:))

sağol pirayecim

bunlar bile biraz büyük geldi:bbo:

sağol canım
bu arada çoklu alıntı yapamıyorumsempatiksalakcinni
niye olmuyor anlamadım

krikitos sizin cicilerde harikaymış
bahçivanınıza bayıldım çokta yakışmışş oğluşuna

aaaaaa olmadı şimdi niye açıkladın eylüllll, bende yine borç istiycektim sendenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gönderirim şoptiklere ayıpsınzemuszemus
sağol ayrıca hacııı

sağol lavişim fıstığım
herkesei gaza getiriyorum hadi hanımlar alışverişeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2
ne aldın kızz öyle söylemekle olmaz koy resmini de görelim çok merak ettim bakkk

ay ay yine cici cici kıyafetler gelmiş buraya.
kokoş piroş güle güle giysin cicilerini.bayılıyorum kıyafetlerinede kendinede.
krikitos sizinkilerde çok tatlı.kuzucuğada çok yakışmış.iyi günlerde giysin.

buınlarda benim kızımın cicişleri
bisikletimiz

yazlık elbisemiz

bunları yıkadım ütülemeden çekebildim

Son düzenleme:
Minecim güle güle giyinin cicileri.Bisikletinizi de kazasız belasız kullanın.Boncuğa yakışır:))

minecim harika şeyler ,zaten senin zevkine hayranım ,o cimcimeyi acayip güzel giyidiriyorsun maşşallah ,iyi günlerde kullansın maviş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…