canım maşallah çok iyi vermişsin sen spor da yapmıyosun bildiğim kadarıyla nasıl verdin kııı bu kadar kiloyu
Herkesleri tebrik ediyorum çok güzel kilolar vermisiz birlikten gercekten kuvvet doguyo haftaya cumayi iple cekiyom simdiden:)
herkesi tebrik ederim maşallah gitsin kilolar gelsin tiril tiril kıyafetler :))
sabah kahvaltım
1 domates
1 kırm. 1 yeş. biber kıvırcık
1 yumurta azıcık peynir 2 zeytin yarım dilim kepek ekmek ama çok doydum
kilolar azar azar gitsede midemin küçülmesine sevindim
Yapmıyorum cnm birazdaha verim sporda yapcam emzirmenin cok etkisi var bide ilk haftaya mutlaka su kaybı da vardır
spor yapamıyorsan yürüyüş yapabilirsin. kilo vermeni hızlandırır. şimdilik zaten hızlı veriyorsun ama yavaşladığında sporun faydasını görürsün.
tebrik ederim canım
senide tebrik ederim canım güzel gitmiş
canım üzülme durabiliyor bazen maalesef bir de tartının yerinde de yanlış olabiliyor ben ilk çıktığımda 67 küsürdü şok oldum sonra yerini değiştirdim ve bir kaç yerde denedim aynı çıkmaya başladı tartıdan da hata olabiliyor yani
Kızlar ben pazartesi başlıyorum vermem gereken tam 15 kilom var o 15 kg verince incecik bir kız olarak devam edeceğim hayatıma inşallah :))
Daha önce 1 ayda 11 kg vermişliğim var ama bu sefer acelem yok 2,5 - 3 ay gibi bir süre yeterli benim için.
Kızlar ben pazartesi başlıyorum vermem gereken tam 15 kilom var o 15 kg verince incecik bir kız olarak devam edeceğim hayatıma inşallah :))
Daha önce 1 ayda 11 kg vermişliğim var ama bu sefer acelem yok 2,5 - 3 ay gibi bir süre yeterli benim için.
Herkesleri tebrik ediyorum çok güzel kilolar vermisiz birlikten gercekten kuvvet doguyo haftaya cumayi iple cekiyom simdiden:)
Evt ilk haftanin bide emzirmenin yarari:)en güzel de sen vermişsin :) maşallah
merhabalar hepinizi tebrik ederim kilolarınız gidiyor.bende kilo vermek istiyorum,beni hırslandırdınız,özendirdiniz.....kilom 73.3 sizinle birlikte incelmek istiyorum.sabah sirkeli suyumu içtim diyet kahvaltı yaptım .kilo bildirimlerinize baktım ve çok sevindim .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?