Slm cnm hem iyi beslenmişsin hemde durmamışsın bugün inş vermişsşndir kilo ben bu cumanın sonuncusu olcam sonuncuda olsan azmini bırak ma sakin hersey olabiliyor bi veriyon bi vermiyon bünye meselesi :)kilomu biliyorum gerci verdim de her sabah aksam tardildim gram grambtakipettim valla;:)
Senin menü de güzel mis cnm :) bide sporda yapiyosun onnumara ben yapmiyorum bide biraz kilo vermeyi bekliyorum inşallah baslicam
Slm cnm hem iyi beslenmişsin hemde durmamışsın bugün inş vermişsşndir kilo ben bu cumanın sonuncusu olcam sonuncuda olsan azmini bırak ma sakin hersey olabiliyor bi veriyon bi vermiyon bünye meselesi :)kilomu biliyorum gerci verdim de her sabah aksam tardildim gram grambtakipettim valla;:)
Aslında bazisina yario surekli tartilmak.. bende sabah aaksam tartila tartila 10 kilo verdigimi biliyorum :)
Senin menü de güzel mis cnm :) bide sporda yapiyosun onnumara ben yapmiyorum bide biraz kilo vermeyi bekliyorum inşallah baslicam
menü iyi ama kilo kaybım az bu hafta :/ inşallah hep böyle devam etmez.
Aslında bazisina yario surekli tartilmak.. bende sabah aaksam tartila tartila 10 kilo verdigimi biliyorum :)
Bende deniyorum bakalim onumuzdeki haftada hic tartilmicam bakalim hangisi yaricak
Rukiisss nasılsın tatlım. ... su leslie acayip iyi gelio da artık yoruo beni nedense.. kilomla mi alakali bilmiyorum ama... yapasim gelmio.. senin maşallah in var.. tebrik ediyorum seni :)
neden bekliyorsun spor yapmak için merak ettim ya da kaç olmayı bekliyorsun ? ben 1.73'üm 80 kiloydum spora başladığımda beklemeli miydim :)
Benim etim cok sıkı suan asiri göbek var sıkılıktan hamile gibi duruyorum:)Eyer simdi spora baslarsam kilom zor gider ondan suan bekliyorum once biraz foslasmam gerek 73.800le basladim yarin kacoldumy yazarim:))
ben de her gün tartılıyorum, otomatikleşti artık, uyan ve tartıl :)
anladım canım ben göbeğim yok ama kalça basen bacak baldır ne ararsan var :/ senin yarın bomba gibi geleceğini düşünmeye başladım, acayip meraklandım şimdi :)
Ilk haftaya cnm ondan sukaybi filanda oluyo tartida suan boraz fazla duruyo görünüşte nalesef bi degisiklik yak ama cok kararliyim vericen zaten bu kilolara ilkdefa çıktım sabitlemeden vermem gerek
inşallah inşallah hep beraber incelicez.
kızlar bende aynı kildayım 64.30 200 gr vermişim
sadece basenlerimden 2 cm incelme var o kadar dün tartıda 63.40 dı ama neden
böyle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?