Kahvalti sabah 7 30 da esim isegittigi icin 3 zeytin 1 dilim ekmek kocaman bardak su
Sonra tekrar uyudum 10 bucukta kalktim 2 kepce corba yedim sadece ekmeksiz bide yoğurt saat 1 de sebze yemegi yemem lazim ama ben corba ictim napiyim suzce saat 1 de
Ya mervecim ben bi donem jillian taptigim icin leslie 2 mil bna cok agur geldi bide hic karin hareketi yapmiyo benim gobek var bunun icin lesliede gobek calistiran video varmi
Bide sana bi sorum olcak sen leslie 2 mil yaparken kilo verdinmi sıkılastirdimi cok merak ediyorum
Ben size nivea body'yi tavsiye ediyorum her yerinizi çalıştırıyor Youtube da 3 part olarak var toplam 45 dk falan bacak kalça karın kaslarını çok güzel çalıştırıyor bana kısa zamanda da olsa fayda sağladı
Bende prş bişi yememiştim akşam, gündüzde toplasan yarım pors bişi yemiştim, canım sıkkındı, o yüzden dün sabah bir önceki sabahtan 600 gr az çıktım tartıda, bu sabah tartıya çıktığımda ise aynen geri gelmişti, umarım sende böle olmaz
Kızlar aman haftasonu diye sakın ha sakın kacamak yok dimi
Ay tüzük dewam yha önümüzdeki bir ay herkes 5 kılo verse ne güsel olur
Mesrla kac gunde iyi bi faydasi oldu canim aslinda cokta agir hareketler iatemiyorum nedeni daha kilo vermem lazim once egzersixle zatiflayip sonra baska bi egzersize gecip sıkılasmsk istiyorum
Mrrvecim ben her yeri calistiran cok agir egzersuzler olmayan bisi ustiyorum onericegin bisi varmi
Kızlar merhabalar ben geldim:)
Gecen hafta kilom : 75.400
Bu sabahki kilom: 73.000
Yani hedef kiloma 1 kilo fark atarak gecmisim kızlar. .. :) cok mutluyum ve haftaya hedefimi 72 koyuyorum cunku 6 gunde 3 kilo verdim ben 76 ile basladim aslinda.. o yüzden cok zorlamak istemiyorum . Hedefimi 72 diyorum. .girmye çalışırm yine. Ayin 3 une kadar net yok maalesef
Sizleri seviyorum kızlar .......
slm kızlar, kahvaltım: 2 dilim ekmek, haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir ve süt. birazdan da leslie bacımla yürümeyi planlıyorum.
Canm ewde yürüys bandn varmıydı senin varsa sen 70 kıloydun dımı ilk önce yürümkle basla.... Yoksa bn sana leslie diyorum sen agır dıyodun ama hayır 100 kılo dahı olsak yapabılecegımız bı program adım atarak baslıyo bole hani
Bunu yap ilk önce 2 mile walk
Zamn sonra 3 mile walk
Sonra 5 mile walk
Ayrıyeten bu program örnek 2 milesini yapınca 180 200 kalori yakıyosun gnlık zayıflamanı kolay hale getırıyo 5 kılo verdin ondan sonra tfanny yaparsın bnm tawsıyem budur
Canm ewde yürüys bandn varmıydı senin varsa sen 70 kıloydun dımı ilk önce yürümkle basla.... Yoksa bn sana leslie diyorum sen agır dıyodun ama hayır 100 kılo dahı olsak yapabılecegımız bı program adım atarak baslıyo bole hani
Bunu yap ilk önce 2 mile walk
Zamn sonra 3 mile walk
Sonra 5 mile walk
Ayrıyeten bu program örnek 2 milesini yapınca 180 200 kalori yakıyosun gnlık zayıflamanı kolay hale getırıyo 5 kılo verdin ondan sonra tfanny yaparsın bnm tawsıyem budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?