Yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi buraya:)

anladım canım:))) sorun değil ..

Kızlar ben 30 yaşındayım, biraz geç başladım bu işlere galiba.
Bir de bu yumurtlama olayı hep kafamı karıştırıyo, bu ay o şeffaf akıntı olduğu zaman ovulasyon testi de 2. çizgi oluştu 1-2 gün devam etti. O çizgi oluşması yumurtlamaının başladığını mı gösteriyo? Yoksa onu gördüğünüz gün mü? Gün aşırı ilişki en sağlıklısı ama ikimizde yoğun çalışıyoruz dilimiz dışarda eve geliyoruz, ev ödevi gibi oluyo hatta bazen yorgunluktan mecalimiz olmuyo.
Birde bu gebelik belirtisiz olmaz mı? Bende hiç akıntı falan yok ya

canım bende geç başladım 29 yaşındayım 9 aydır deniyoruz bu işler kısmet işi vallaa...evet canm bende teste göre yaptm çift çizgiden 2 gün önce aynı gün ve sonraki gün yaptım nasrettin hoca misali ya tutarsa:)))

27 yaşındayım 4 aydır deniyoruz batım 3 nisandı halen adet olmadım test yapıyorum negatif çıkıyor 2 gündür kahverengi lekelenmem var ama ben adet olunca şakır şakır olurdum kanama degil yani adette olamadım bugün gene test yaptım bişey yok sinir bozucu bişey rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş

canım bence kan testi yaptır bi kesin sonuç....

L İ S T E M İ Z..

İSİM...........YAŞ........KAÇ AY/YIL.........BAT

duygubaby................25.........2 ay.......5 nisan

nurmur.....................29..........10 ay........15 nisan

keser84....................29...........9 ay.........20 nisan

melake26..................27...........1 ay.........18 nisan

HappyHouseWife.........25..........1 ay.........5 nisan

glsh13......................??...........5 ay.........15 nisan

esbayar...................??............9 ay..........?

logistics2402.............29...........1 yıl..........20 nisan

pufpuff.....................26...........1 yıl........

nemesis06..................27..........4 ay..........3 nisan

Listeye yaşımı ekledimm

doğru söylüyosun arkadaşım ama inan bişey çıkmayacak diye o kadar canım sıkılıyorki ayaklarım geri geri gidiyo hastaneyeden soğudum

canım moral bozmak yok olmazsada diğer aya inşallah strs yapmak yok inşallah yaza kadar hamiş olcaz

41zeynep canım hoşgeldin sende aramıza katılmak istemezmisin:))

Merhabalar... :)
Ben 26 yaşındayım, 5 yıldır evliyim ama bu ay ilk denememiz... Bat 12 Nisan.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

slm kızlar yaşım 29 9 aydır bebiş istiyoruz.yani evleneli korunmadık..iki ay klomen kullandım ve bu ay da olmadı.5 nisanda istenmeyen bat geldi..mevlam aratmadan verir inş meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…