Yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi buraya:)

kızlar bende hastalandım kısmet önümüzdeki aya.... ama herkes nerede yaaaaaaaa bu tpik boş kalmış canlanalım yaaaaaaaaaaaaaa......

merhaba kızlar
bende 6.5 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz bakalım
bal-tarçın-çörek otu karışımını yaptım bu ay aklıma geldikçe az bi çay kaşığı atıyorum ağzıma birlikte olduktan sonra 1 saate yakın kalkmıyorum yememe içmeme dikkat ediyorum
sakın stres yapmayın ben geçen ay bu yüzden 1 hafta geciktirdim
bu ay yumurtlama günümü bile hesaplamadım 2 güne 1 birlikte oluyoruz
Allah nasip ederse inşallah olur

canım alla inşallah bu ay o güzel duyguyu yaşatır sana... bence herkesin önerdiği 1 gün ilişki olsun 1 gün olmasın ve ilişkiden sonra eşin seni bacaklarından tutup silkelesin ayakların havada en az yarım saat yat ve hiç kalkma yataktan sabaha kadar... bende bu ay daha dikkatli olucam bakalım inşallah bu ay güzel haberler alırız....
he bide şey demişler ilişkiden 1 saat önce az şekerli türk kahvesi içirin kızlar eşlerinize hızlı teslimat için şartmış...:)))

kızlar slm ben biraz hastayım boğazm ağrıyo ağzımın içi hep yara oldu fazla giremiyorum listeyi biriniz düzenlermisinz:)))

Canım yeni bir topik açıp listeyi oraya yazacağım çünkü nurmur çok takılmıyor anlaşılan liste güncel kalsın istiyorum. umarım oraya gelir kızlar

Aynen canım inşallah nurmur kızmaz o pek giremiyor sanırım güncellemek için falan :26:

slm kızlar ben geldim listeyi düzenlemek için yeni topice grek varmı sizce:)))) ben giremesemde sizler varsınız bu ara çok hastayım başımı kaldıramıyorum oyzden giremiyorum ve hafta içide okuldayım:)))

neyse diğer arkadaşlar yolumuza devam edelim topiği açan ben olmuş olsamda sahibi değilm yani herkes devam edebilir ben yokken bu ara hastym oyzden gremedm ben grmemiş olablrm ama sizler sohbet edeblrsiniz umarım yanlış anlaşılmamışımdır...

yok canım nurmurcum zaten arkadaşta sana yardımcı olmak için açtı o topiği sen zaman ayıramıyosun diye benim için farketmez yeter ki paylaşımda bulunalım birbirimize desten olalım...

Canim bugün 9 gün oldu. Dün doktora gittimrahimde kalinlasma var dedi test istedi gebelik çıkmazsa gel adet sokturucu vericem dedi ama ben adet sokturucu kullanmak istemiyorum sonucu doktora göstermedim beklicem biraz daha

canım valla bende senin yerinde olsam şüphelenirim git bi daha kan testi yaptır bence sağlık ocagında...

duygu sen ne yaptın canım?? nasılsın??

canım valla bende senin yerinde olsam şüphelenirim git bi daha kan testi yaptır bence sağlık ocagında...

Iki kere 2 gun arayla kan testi yaptırdım negatif sonuç cuma günü damarim yırtılmış zaten kolum mosmor birde kansızlık var bende zaten onun icin kan vermek istemiyorum geçen aydan beri 7-8 tüp kan vermişimdir. Midem yaniyo kasiklarimda ağrı var ve bugün 10. Gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…