günaydın kızlar
dün akşam katılamadım o kadar yorgun hissettim ki kendimi yemekten sonra biraz işlerim vardı onları hallettim biraz tv izleyim dedim uyuyakalmışım koltuğun üzerinde.size akşam yemeğimi yazayım büyük bir kase çorba,1 dilim ekmek,5 yk sebze yemeği,yoğurt,yağsız tuzsuz salata ara öğün olarak da 1 portakal ve tarçınlı süt
kahvaltım 1.5 dilim ekmek,yarım kk peynir,çok az domates ve 2 zeytin
veeee sabah tartıldım kilo verdim vermesine de 2 gündür tartılmıyorum ve ondan önceki 2 gün de aynı kilodaydım kıyafetlerim de bir fark yok neyse sadede geleyim
geçen hafta 61.3 tüm bu hafta 60.1 im başlangıç kilom da 62 bakalım haftaya ne olucak :)hadi kızlar olucak bu iş devam devam inşallah herkescikler vermiştir
tebrik ederim canımgünaydın kızlar
geçen hafta 61.3 tüm bu hafta 60.1 im başlangıç kilom da 62 bakalım haftaya ne olucak :)hadi kızlar olucak bu iş devam devam inşallah herkescikler vermiştir
senide tebrik ederim canım güzel gitmişgünaydın kızlar :) sabah heyecanla uyanıp hemen tartıldım pazar gün 84.400 ile başladığım diyet yolculuğuna bu sabah itibari ile 82.200 olarak devam ediyorumayyy inşallah böle devam eder. hemen ardından sirkeli suyumu içtim ve bir kase konfileksimi yiyorum şuan iş yerimde
kızlar bende aynı kildayım 64.30 200 gr vermişim
sadece basenlerimden 2 cm incelme var o kadar dün tartıda 63.40 dı ama neden
böyle oldu anlamadım
Günaydın kızlar sabah :2dlm kizarms ek donates yumurta kırmızı biber cay 2kasikda pekmez kiloma gelince gecen cuma:73.800 bu sabak 70.5cokmutluyum coook tabi bu ilk hafta kilosu haftaya bakcaz bakalimmm
maşallah canım sende güzel kilo vermişsin ilk hafta evet iyi gidiyor sonra yavaş yavaş ama gidiyorlar işteee :))
Günaydın kızlar sabah :2dlm kizarms ek donates yumurta kırmızı biber cay 2kasikda pekmez kiloma gelince gecen cuma:73.800 bu sabak 70.5cokmutluyum coook tabi bu ilk hafta kilosu haftaya bakcaz bakalimmm haftaya hedefim 68
başlangıç kilom : 71 (27.01.2014)
geçen cuma : 67,20
bugün : 66,50
marta 65 ile girerim inşallah
***hergkeslere günaydın yağmurlu bir Antalya sabahından sevgililer günü bereketi maşallah :)***
Başlangıç : 74,60 (21.01.2014)
Geçen cuma : 71,90
Bu sabah : 71,40
Haftaya hedef : 70
bu hafta 500 gr gitmiş sadece üzüldüm ama hiç verememekten iyidir diye teselli ediyorum kendimi
Kızlar Günaydın lar.. herkesin sevgililer günü nu Kutlarım.
Gecen hafta 76 lara ciktim size demeye utanmistim.veeee bu sabah 73.200 çıktım. Cok mutlu oldum. ..
Haftaya hedefim 71 ... bakalım inşaallah veririm... veririz ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?