kucukmussun cnm annemde bni 18 yasında dogrmus :)) bnde 18imde evlendm ama 5 yıl bekledm birazda kısmet tabii :))bnde heycanla bekliyorm cinsiyeti ne acaba diye simdiden almaya basladm tbi belli olmsdgı için beyaz alıyrm :)benımde 9 mayıs gorunuyop tahmını bı an once cınsıyet bellı olsa da bsıler alsam dıye sabrsızlanıorum :):) heyecan ısteee.. bende 18 yasındayım :)
:) canımmmm cok sevındım aynı anda doguracagız belkıde cok heycanlı bişey.merhba cnm bnde 23 yaşındayım doğum tarihlerimz aynı bnmde ilk bebgm olcak inşallh bnde tecrübesizim :))
bnde cok sevndm cnm ilk gordgmde heycanlı fkat ccokta stresli diye düşünyrm aman bişey olcakmı keseyi gorcmmi kalp atşnı duycmmı flan :)):) canımmmm cok sevındım aynı anda doguracagız belkıde cok heycanlı bişey.
hee o da ıyıymıs canımmkucukmussun cnm annemde bni 18 yasında dogrmus :)) bnde 18imde evlendm ama 5 yıl bekledm birazda kısmet tabii :))bnde heycanla bekliyorm cinsiyeti ne acaba diye simdiden almaya basladm tbi belli olmsdgı için beyaz alıyrm :)
bnde cok sevndm cnm ilk gordgmde heycanlı fkat ccokta stresli diye düşünyrm aman bişey olcakmı keseyi gorcmmi kalp atşnı duycmmı flan :))
cok sevindm cnm kalp atışını duymana :)bn daha bi defa gittim doktora keseyi gördük cok sukur 2 gun sonra tekrar randewm war ama endişe etmekten insan kendini alamıyo inşaallah bizde duyarız :))özqem cok sukur duyduk kalbını boyuda 6 mm buyumus dedı dr um gayet ıyı dedi. :) senin nasıl gıdıyor
canım nasıl gidiyor 9+2 deyım suan cok mıdem bulanıyor 5 kılo kaybettım ıskelet gıbı gezıyorum bebiş bizi korkuttu cok ufak bı damla kadar kan geldi doktor on gün istirahat verdi iki gün oldu işe döneliiicok sevindm cnm kalp atışını duymana :)bn daha bi defa gittim doktora keseyi gördük cok sukur 2 gun sonra tekrar randewm war ama endişe etmekten insan kendini alamıyo inşaallah bizde duyarız :))
wlla nazar değicek diye korkuyorum ne bi mide blantım war nede kusmam habire yiyorum içimden bişey ye diyo süreklicanım nasıl gidiyor 9+2 deyım suan cok mıdem bulanıyor 5 kılo kaybettım ıskelet gıbı gezıyorum bebiş bizi korkuttu cok ufak bı damla kadar kan geldi doktor on gün istirahat verdi iki gün oldu işe döneliii
inşllh sennkide buaydan snra bulanmaz cnm 3 aya kdr diyolar amacanım masallah sana hiç bulanmasın ıns. :)
cnm bizmde hazirn basında olcgı için sadece bi takım 10 lu hastane cıksı almayı düsnyrm.hiç ama hiç bilgim yok gecen yıl bi komsumuzn olmştu haziranda gormeye gttgmzde sort ve askılı badi vardı bebegn üzernde ordan aklımda kalmış uzun kollu tulumlar alsam olmaz kısa kollu tulum varmı hiç bakmadım off yaz bebegi ne kdar zorrrÖncelikle hayırlı olsun canım. Benim bebeğim ağustosta doğdu. Bol bol çıtçıtlı badi aldım. Doktorumuz yazın sizden bir kat ince kışın sizden bir kat kalın giydirin diye söylemişti. Penye battaniye al birkaç tane bol bol iş görüyor. İsilik filan olursa da soğuk suyla kompres yaparsın. Eldivendi şapkaydı hiç gerek yok öyle şeylere.
kısa kollu badi alabilirsin. Bi de kısa kollu şortlu badiler var. Zaten ayağına kadar geliyor onlar. Takım hastane çıkışı yeter evet. Zaten çok fazla yeni doğan alma çabuk büyüyorlar. 3-6 ay al derim bencnm bizmde hazirn basında olcgı için sadece bi takım 10 lu hastane cıksı almayı düsnyrm.hiç ama hiç bilgim yok gecen yıl bi komsumuzn olmştu haziranda gormeye gttgmzde sort ve askılı badi vardı bebegn üzernde ordan aklımda kalmış uzun kollu tulumlar alsam olmaz kısa kollu tulum varmı hiç bakmadım off yaz bebegi ne kdar zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?