Selam merve, güzel bir cts günü şimdilik :)
Senin daha iyidir umarım
süt falan içtim canım
bu 5 ten sonra portakala elma falan yedim süt içtim
5 ten sonra bişey yemeyenler topiği var:)
bugün misafirim gelcek çalıştıgım için yemekleri 1 gece önceden hazırladım ondan yemedim ama 2 güne 1 yapsak mı ki:44:
Ok yawru ceylanım o zaman bi problem olmaz bebişşşş
Yemeden de yasabıldigiizi anlıyoruz dimi ben bu zayıflama işnden en cok anladıgım bu
Dene istersen ama çok aç bırakmamak lazım vücudu, meyve süt yetmeyebilir. Metabolizma yavaşlamasın sonra :/
Ok yawru ceylanım o zaman bi problem olmaz bebişşşş
Yemeden de yasabıldigiizi anlıyoruz dimi ben bu zayıflama işnden en cok anladıgım bu
Ewde yapabilecegin egzersizler var canm
Leslie sansone 2 mile den baslıyo yarım saatlık
Tifanny var ama ilk leslie ile basla derim gir videolara yotubeden
Tamam
Totonu kaldırmassan k. Bakma canm o istediginn elbiselerin içine zor girersin bunun farkındasınnn eeee daha niye bekliyosun
Şükür canm cok iyi şükür
Sabah kızımın üstüme atlamasıyla uyandım
Eşimle kahvaltı yaptık
İşte ew işimi falan yaptım suan bi yeşilcay demliyırum içcem gel kız beraber içelimmm
süt içince iyi geldi gibi canım sabaha kadar midemde faaliyetler bitmedi
Aman aman ne güzel :))))
Olsun sahlıklı olmak zayıflamak için bu gerekli ayrıyeten ben sole düşünüyorum şimdi hedef kılomdan 55 ten 2 kılo asagı inmeyi ve esneme payı bbırakmayı düşünüyorum kılo alıp vermede yaniElbette :)
Çok sevdiğimiz şeyleri yiemioruz lakin(
Bitannecik arkadasım sen bırak onu leslieye baslaBen leslie değil de nivea Cd'sini yapıyorum da son iki üç gündür çok üşeniyorum
Ohh afiyet olsun cnm, bende bi kahve yapiim o zaman kendime :))
Ben Ankara dayım sizler?
bakalım bugün belli olur canım yarın pazar yazamam da pazartesi gerri alıp almadığımı yazarım
Ya mervecim ben bi donem jillian taptigim icin leslie 2 mil bna cok agur geldi bide hic karin hareketi yapmiyo benim gobek var bunun icin lesliede gobek calistiran video varmi
Bide sana bi sorum olcak sen leslie 2 mil yaparken kilo verdinmi sıkılastirdimi cok merak ediyorum
Olsun sahlıklı olmak zayıflamak için bu gerekli ayrıyeten ben sole düşünüyorum şimdi hedef kılomdan 55 ten 2 kılo asagı inmeyi ve esneme payı bbırakmayı düşünüyorum kılo alıp vermede yani
Böylelikle haftanın bir günü istedigimi yiyip diger günler normal beslenmeyi istiyorum
Bitannecik arkadasım sen bırak onu leslieye basla
Ben istanbuldayım canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?