Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Merhaba Kızlar,

Bugün yoğunum, o yuzden anca bakabıldım.
sabah 9 da bir bardak sut içtim
saat 11 de peynır, yumurta, domates, salatalık yedim
sımdı sutlu kahvemı ıcıyorum

Yarın sabah Kıbrıs a gidiyorum, bu yüzden 3 gun yazamayacagım sanırım.
Ben yokken dıkkat edın tamam mı

selam canım
bende kahvaltıda tam buğdaylı ekmek yedim arasına peynir biraz zeytin ve süt
şimdide corn flakes yiyiorum biraz şekerli geldi
şişirdi valla:44:
bi daha yemiycem valaa
sanırım katkısı çok

Son düzenleme:
öğle yemeğim büyük bir kase domates çorbası içinde biraz kaşar da vardı 1.5 dilim de kepek ekmek,yemekte patatesli bezelye ve börek de vardı hatta börek çok lezzetli oluyo ama ben yemedim

a.s. canım
ederiz inşallah sen de dikkat et nasılsa 3 gün sonra hesap vercen bize unutma

kızlar nerelerdesiniz yahu kimseden ses yok
ara öğünümü yazayım bari size 1 tane elma akşam da yemeği hazırlayana kadar bikaç kuru kayısı atarım..

canım iyi eğlenceler dikkat et kendine :)

kızlar öğle yemeğim 1 kase yayla çorba
1 küçük karnıyarık tavuklu
1 tb kırmızı lahana salata
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
şimdide sade kahve içicem

günaydın canım iyidir keyifler sen nerelerdesin bakalım görünmüyosun fazla :)
yarın bildirim günü ben de 2 gündür tartılmadım merak içindeyim

Ya valla kızlar bende heyecanlıyım da biliosunuz bi ara dikkat etmemistim ve 76 yi gördüm. Iste ogun tekrar basladim.artk sabah yaparim bildirimimi :)

slm kızlar, sabah special k ile kahvaltı yaptım. ara öğün 1 greyfurt, kuruyemiş yedim. akşam da sebze yemeği ve cacık. 4 mile leslie ile yürüdüm. iyi akşamlar herkese.

bugün pek durgunmuş burası
bende çok yoğundum akşam yemeği olarak az önce bol salata çeyrek kepek ekmeği yedim başka bir şey hazırlayamadım kendime evdekilere yaptığım diyete uygun değildi
şimdi de biraz gezip geleceğiz yürüyüş yapmış olurum :)

Ayyy bugun asiri yogundum birde 4 saat toplantinin ardindan pestilim cikti ilk ara ogunumu yogurt demistim ana yiyemedim yogunluktan yesil cay ictim onun yerine. Ogleni biraz geciktirdim mecburen 3 yk kadar arnavut cigeri ve 4 catal bulgur pilavi yedim birde ayran ictim. Ikinci ara ogunumu sade turk kahvesiyle yaptim. Daha simdi geldim eve aksam yemegide yalan oldu busaatten sonra ne yiiyimm bilemedim. Yarin sabahta kilo bildirimi var biseyde yemek istemiyorum merak icerisindeyim :))

Slmm kızlar bende hiv urayamadim bugün buraya temizligim anca bitti dusumu aldim oturdum teli eline aldim ve bugun neydeim yazayimm dedim jahvalti domates peynir iki dlm ek cay arada portakal öğle yemek yiyemedim cok isim vardi aksam haslanmis tavuk bi dlm ek bool salata az yemisim bugun ve hic aclik hissetmiyorum yarin bakalim bakalim kilolar gitmişmi:))

Slm cnm hem iyi beslenmişsin hemde durmamışsın bugün inş vermişsşndir kilo ben bu cumanın sonuncusu olcam galiba😥

Kahvaltı çubuk kraker öğlen Menemen 3 dilim ekmek ara öğün kahve şekersiz akşam 1 but ekmek çorba salata eskisi gibi yemiyorum ama kilo gitmedi sanki bu hafta kaçamaklar yapınca ne yapmalıyım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…