Yavrulara Aldıklarımız..

minecim çok şık şeyler seçmişsin tatlım bisiklette çok güzel iyi günlerde kullanın bende almak iistiyorum ama uzaktan kumandalı akülü araba gördüm onuda çok beğendim hangisini daha uzun ve severek kullanır bilmiyorum bide bu yaz ardadan dolayı pek dışarı çıkamayız gibi boşa para vermek istemiyorum bu yaz almasam mı ki???

ay ay ay ben bkmayalı ne güzel cicilerle dolmuş burası

piroşumun, kaderin yiğit ardasının, kmert oğlumun, ve güzel gelinimin herşeyi birbirinden güzelmiş vallahi bayıldım hepsine
krikom mertin beyaaz şortunun kahvesini almıştım bende geçenlerde aydından şimdi koyacağım hatta aynı giyecekler kuzular

eveeet biraz geç kaldım meselelerimden dolayı bugüne kaldı ama yükleyebildim nihayet
önce iç giyimden başlayalım kaydirigubbakcemile3

t-shirtlerimiz

şortlarımız

bu daa daltın tulumumuz acayip yakıştı yaa jo dalton gibi oldu kaydirigubbakcemile3

ve ayakkabımız

bu kadar büüttüüüüü (eymenin tabiriyle bitti kaydirigubbakcemile3)
bugün ananesi de bir t-sihrt almış hediye, bir de geçen seneden büyük gelen kıyafetleri vardı bir ara çekeyim koyayım onlarıda öğle arası çekecektimde pili bitti makinanın artık yarına falan

Hepsi çok güzellerrrr...Ama wenicenin t-shirtü ve ayakkabısına bittim ben..

wenice'in ayakkabısı damı var yaa ben hiç görmedim küçükler için varda patik ayakkabı şeklinde büyük boy görmedim kimin ayakkabısı o benim koyduğum mu

eymenin ayakkabısından bahsediyorsan wenıce'den değil o, toddler diye bir marka bizim ayakkabıcıdan, hep oradan alıyoruz aynı yerden aldık yine
hatta eşimle anlaştılar aydın merkezde de bir yer eşim açacak bunlarla çalışacak kaydirigubbakcemile3

wenıce'in t-shirtünü bende bayılarak aldım varya rengi burada tam çıkmamış acayip tatlı bişey

Yok kı wenicenin olmadığını biliyorum meleğim.Wenicenin tshirt,eymenin ayakkabısı manasında söyledim:)))

Mİnecİmm Çok gÜzel cİcİlerİnİz gÜle gÜle gİysİnnn..

minecim harika şeyler almışsın boncuğuma yaa maşallah çok yakışacak tatlışa

Minecim güle güle giyinin cicileri.Bisikletinizi de kazasız belasız kullanın.Boncuğa yakışır:))

minecim harika şeyler ,zaten senin zevkine hayranım ,o cimcimeyi acayip güzel giyidiriyorsun maşşallah ,iyi günlerde kullansın maviş..

ben bakmayalı cok cıcı eklenmıs
hepsı de cok guzeller
tum bebısler gule gule saglıkla kullansınlar

Hepsi çok güzellerrrr...Ama wenicenin t-shirtü ve ayakkabısına bittim ben..

çok güzeller güle güle kullanın hepsini canım:))

hepinize çok teşekkür ederim canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amanda aman damadımın cicileride gelmiş hepside çok güzeller güle güle giysin damadım

eymenin cicileri de bir harika ,güle güle giysin yakışılı ..

bu topik açıldığından beri o kadar çok şey aldım ki ,inanamassınız ama bir türlü üşengeçliğimden koyamıyorum...ama en kısa zamanda koyucam ..

jo dalton tulumunuza bayıldım ve ayakkabılar şahane..hepsi çok yakışacak kuşuma,iyi günlerde giysin inşallah :)

bende kızıma yeni ciciler aldım yazlık ,ama bayadır ekleyemiyodum şimdi koyayım dedimm ..
bu pantolonu ,paçaları uzun biraz ama beli tam ,kestircem alttan

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…