Doğuma Hazırlık yaz ayında doğacak bebek ihtiyaç listesi hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de öyle düşünüyorum
bir de kurutma makinesi almayı düşünüyorum
istanbulda yaşıyorum ve burda kışın çamaşır kurutmak imkansızz
İst.da hangi semttesn .bende ist dayim odamn biri fazla esya kutulari utu masasi camasir askisi vs var.kisin petegn onune koyuyrm oyle kurutmaya calisiyrm:)

İst.da hangi semttesn .bende ist dayim odamn biri fazla esya kutulari utu masasi camasir askisi vs var.kisin petegn onune koyuyrm oyle kurutmaya calisiyrm:)
bayrampaşadayım
benim de 2+1
1 odamda bende fazla kutular çamaşır kurutmalığı ütü falan va
ama o odayı bebek odası yapıcam
napıcam bilmiyorum o fazlalık eşyaları

Bu arada 2li tarama testi yaptiran var mi.ben dune kadar dusunuyrdm ama vazgectm .allah korusun kotu bsy cikarsa tedavisi falan yokmus ben ilac falan kullanilir diye dusunuyrdm ama degilmis
ben yaptrdm cnm az önce aldım sonuçları cok şükür iyi dedi doktor 6 aralıkta da 3lü war bakalım.gerçi bunlar hep ihtimal kesin bişey yk komşumuza 2li testte down sendmlu dediler maşallah hiçbişeyi yok insanın kafasını karıştırmaktan başka bi işe yaramıyor..

bnmde evm 2+1 yatak odamız ve hemoturma hem misafir olrk kullndgmz bi odamız var suan bi oda bos aynen sizinki gibi ütümasası kurtma flan cocuk odası olnca cok zorlanıcaz ama yazın balkon kışın petek idare edicez artık : )))

bnde şmdilik herseyi 0-3 almayı dusnyrm cnm zaten 3 aya kadar hediyedir vs bussuru sey gelicek 3.aydan sonra yine düşnrz.bizim burdaki kipada f&f in tulumları tek kalanları flan indirime griyo arada gordukce alıcz artık : )))

Bu arada 2li tarama testi yaptiran var mi.ben dune kadar dusunuyrdm ama vazgectm .allah korusun kotu bsy cikarsa tedavisi falan yokmus ben ilac falan kullanilir diye dusunuyrdm ama degilmis

Ben kesinlikle düşünmüyorum hatta bana tarama için gel felan dediler hiç oralı olmadım. Sadece down sendromu ihtimali ölçülüyor o da kesin değil. Ayrıca diyelimki var böyle bişey sana sadece aldırma seçeneği sunuluyor. Bir bebeğin hayatıyla ilgili kararı vermek bize düşmez. Canı Allah verir Allah alır.

bayrampaşadayım
benim de 2+1
1 odamda bende fazla kutular çamaşır kurutmalığı ütü falan va
ama o odayı bebek odası yapıcam
napıcam bilmiyorum o fazlalık eşyaları
Fazla esymi koyacak hic bi yer yok bnm.birde aileler falan uzakta zaten oyle arkds disinda gelen giden yok yatagi bzm odamzda olacak artik:)kiraci tayinci olunca kendi evim gibi bisey yapamiyrm artik bebegimn sagligi iyi olsnda diyrm odasini birkac sene sonra yapariz diyrm bakalm.alinacaklar bellide ayrintilar iste tecrube gerektirio.mesela nasil yatak besik vs kiyaftlerde bile hangileri kullanisli nasil olmali vs bunlar kafa karistirio:)

2li yaptirinca 3lu gereksz diyrlar birde.2liyi kaciranlara 3lu yapiyrlarms oyle duymstm.benm ay sonu icn randevu var doktrm henuz bsy demedi saglik ocagindaki ebe ve bi devlt hast gtmstm ordaki doktr syledi yaptrdnmi diye.cok sukur masallah allah herkesn bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsn

Aynen bzm ev gibiyms ama bos odamz pek bos degil iste .daha acmadgm ceyizler tabaklar tencereler vs dolu kutularda.hadi esyalarn arasinada bebek odasi yapsam kisin camasrlari nerde kurutcm yer yok baska:)bebisn arabasini buyuk esyalarini falanda koyarim artk oraya.kendiside bzm yanimzda tayin cikana kadr:)

cnm ben normalde devlet hastanesnde yaptrym kntrlleri ama 2li özelde oluyomş doktormda pzt ikiliyi yaptır 6 arlaıkta gel 3lü yparz dedi tbi sonuçları gormediği için oyle demiş olblr bi gidelim bkalm 6snda belki gerek gormez bilmiyorm.sen dha 2li yaptrmadn mı cnm

bnde şmdilik herseyi 0-3 almayı dusnyrm cnm zaten 3 aya kadar hediyedir vs bussuru sey gelicek 3.aydan sonra yine düşnrz.bizim burdaki kipada f&f in tulumları tek kalanları flan indirime griyo arada gordukce alıcz artık : )))
Evt kipadada guzel urunler var ama bzm bu tarafta hic gormedm.bebek magazalari cok var ama.minico yu cok begendm ben.bebek markarinida pek bilmiyrm ama ogrencz artk kiyafetlere dokunarak pamuklu kaliteli rahat urunler bulcaz insallah:)

canım 2li normalçıkınca 3lüye gerek var mı ki
benimde şükür normal çıktı
doktor hiç 3lüden bahsetmedi
bende 2liyi yaptırdım dalgınlığıma geldi
pişmanım kötü çıksa bile aldırmayacaktım çünkü
çok gereksiz
ya benim de evim kira
ama çok özeniyorum odası olsun diye
bizim de aileler falan uzak
ama biryere tıkıştırcam kolileri falan napiimm

Evt kipadada guzel urunler var ama bzm bu tarafta hic gormedm.bebek magazalari cok var ama.minico yu cok begendm ben.bebek markarinida pek bilmiyrm ama ogrencz artk kiyafetlere dokunarak pamuklu kaliteli rahat urunler bulcaz insallah:)
kızlar tomuycuk diye bir marka var
yenidoğan için çok uygun
organik tüm kıyafetleri
arkadaşlarım aldı ordan biliyorum tavsiye ederim
ben daha almadım gerçi ama cinsiyeti bekliyorum
kaliteli ve kullanışlı

Aynen bende oyle dusunuyrm.rabbim buyuk.hem var deyipte saglikli dogan bebekler varms .doguma kadr bosa stres diye dusundm.tedavisi var zannediyrdm ama aldrma teklifi sunuyrlarms.allah muhafaza etsn benm 1dusugum var zaten.bu haftaya kadr berbat psikolojiyle ulastm.daha kiyaft alsveris falan yeni konusuyrm sizlerle.allah kalbmi bilio hep bsy olacakms gibi hisle baglanmadk bile.esmle muhbbet bile edemedk bebek konusunda.o psikoloji ustune nasil kiyarizallah korusun herkesn bebegini

bn bi konu açmıştım cnm özdeller bebe diye kıyafetlerin bi kısmı cok uygun geldi oyüzden alışveriş ypn warmı diye sordum alanlar memnun kalmş bi bak istersen :)

benim de 1 kürtajım var
önceki bebeğim gelişmemişti
neler hissettiğini çok iyi anlıyorum aynılarını bende yaşıyorum çünkü
rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

cnm ben normalde devlet hastanesnde yaptrym kntrlleri ama 2li özelde oluyomş doktormda pzt ikiliyi yaptır 6 arlaıkta gel 3lü yparz dedi tbi sonuçları gormediği için oyle demiş olblr bi gidelim bkalm 6snda belki gerek gormez bilmiyorm.

Aaa egtm arstrma hast yapiyor asil.hangi sehirdesnki.ben birkac devlt hast randevu bulamadm test icn herkes erkenden aliyrms randevuyu ben bilemedm.neyse bu ay sonu randevm var egtm arst da test icindi .ama esimle konustuk vazgectik.ay sonu doktrmla randvm var oda henuz bsy demedi test icin bakalm

hmm anladım cnm inş gerek görmez
insan boşu boşuna strese giriyo test sonucunu alana kadar

aynen oyle cnm bnde yaptırırken hiç aldırmayı düşünmedim amac sadece içimizi rahatlatmaktı 6 ay boyunca süpheyle yasamamak gerekirse en kötüsüne bile hazırlıklı olarak doguma gitmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…