buda mert in lazımlıkta pozu sıpacan a çişşş diyozzz gülüyoo eğlence yaptı kendine onun müziklerini çaldıkça alkışlıyoo henüz anlamını kavrayammadı ama umarım bir an önce alışır fazla zorlamadan
dr bebe marka pek görünmüyor almak isteyenler için yazayım dedim üstü daha sonra wc ye yerleşiyor altıda basamak olarak kullanılıyor
canımcım dışarı çıktığınızda bir uğrayıp alsaydınız ya bizden suluğunu çocuğun
kirikotesim güle güle kullanızı canımm lazımlığınızı..yerim ben o cişini yaparken poz veren paşayııı
alırız tatlım acelesi yok ben o biboronu zaten hep istiyordum bende bir biboron merakı var niyese denemediğim marka kalmadı evde bir dünya oldular ama bu chicconun çok rahatmış uzun ya eğilmemede gerek kalmıyor ayakta içiriyorum
sen ucunu deldinmi onun yoksa hala 0 aylık halinlemi kullannıyosun biz biraz deldik ama bu defada tıkandı yeteneksizim :)))))))
melekçim valla sevdi onu direk turuyo üstüne şimdi meledilori falan var onlarla oynuyor alkışlıyor inşallah bizi üzmeden atar şu bezi off çok korkuyom 3 yaşına kadar bezle dolaşır dieee
buda mert in lazımlıkta pozu sıpacan a çişşş diyozzz gülüyoo eğlence yaptı kendine onun müziklerini çaldıkça alkışlıyoo henüz anlamını kavrayammadı ama umarım bir an önce alışır fazla zorlamadan
dr bebe marka pek görünmüyor almak isteyenler için yazayım dedim üstü daha sonra wc ye yerleşiyor altıda basamak olarak kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?