Yavrulara Aldıklarımız..

Gözünüzaydın lavişçim güle güle kullansın yağmurumuz opuyorumnanaktan

beyazım ve cagancukum güle güle kullansın paşalarınız bisikletlerini çok güzeller maşşallah ..

bende aldığım kitapları ekliycektim ama resim iğrenç çıktı gece çektim :)),ben yarın gündüz gözüyle çekip koyayım resmini ..

saphiracım sağol canım teşekkürlerr çok sevdi yağmurr demek ötekinden sıkılmıştııı
çocuk da değişiklik arıyor napsın demii:ecrin_bebek:

kesinlikle aynı şeylerden çok sıkılıyorlar,ya da bizim kızlar mı sıkılgan nedir :)

ay evet sürekli aynı şeyleri yapmaktan,aynı şeylerle oynamaktan,aynı şeylere binmekten,giymekten,yemekten....bence hepsinden sıkıılyorlar kesinlikle artık kendilerine ait bir zevkleri var

lavinyacım çok güzelmiş arabanız güle güle binsin yağmurum iyi günlerde

bende kızımın yazlık cicilerini aldım..çekeyim koyarım en kısa zamanda..
lavinyam güle güle binsin yağmurumuz pusetini..opuyorumnanaktan

meleğim bisikletinizin fotosunu görmemiştim...çok güzelmiş..güzel günlerde binsin eymenimiz..

tüm alınanlar harikaymış güle güle kullansınlar
ben arabasınada bisikletinede bindiremiyorum bizim oğlan varsa yoksa elini arkaya bağlayıp sağa sola laf ata ata yürüyor biz de boş arabayı taşıyoruz

buda mert in lazımlıkta pozu sıpacan a çişşş diyozzz gülüyoo eğlence yaptı kendine onun müziklerini çaldıkça alkışlıyoo henüz anlamını kavrayammadı ama umarım bir an önce alışır fazla zorlamadan
dr bebe marka pek görünmüyor almak isteyenler için yazayım dedim üstü daha sonra wc ye yerleşiyor altıda basamak olarak kullanılıyor

Son düzenleme:
canım güle güle kullanın,üstünde dr. bebe yazıyor ama asıl markası storkmuş canım.Bizimkinden dolayı merak edip bakmıştım,dr. bebe de neymiş demiştim,meğerse storkmuş tatlım.pozunuz da çok güzel deli yanasıl çekmiş çocuğu kıyamam o da poz veriyo :roflol:

canım güle güle kullanın,üstünde dr. bebe yazıyor ama asıl markası storkmuş canım.Bizimkinden dolayı merak edip bakmıştım,dr. bebe de neymiş demiştim,meğerse storkmuş tatlım.pozunuz da çok güzel deli yanasıl çekmiş çocuğu kıyamam o da poz veriyo :roflol:

evet bende baktım storkmuş hatta birde mavi rengi varmış üzldüm keşke o rengini alabilseydim o göze daha hoş geliyor
şu chicconun eğri bibonu varya ondan aldım birde suluğumuz sizde kalınca oğlum su içmez oldu bardakta istemiyor bide bunu deniyelim her biboruda istemez paşaa bazılarını sadece oyun amaçlı emzik niyetine kulanıyor ev biberon doldu vallahh öff bıktım

canımcım dışarı çıktığınızda bir uğrayıp alsaydınız ya bizden suluğunu çocuğun

canımcım çok güzelmiş lazımlığınız güle güle kullansın Mertoş iyi günlerde inşallah

pozuna da bayıldım sıpanın sanki 40 yıldır lazımlık kullanıyor kaydirigubbakcemile3

canımcım dışarı çıktığınızda bir uğrayıp alsaydınız ya bizden suluğunu çocuğun

alırız tatlım acelesi yok ben o biboronu zaten hep istiyordum bende bir biboron merakı var niyese denemediğim marka kalmadı evde bir dünya oldular ama bu chicconun çok rahatmış uzun ya eğilmemede gerek kalmıyor ayakta içiriyorum
sen ucunu deldinmi onun yoksa hala 0 aylık halinlemi kullannıyosun biz biraz deldik ama bu defada tıkandı yeteneksizim :)))))))

melekçim valla sevdi onu direk turuyo üstüne şimdi meledilori falan var onlarla oynuyor alkışlıyor inşallah bizi üzmeden atar şu bezi off çok korkuyom 3 yaşına kadar bezle dolaşır dieee

kirikotesim güle güle kullanızı canımm lazımlığınızı..yerim ben o cişini yaparken poz veren paşayııı

canımcım onun iki çeşit emziği ar.Biri 0+ diğeri 4+ ay için,4 aydan sonra 4+ olan emziğe geçmiştim,hep onu alıyordum memesinin değişme zamanı geldiğinde.Yalnız ben uzun zamandır yeni meme almadım.Şöyle ki;bir tane daha aynı marka biberon vardı cam,onu kırdı.o memelerde 2 li paket olarak satılıyor,ben o şekilde alır,ikisine birden takardım.cam olan kırılınca ve duru da memeleri dişleriyle parçalayınca artık yeni meme almayalım dedik,o haliyle biraz kullandım,son zamanlarda başka iki tane biberonu vardı hiç kullanmadığımız, onları çıkardım ben,ucundan azcık kestim onları kullanıyoruz şimdi ,bir de suluğu var onu kullanıyoruz.Bardakta kullanıyorum.Ay baya uzun yazmışım ben yahu kaydirigubbakcemile3

çok güzelmiş... netten i aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…