tşkler minecimmmaşallah mert'e ve eylül'e bayıldım ikinizede güleryüzlü meleklerim benim güle güle kullanın cicilerinizi
tşkler çitosumm..çıkart çıkart atınız..eylül bayıldı filinee :))Maşallah eylüle ve merte.
Mert sanki daha çok oyun oynuyor gibi geldi bana:)))
Eylülün fili de çok güzelmiş.Ben de atını kaldırmıştım tekrar çıkartayım bari ortaya..
mert de eylül de eşyalarını güle güle kullansınlar nasıl da tatlılar yaaa:))
tşkler lavinyam..ekle ekle cicilerinizi bakalım canımm..bende aldım yazlıklarını eylülün...gerçekten batıracaklar..bende kendime almıyom kızıma alıyomm..:)))bende hafta sonu ciciler aldım bebişimeee
ya bu kız batıracak beni:))
eklerim akşamaaa
minecim güle güle giyiniz cicilerinizi..çok güzeller..hele sırt çantanız çok cici..opuyorumnanaktan
Mineciğim biz Gülizle konuştuk.Kocalarımız istemiyo ama kız doğuracaz.Neden de? Bu ciciler yüzünden..
Güle güle kullanın canım.1 Numaralı elbiseyei özellikle çok beğendim.
Gülizim sizde güle güle binin cici filinize.Çok güzelmiş.Belki enerjisini onda tüketir Eylül hanım:))
Krikitosum Mert çok eğleniyo gibi.Umarım öğrenir çişini de, elinden çıkar biraz.İkinci de rahatlarsın. Güle güle kullanın canım..
Minecim çok güzel cicileriniz.Pembeden başka giymiyor herhalde hanımefendi..
Mineciğim biz Gülizle konuştuk.Kocalarımız istemiyo ama kız doğuracaz.Neden de? Bu ciciler yüzünden..
Güle güle kullanın canım.1 Numaralı elbiseyei özellikle çok beğendim.
Gülizim sizde güle güle binin cici filinize.Çok güzelmiş.Belki enerjisini onda tüketir Eylül hanım:))
Krikitosum Mert çok eğleniyo gibi.Umarım öğrenir çişini de, elinden çıkar biraz.İkinci de rahatlarsın. Güle güle kullanın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?