- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Hg canimmerhaba arkadaşlar
Bende spor yapıyorum. 6 ay süre verdim. her ay başka bir program yapıcam. Şimdilik fitnes -dans ve mekik şınav çekmeyi planlıyorum.
Birde kol üzerinde durma şınav pozisyonu... ismi ne bilmiyorum ama nette dek gelmişti her gün 15 sn yapıyorsunuz. sonra 2 günde bir 10 sn artırıyorsunuz. 6 gün yapıyorsunuz ve 1 gün dinleniyorsunuz. 1-1,5 kadar çok güzel fark oluyormuş. çünkü hem kol, hem karın hem de bacak çalıştığı için güçlü bir egzersizmiş.
Hoşgeldin Canım, zumbacı arkadaşım, Nasıl gidiyor beni hatırladığın mı? Seda :)merhaba arkadaşlar
Bende spor yapıyorum. 6 ay süre verdim. her ay başka bir program yapıcam. Şimdilik fitnes -dans ve mekik şınav çekmeyi planlıyorum.
Birde kol üzerinde durma şınav pozisyonu... ismi ne bilmiyorum ama nette dek gelmişti her gün 15 sn yapıyorsunuz. sonra 2 günde bir 10 sn artırıyorsunuz. 6 gün yapıyorsunuz ve 1 gün dinleniyorsunuz. 1-1,5 kadar çok güzel fark oluyormuş. çünkü hem kol, hem karın hem de bacak çalıştığı için güçlü bir egzersizmiş.
plank olmasın...merhaba arkadaşlar
Dediğin egzersizin adı blank yanlış hatırlamıyorsam ve faydalı bir egzersiz süpersin devam etmerhaba arkadaşlar
Çok güzel gözüküyor ben yeni bıraktım çikolatayı senin taktik supermisEki Görüntüle 1748243derman yalnız benim taktiğe bak çikolatadan önce sarı-beyaz leblebi ve kuru üzüm karıştırıp yedim, şimdi yiyemiyorum
Tebrik ederim inş sakatlanmadan devam edersinVe ben sahalara dönertam 10 gün spor yapamadım, inanılmaz özlemişim bugün Leslie bacımla açılışı yaptım yarın da inşallah betocumla randevum ister kilo vereyim ister vermeyeyim seviyorum sporu
Buraya takıl olursun canimBenim de fazlam vat motive olamiyorum.
Senin birde jelibon vardı eksi tatlısı çıkmış oğlum al diyor bazen almak için çok ısrar ediyor beş beş gün içinde veriyorumBen ekmeği bıraktıysam herkes zararlı alışkanlıklarını bırakır canım
Hoşgeldin bize katılmak istersen boy kilo ve bel ölçüni gönder canimmerhaba arkadaşlar
Ay tam benlik jelibon ama artık benim için bitmiştirSenin birde jelibon vardı eksi tatlısı çıkmış oğlum al diyor bazen almak için çok ısrar ediyor beş beş gün içinde veriyorum
Buraya takıl olursun canim
Paylaşım yapıyorum canım burdan bak tarçınlı süt , limonlu su, yoğurt bunlar hızlı kilo vermeni sağlar kaç kilosunTam tahilli ekmegimi aldim.bile.
kahvaltidan sonra basladim dikkat etmeye
Canım belki mide operasyonu geçirmiş olabilirBayana bakın nasıl zayiflamis ilham alalimEki Görüntüle 1748398 bakın nasıl zayiflamis
ooooooooooooBayana bakın nasıl zayiflamis ilham alalimEki Görüntüle 1748398 bakın nasıl zayiflamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?