Yavrulara Aldıklarımız..

Krikicom harikaymiss cok begendim ama Mert`ede bittim masallah kuzuma nasilda sevmliyaa.

buda yeni aldığımız sallanan filimiz kızlar..kızım çok sevdi..zaten de de yapacak bişiler arıyodu..sonunda aradığını buldu :)))))

maşallah mert'e ve eylül'e bayıldım ikinizede güleryüzlü meleklerim benim güle güle kullanın cicilerinizi

Maşallah eylüle ve merte.

Mert sanki daha çok oyun oynuyor gibi geldi bana:)))
Eylülün fili de çok güzelmiş.Ben de atını kaldırmıştım tekrar çıkartayım bari ortaya..

mert de eylül de eşyalarını güle güle kullansınlar nasıl da tatlılar yaaa:))

mert gule gule en kısa zamanda kullansın ınsa allah oturagını
bız de ıstıyoruz yakın zamanda almayı cok begendık okı'de gordukten sonra

gulız maasallah guler yuzlu kızına
cok begenmıs bellı ıfadesınden

bende hafta sonu ciciler aldım bebişimeee
ya bu kız batıracak beni:))
eklerim akşamaaa

teyzeleri bunlarda kızıma hafta sonu aldıgımız cicileri

şuküfe bebeğimiz

zuzulu sırt çantamız

Son düzenleme:
Mineciğim biz Gülizle konuştuk.Kocalarımız istemiyo ama kız doğuracaz.Neden de? Bu ciciler yüzünden..
Güle güle kullanın canım.1 Numaralı elbiseyei özellikle çok beğendim.

Gülizim sizde güle güle binin cici filinize.Çok güzelmiş.Belki enerjisini onda tüketir Eylül hanım:))

Krikitosum Mert çok eğleniyo gibi.Umarım öğrenir çişini de, elinden çıkar biraz.ıkinci de rahatlarsın. Güle güle kullanın canım..

Minecim çok güzel cicileriniz.Pembeden başka giymiyor herhalde hanımefendi..

maşallah mert'e ve eylül'e bayıldım ikinizede güleryüzlü meleklerim benim güle güle kullanın cicilerinizi
tşkler minecimm
Maşallah eylüle ve merte.

Mert sanki daha çok oyun oynuyor gibi geldi bana:)))
Eylülün fili de çok güzelmiş.Ben de atını kaldırmıştım tekrar çıkartayım bari ortaya..
tşkler çitosumm..çıkart çıkart atınız..eylül bayıldı filinee :))

mert de eylül de eşyalarını güle güle kullansınlar nasıl da tatlılar yaaa:))

bende hafta sonu ciciler aldım bebişimeee
ya bu kız batıracak beni:))
eklerim akşamaaa
tşkler lavinyam..ekle ekle cicilerinizi bakalım canımm..bende aldım yazlıklarını eylülün...gerçekten batıracaklar..bende kendime almıyom kızıma alıyomm..:)))

teyzeleri bunlarda kızıma hafta sonu aldıgımız cicileri

şuküfe bebeğimiz

zuzulu sırt çantamız

minecim güle güle giyiniz cicilerinizi..çok güzeller..hele sırt çantanız çok cici..opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz canım bende en çok beğenerek onu aldım

Minecim çok güzel cicileriniz.Pembeden başka giymiyor herhalde hanımefendi..

saol canım pembeye benim takıntım var kızım olursa herşeyini pembe alıcam diyodum ölede oldu çogu şeyi pembe diger renklerden anca numunelik var

minecim o ilk elbiseye bittim resmen yaaaa
bide zuzulu çantanızaaa
güle güle kullansınn zeynep ceylinn
bende eklicem akşama inşallahhh

lavinyacım saol canım ekle sende hemen akşam çok zevkli oluyo bakması

tşkler yasminimm..benim 2. erkek olsun kııı..kıskanıyom kocişle kızıma...oğlum olsunda şöyle oda bana düşkün olsunn:))bayanssulusmile

krikitosum güle güle kullanın oturağınızı.mert paşa oturmuş bile en kısa zamanda öğrenir inşallah.
gülizim dünürüm filiniz çok güzelmiş.gelinimde çok sevmiş yüzündeki mutluluğundan belli.büyümüş çok tatlı olmuş maşallah.
minecim sizin cicilerde harika.kocacık hiç istemiyo ama bu ciciler için kız doğurmak istiyorum valla bende.

gülizcim nerden aldınız filinizi?nettense bakayım.bende düşünüyorumda böyle sallanan bişey.

dünürüm teşk.ler canım..netten hepsi buradan aldım canımm..alacaksan hemen al %45 indirim vardı..normalde 75 falan ben 45aldımmopuyorumnanaktan

cicilerini güle güle giysin kuzu minecim sağlıkla sıhatle inşallah
bende hafta sonu 10 liraya lazomlık aldım çook mutlu oldu ona sandalye aldık diye delü bebe
sanırım onun rsmini koymanın bir anlamı yok belki resmini üstünde çekersem koyarım

miniğim sanada çok tşkler ederim canımm..nasıl olmuşsa seni gözden kaçırmışım canımm..kusura bakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…