- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
amin inşaallah cnm bizmde 4 haziran :)merhaba hanımlar benimde tahminen 22 mayıs doğum tarihi allah hepimizin sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etisn
nasıl gdiyor hamileliığin canm ? bana sanki zaman hiç geçmiyormuş gibi gelyioramin inşaallah cnm bizmde 4 haziran :)
yemekle geçiyor diyebilirm : )))zman knusunda katılıyrm sana sanki hep aynı haftadayız calısmasam hiç zman geçmez herldee.kaç kilo aldn bide cnm merk ettm :)nasıl gdiyor hamileliığin canm ? bana sanki zaman hiç geçmiyormuş gibi gelyior
Canm ben tam emin olmamakla beraber 2-3 sanirim sen?yemekle geçiyor diyebilirm : )))zman knusunda katılıyrm sana sanki hep aynı haftadayız calısmasam hiç zman geçmez herldee.kaç kilo aldn bide cnm merk ettm :)
bnmde 2 cnm haftaya 3.ay biticek kısmetse bakalm inşallah 2yle kapatırız :))Canm ben tam emin olmamakla beraber 2-3 sanirim sen?
Merhaba kızlar
6+3 günlük hamileyim ama şimdiden bilgim olsun istiyorum.
bebeğim 31 mayıs tahmini doğum tarihi yaz ayında doğacağı için tulum felan giydirilir mi ? gülmeyin lütfen 22 yaşındayım ve ilk çocuğum :) çok tecrübesizim o cıt cıtlı bodylerden kısa kollulardan ve ayaklı picamalardan mı giydirmeliyim.
eldiven giydirilecek mi ? neler alacağım hakkında bir fikrim yok
soracak büyüklerim var elbet ama sizden fikir almak hoşuma gidiyor.yardımlarınızı bekliyorum.
cinsiyeti belli olsada alsak:))Benimde inşlh yaz bebeği olucak miniğim aynı şeyi düşünüyorum kızlar ne giydireceğim daha cinsiyeti belli değil alışverişe başlamadım ama herhalde en çok kısa kollu çıtçıtlı body lazım olacak, birde bebek alışverişinde nerden başlasak neler alsak forumda liste varmı denk geldiğiniz??
ben de öyle düşünüyorumAhh bi cinsiyeti belli olsa da alsak. Ben bebek mağazalarina girmiyorum artik içim gidiyor. Ama dusuncem iki tane hastane cikisi tam takim, bikacta ayakli tulum. Cabuk buyuyolarmis zaten ama çok kustuklari için sık değiştirmek gerekiyormus. Birde yikanmasi kurumasi derken 2 takim yeter gibi geldi. Tecrübeli arkadaşlar paylasirlarsa daha iyi olur tabi.:)
benm 4 hazirandı ama gelişimine göre 24 mayısa cekti doktorum armızda 1 gun var cnm : ))kızlar konuyu takipteyim
bizim doğum da 23 mayıs inş
benimde ilk bebeğim heyecan dorukta
ben bir tane hastane çıkışı takımı almayı düşünüyorum
bir tane de annem alacakmış
onun dışında ince de olsa tulum giydirilir ayaklı olanlardan diye düşünüyorum
ne de olsa çok küçük olacaklar
önerisi olanları bekliyorum bende
aldıklarımızı da paylaşalım mı birbirimizle
nerden başlıcaz hiç belli değil alıncak okadar cok sey warkii : ))park yatak kullanşlı cnm ama benm hosuma gitmiyor görüntüsü odası için mobilya ilk zmanlarda kullanmm içinde yatak odasına şu ufak beşiklerden düşünüyrm.konuyu takipteyim kızlarr.boş bırakmayın burayı ilk bebeğim inşallah allah herkesn hayırlıısyla sağlıkla kucağına aldrmayı nasip etsin.ailelerden uzakta yaşıyoruz doğal olarak tek yardmcm bu forum.bu topiktede paylaşalım yaz bebekleri içiiin herşeyii:)bende dün bi mağazaya girdm hayran hayran baktm herşeye ama nerden başlamalı nasıl yapmalı bilemedm.dün kafam bi dumandı.cnsiyt belli olsaa,zaman biraz ilerlesede alsaaak artık bişeyler.ben çok abartmak istemiyorum gereksz şeyler almak istemiyorum.buradada tecrübeli anneler bizlere yardmcı olursa çook sevinirzz:)mesela mobilya mı park yatakmı beşikmi.bebek arabası nasıl olmalı.kıyafet elbise pant vs almalı mı yoksa ilk zamanlar tulumlar bodyler yeterlimi falan kafam karışık:)
evet o ksıa kollular biraz daha büyüyünce alınır heraldebenm 4 hazirandı ama gelişimine göre 24 mayısa cekti doktorum armızda 1 gun var cnm : ))
bencede 2 tane tam takım yeter bikaçtnede 5li flan olabilir kuzenim 2 ay önce dogum yaptı ince tulumlar giydiriyo yada ben su slopet tarzı cıtcıtlar var onlardan düşünüyorm kollar bacaklar kısa kol tulum havasında ama nette hiç 0-3 ayına rastlamadm genelde 6 aydan sonra var.bebek sitelerinde dolaşırken aklımı kaydırıcam diye korkuyorum sepete atıp atıp duruyorum ama cinsiyet belli olmadgı için icraat yok : )))))))
bende aynı düşünüyorumnerden başlıcaz hiç belli değil alıncak okadar cok sey warkii : ))park yatak kullanşlı cnm ama benm hosuma gitmiyor görüntüsü odası için mobilya ilk zmanlarda kullanmm içinde yatak odasına şu ufak beşiklerden düşünüyrm.
Park yatak goruntu hosuma gitmiyr ama nealcm bilemiyrm.tayinciyiz seneye sark var oda yapmayz zaten suanki evm 2+1cnku.ilk zamanlarda odamzda olmasi bzm icn avantaj surekli uyaniyrlar falan.ama besik alsak su sepet gibilerden.3-4ay anck kullanabilir snra dusme twhlikesi olur.park yatak bilemiyrm.buyuyen mobilyadan alsak hem cekmeceleride var esyalari icn hemde 8-10sene yatabilir gibi.smdilk kafamda bu var bakalm.besik alsak tekrar masraf olacak snra nerde muhafaza etcem falan.nerden başlıcaz hiç belli değil alıncak okadar cok sey warkii : ))park yatak kullanşlı cnm ama benm hosuma gitmiyor görüntüsü odası için mobilya ilk zmanlarda kullanmm içinde yatak odasına şu ufak beşiklerden düşünüyrm.
Aynen bende abartmadan alcm zaten ailelerde yapacak bsyler.onlarada buyuk almaya calisin diyrm.yaza geliyor illaki disari cikariz gerwktgnde duruma gore doguncada alinir diyrm.pijama tulum body disinda oyle elbisedr kottur vs dusunmuyrm sicakta raht etsn vucudu :)Ahh bi cinsiyeti belli olsa da alsak. Ben bebek mağazalarina girmiyorum artik içim gidiyor. Ama dusuncem iki tane hastane cikisi tam takim, bikacta ayakli tulum. Cabuk buyuyolarmis zaten ama çok kustuklari için sık değiştirmek gerekiyormus. Birde yikanmasi kurumasi derken 2 takim yeter gibi geldi. Tecrübeli arkadaşlar paylasirlarsa daha iyi olur tabi.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?