Yavrulara Aldıklarımız..

eylülcüm ne kadan hoş şeyler almışsın çok begendim yanlız yakalarsam o etekleri giyen totoyu yerim haberin olsun

Eylülcüm süper valla.Mini etekler, fırfırlı elbise mmmmm çok güzel.Güle güle giysin zilli:))

Hepsi pek güzel eylül.Bu kız anaları beni öldürecek çatırt diye bir gün..İyi günlerde giysin kuzu

eylül elbiseye bittim şahane.
benimkininde cinsiyeti belli olsa da bende alsam cici.
ama ben kız istiyorum.

her anne bir kız evlat istiyo sanırım melodi ,allah gönlüne göre ama önce sağlıklı versin tabi,senin kızın olsun ben sana o elbiseyi yollarım canım ..

beyaz meleğim eymenim güle güle giysin cicilerini.

eylül bittim kıyafetlerinize.kız kıyafetleri ne kadar güzel.o kısacık eteklerden poposu çıkar ne güzel.güle güle giysin tatlım.allah banada bi kız evlat verirde süslü süslü giydiririm inşallah.

yaaa eymenin cicileri harikaaa,o ayakkabilar rahatmiki melegim bende alicamda o tarzmi alsam karar veremedim.

lennn eylül o keten etegi bana göndersene belki girerim icine,zira senin zilli giydiginde co kkisakanirim harikaaa bayildim cünkü.

ya hepsine masallahhh harikaa kiyafetler harika.

bu arada bizim birtane bile yazlik kiyafetimiz yok:))) cünkü hala yazlik giyme kivamina gecmedik

gitmeden alayim diyorum o zman eklerim insl.

butun kıyafetlerı toplamıstım ama 50 sınırı varmıs bende sıldım kızlarrrrkaydirigubbakcemile3

butun kıyafetler cokkk guzelll
gulegule gıysın yawrularınızz kaydirigubbakcemile2
ankarada havalar ısınmadıkı yazlık kıyafet alamadım kuzuma

canım burada bir ayakkabıcımız var, doğduğundan beri oradan alıyorum eymenin ayakkabılarını, ortopedik oluyor hepsi, sadece bebek ayakkabısı satıyor geçen senede bu tazr bir sandalet almıştım çok rahat giydi bir yaz, bu da çok rahat ayağını müthiş kavrıyor baharda aldığım spor ayakkabılarından bile rahat, eymenin hareketlerinden bile farkediliyor her tarafından nefes alıyor farkettiysen asla terlemede yapmıyor ben memnunum yani

ıcırcım dedimya kankiler bir örnek giyinecek :)) birkaç tane daha aynı olan giysileri var onlarıda çekerim bir ara ..

beyazım meleğim o tarz ayakkabıdan bende istiyom cici bebeye baktım geçen hafta ama onların içine çorap giydiriyon demi hani yara falan yaparmı die düşündüm birazda tuzlu geldi fiaytı pagpaya götürcek eşim bide ona bakıcam ben içine çorap giyilmeyen bişi de istiyom aslında

bunlar ilk cicilerimiz bugün aldım özellikle bluz çok tatlı oldu kuzuma:)

Uploaded with ImageShack.us

bu da piroş ve melisin badisinden piroşta görüp çok beğenmiştim trabzonda bi bebek mağazasınd aynısını buldum hehehehee:)))

bu t shirt ve kapriyi de çok beğenerek aldım hem de olduça uygun t shirt pamuk tril tirl çok rahat edeck kuzucum

buda kaprimiz hem de pantolon gibi kullanılabiliyor;

Son düzenleme:
makinenin şarjı bitti daha vardı yükleyeceklerim neyse sonra yüklerim artık daha bikinilerimiz ayakkabılarımız var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…